AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlaşılan bu sene de fazlalıkları sinopa iteliyorlar bugün soran 3. sün
Hee fazlalık
Gece hayatı çok iyi gündüz hayatı hiç yok sesiz sakin oluyor
Hmm peki üniversitesini biliyor musun eğitimi nasıl
Ben güzel diye duymuştum ortam olarak da
Konuyla alakasız olacak, bana ezelden beri sen efsunlusun, bu kadar da şanslı olunmaz derler, bu cümlede geçen Efsun sen olabilir misin acaba? Eğer öyleyse şansım pik yapıyor demektir
Nasıl anlamadım
Sana yürüyor bacım
Teşekkür ederim bahtsız arkadaş, duygularıma iki kelimede tercüman oldun 😁
Ne demek
Ama efsun bacım fake yani çokda kaptırma kendini jxjcc
Bu beni yaraladı 🥺
Hah şimdi anladım üzgünüm kızlardan hoşlanıyorum...
Fake mi? Ne lsnsnsndn
Ben de 😊 şimdiden bi ortak noktamız çıktı şekerim, bence beni bi değerlendir. Fotoğraf benim çocukluğum, nasılım?
Üzgünüm ama fake değilim çocukluğunsada çocuk pek sevmiyorum ama tatlıdır. d
Foto için fake dedim sen değilsin diye
Fotoğraf beni böyle düşündüren nedir?
Şimdi hem fake hem de homo mu bu kız? Baltayı taşa vurmadım, kendime saplamışım gibi oldu
İlk olarak fake değilim ama böyle diye diye yavaş yavaş ego kasmaya başladim o yüzden teşekkür ederim lsjsnsn ikinci olarakta aslında biseksuelim ama son bir senedir kızlara daha fazla yakın hissediyorum. d
Fake değil ama kızlardan hoşlanıyor, yine de şartları yerine getiremiyoruz. Bir de tam şu an aklıma geldi ve soruyorum. Şimdi ben sana iltifat ettim, dolaylı yoldan tanışmaya bahane aradım, peki bunun senin cinsel tercihinle ne alakası var. Yani neden belirttin ki bunu, ben direkt sevişelim demedim, belki arkadaş olacaktık. Bak bu da sosyal bir sorun, çözülmeyi bekliyor
Cinsel tercih değil ki bu ne alakası var hemcinsimden hoşlanmam sadece cinsel olarak değil bütün duygular olarak oluyor. d
Yani şimdi erkekler ağlayınca hiç üzülmüyorsun öyle mi, ya da erkek şurda hık diye gitse kafana takmıyor musun? Yine kızlardan hoşlan ama şu adama da bi kalp masajı falan yap, erkek de olsa insandır 😁
Hayır bununla ne ilgisi var erkeklere karşı herhangi bir homofobiklik yapmıyorum yalnız ölsün vs demiyorum ve kız arkadaşımdan çok erkek arkadaşım vardır zaten. d
Bi tanesi de ben olacaktım, konu nereden nereye geldi. Gönül rahatlığıyla bi asılsaydım da sonra söyleseydin keşke, içimde bir ukte olarak kalacaksın Efsun 🥺😂
Abi saçmalama ya tamam cinsel hayatın beni ilgilendirmez ama şu ppye bak bi bide utanmadan sıkılmadan benim diyon bende Adriana Lima memnun oldum ya
Ne lsbsnsn
Pekâlâ neye inanmak istiyorsan onu inan yine de övgüleriniz için teşekkür ederim ksbsndnd
Efsun düşündün mü, ne diyosun, bi çay içer miyiz?
Pofuduk sende ne fake sever çıktın ya
Eğlenmek suç mu be, bunu da mı çok gördünüz şu garibana be, ayıp be, yazıklar olsun
Övgüleriniz için çok teşekkür ederim sayenizde mankenlik için ajansa baş vurmayı düşünüyorum lsnsndndnd
Hangi ajansı düşünüyorsun? Benim tanıdık birkaç ajans falan yok, edinirim en kısa sürede
Sen en iyisi dolandırıcılık çetesine başvur
Bahtsızgirl, efsun şaibeli, ama senin fotoğraftaki kız olduğuna kanaat getirdim az önce 😁
Pekâlâ sen öyle diyorsan öyledir
Efsun lafı değiştirip durma be kardeşim, çay diyorum çay içelim çay, çay? Ne diyosun? 🫖
Üzgünüm ama hem kızlar daha çok hoşuma gidiyor hemde şu an da konuştuğum biri var
Enişte bey bunu duysa kahrolur
Enişte bey burdan zaten
Yazık oldu desene, enişteee bunları oku oku, bak hele ne diyor bu kız enişteee
O biliyor zaten ama söylerim yine de okur lsnsnsns
Neyse, bol şans size yavru kuşlar. Ben gidip şükür namazımı kılayım
Allah kabul etsin
Amen
Bartın daha güzel
Evet bende orayı çok düşündüm ama istediğim bölüm yok ama eğer başka bir bölüme doğru kayarsam mutlaka yazarım bartını
Şaka yapıyorum, bırak Bartın’ı, gezmeye gidersin. Sıkıcı ora
Ben değil
O zaman niye yazıyon
Keyfimin kahyası sen misin?
Sorunun sahibi benim
E bu neyi değiştirir?
Fikrin olmadığı halde sırf konuşmak icin konuştuğunu
Evet keyfim yok çünkü
Var ama yaşamıyorum
sinop candır
Bursaya gel ;-)