Merhabalar, Pandeminin başından bu yana hatta bu haftalar da dahil sertifika dizdim resmen. Çoğu zorunlu idi. Birçoğu da havalı😎 Peki siz pandemi döneminde uzaktan eğitim ile sertifika aldınız mı?
Pandemi döneminde uzaktan eğitim ile sertifika aldınız mı?
Uluslararası birkaç kuruluş onaylı sertifika aldım. İmzası için bile ayrı ücret ödedim. Şimdi böyle bakanlık onayı olmayınca kazıklanmış gibi hissettim😭😂
Benim aldığım yer bakanlık olduğu için onaylı🙂 nereden alırsanız oranın onayı olur. Önemli olan çalıştığınız kurumda işe yaraması. Cv nizde gösterebilmeniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
23 sertifika aldım. Ne kadar bilgiliysem artık, her online sınavı 90 üstü kapadım. 😀
Zamanında okumadık bayan senin adına sevindim hayırlı olsun
Aldım ama sizin aldığnız sertifikalar ıslak imzalı mı yoksa e sertifika mı
Cumhurbaşkanlığı ve bakanlık onaylı. Direkt personel sistemimize işleniyor.
Personel derken? Nerede çalışıyorsunuz?
Kamu perdoneli 😀
Personeli*
Peki ben aldığım sertifikayı e devlette gözükecek şekilde işletebilir miyim
Bu konuda bilgim yok açıkçası. Kamu dışındaki süreç nasıl işliyor bilmiyorum.
Uluslararası birkaç kuruluş onaylı sertifika aldım. İmzası için bile ayrı ücret ödedim. Şimdi böyle bakanlık onayı olmayınca kazıklanmış gibi hissettim😭😂
Benim aldığım yer bakanlık olduğu için onaylı🙂 nereden alırsanız oranın onayı olur. Önemli olan çalıştığınız kurumda işe yaraması. Cv nizde gösterebilmeniz.
Havalı sertifikalar nelermiş, ben de alayım😄
Yazılım çizilim işte. Ios ya da android de uygulama yapmak falan.
Ben de o alanda kendimi eğitmek istiyorum. Geleceğin mesleği bence. Eğitimleri hangi site üzerinden aldın
Bakanlık sitesi. Kamu personeline özel. Ancak araştırırsan özelde de bulursun.
Ah arkadaş ne bakanlıkmış her yerde onayı lazım😭😂
Takip edecektim vazgeçtim, fenomenler dışında normal kimseyi takip etmiyorsun 😑😂😂
Hayır alakası yok. 😀 tanımadığım kimseyi takip etmiyorum.
O zaman ilk fenomen olmayan takip edilen olmak istiyorum. Eğitim konusunda senden öğreneceğim çok şey var. Bilgiye aç biriyim 😂
Hayir, ders verip, karne verdim, kabul olur mu🙃
Olur🎈
Hayır ya hiç almadım, nasil alınıyordu ki🤔
@Hsjsksoso almak istediğin eğitimle ilgili web sitesine üye olup eğiyimlerden sonra alabiliyorsun.
Mm ücretsiz programlar bunlar bildiğim kadarıyla , hangi site ta da her eğitim için farklı siteler mi var
Udemy bu konuda tercih edilenler arasında ancak webte arattığında farklı sitelere de ulaşabilirsin.
Peki ben bakarım diğerlerine dediğin siteye de bakarım. Çok teşekkür ederim bilgi icin🖤🖤
Rica ederim ❤
Almadım
almadım