Imm galiba bir mimar adayıyımm😀
Evet mimar olacam mimarlık kazandımm🥳🥳
Alayım cevapları
Evet mimar olacam mimarlık kazandımm🥳🥳
Alayım cevapları
Mimarlık seçme. Belin bükülür ellerin titrer gözün bozulur ünivde. Değmez bu kadar sağlığından olmak. Bir meslek için. Eğitim hayatın çöp olur. Sabahlarsın haftanın beş günü dandik şeyler için. Ben okudum. Pişmanım. Bir meslek için hocalar öğrencileri keyfi zorluyor. Meslekle alakası yok. Bizimle sadece eğlendi hocalarımız. Egolu mnyaklar. İşi işte bırakacağın bir meslek seç. Zaten piyasada berbat. Tanıdığım yok diye işsizim. Açıkçası okul o kadar soğuttuki iş arayacak enerjimde yok. Uzun bir dinlenme sürecindeyim. Tanıdık mimar varsa haber et.
Tüm moralim bozuldu cidden çevrem geniş bu arada benim
Sor bakalım tecrübesiz mimar arıyorlar mı, bari ben faydalanayım
Önce bi kendimi halledeyim de😅
Bu arada mimarlıkta gerçek arkadaşta bekleme. İşe yarayıp yaramadığına bakarlar. Her ödev grupçadır. Kavgalar boldur. Hak yeme boldur.
Birazz daha anlatır mısın merak ediyorum da
Başarılı olabilirsen ne mutlu. Ustalardan öğrenecek çok şeyin var herşey 3dmaxda çizip render almak değil. Cizdigin şeyin reelde yapilabiliritesi nedir onuda öğrenmen lazım. Ayrıntıların fiyatı nasıl etkilediğini bilmen lazım. Tüm bunların yanında ingilizce şart. Gerçi bu anlattıklarım mimar kadın hakkında düşünülen şeyler değil. Bir fark yok. Ha ogretmen ha tezgahtar ha sekreter. Mühim olan insan olmak iyi insan olduktan sonra cahilde olsa anlaşılır. Kötü insan allamei cihan olsa yine çekilmez. Tabi hem kültürlü hem iyi insan olmanın ya da öyle bir insan bulmanın hazzı tartıştılmaz ama mühim olan insanın insana insanca davranması
Mimar bir kadın olduğunu düşünürüm :D Her meslekten arkadaşım olduğu için meslek gruplarına göre ayıramıyorum. Arkadaşım savcı benim gözümde halı sahada ki Ahmet - Mehmet. Karakterine göre düşüncelerim şekillenir. Mesleği kaldırabiliyor mu önemli olan bu. Statü karakteri değiştirmiyorsa kaliteli insandır.
Merhaba,
Benim kadınlara en çok yakıştırdığım mesleklerden biridir mimarlık, çünkü estetik ve güzellik anlayışımız erkeklere oranla daha fazla. Bu da mimarlık mesleği açısından avantaj sağlıyor.
Hayırlı olsun, umarım çok başarılı bir mimar olursun ✨🌺
Çok saol kuzum❣
Cevap
40Cevap
Ponçik bir Mimar olduğun günleri de görelim balım 🖤
Yiaa çok teşekkür ederim sosyetikim🥺❣
☺️🖤
Muhasebeci bir kadın hakkında ne düşünüyorsam aynını düşünürüm
Nalaka😀
Onu diyorum nalaka, mimar olman sana neden bir düşünce beslememi sağlasın şekerim, mimar olsan da kadın, muhasebeci olsan da kadın. Mimarlık şirketim olsa çaylak mimar derdim bak, o başka
Senin adına çok sevindim. :)
Mimar cok sevdiğim bir meslek..
Sadece çizim yeteneğim kötü..
Bu yüzden mimarlık düşünemem.
Yine de seviyorum.
Sana yakısır bence. :)
dar mini bir kalem etek ve topuklu ayakkabı ince siyah çorapla şıkır şıkır kendinden emin şekilde inşaatta dolaşan birisi olursan tadından yenmez bence.. bununla ilgili çok fantazim var aslında.
İç mimarlık büyük ihtimalle ;)
bildiğin mobilyacı gibi düşün ya da marangoz. Teknik resim vs vs işin yaş.
Hiç birşey düşünmem, 11 yıl mimarlarla birlikte çalıştım yarısı kadın yarısı erkekti. Sonuç olarak sıradan insan.
4 sene önce Mimarlık kazandım diye götatan 5 kız arkadaşım da şu an evlerinde çocuk büyütür. Süt sağıyorlar.
Tebrik ederim.. Sen ne olursan ol, her zaman hakkında güzel şeyler düşünürüm.
Tebrikler prensesim umarım çok başarılı olursun herşey gönlünce olsun kuzum 🌹🌹❤❤
bu ülkede mimar değil bilim adamı olsan nafile kpss de başarılar şimdiden
daha tercihler açıklanmadı sanırım henüz aday adayısın :)
Kişilik daha önemli knki bence … ama güzel meslek tabiki
Ne düşünelim meslek işte :D Sevdiğim kişinin mesleği önemli değil benim için.
Mimarlık güzel meslek kadına yakışan bir meslek ama basenlerin daha güzel gözüküyor 😊
ühüü ühüüü bende olmak istiyordum ama olmadı 3 kez girdim birde
Yani taşa gerek yok sen taşsın zaten ben böyle bir mimar görmedim Daha önce hayırlı olsun
İşinde başarılı insanlar her daim gözümde değerlidir.
Güzel bir kız olduğunu düşünürdüm böyle süslü püslü
Mimar bir bacım olmuş derim bana ev yapar😂
Ahahaha daha olmadım 4 yıllık uzun bi süreç beni bekliyor😅
Umarım güzel hayırlı geçer senin için
Saol persom seviyorum seni❣
Sonuçlar ne ara belli oldu. Tebrik ederim
Oldu işte bi ara teşekkürler emiğğğğr😅
Bende çap a başvurdum
10 tane farklı kişilerden çekleri geldi bana 5 tanesi döndü yani ödenmedi biraz üç kâğıtçılar gibi😅
Normal bir kadın hakkında ne düşünüyorsam mimar bir kadın hakkında da onu düşünüyorum.
Harika derim olmuşsa da tebrik ediyorum.
Oo severim zeki bir kiz oldugunu dsunurumm
Mimar bir kadın olduğunu düşünürüm
görücem ben seni ağlarken :D
Hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim 🥳
Tebrikler❤Herşey gönlünce olsun
Saol kuzucum❣
Ben ögretmenim mimar hatunum olsun isterdim
İç mi yoksa diğeri mi 😁
çok zor gelme pişman olursun
Tebrikler.
Bu kadar beton senin yuzunden
Yeni bir işsiz
Moralimi bozmayın yaa
Moralini bozmak olarak değilde baya bir fark yaratan gerektiğini falan anlayabilirsin
Seksi
Tebrik ederim
Hiçbir şey
Adına sevindim ama mimarlık zor
Tebrikler bebeğim ♥️
Hayirli olsun gelecegin işsizi
Hayırlı olsun
Saolun
Pekı gırısken mısın ıcıne kapaık mısın? :)
yanıtla ama
Standart bir kadin
iyidir
İŞSSİZDİR
Güzel meslek
Mesajı aç parçalıcam seni
Kimsin sen be
Aç çabuk göreceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?