Babam borcu varken beni dershaneye verdi vicdan azabı çekiyorum, detaya bakar mısınız lütfen?

Öncelikle 18 yaşındayim merak etmeyin :D bu sene 12. sınıfa geçiyorum ailem dershaneye vermeyi düşünmüyordu hem aramız kötü hem de çok çalışan bir öğrenci değilim diye ama tüm yaşıtlarım dershaneye gidince babam kendini kötü hissetmiş dershaneler ile görüşmüş beni dershaneye vermeye karar vermis. Tam 18 bin istemişler. Çok kötü oldum durumumuz orta ama yine de kötü hissettim borç da var yenu taşındık bir eve, hedefim çok da yüksek değil tip, hukuk dis hekimliği olsa neyse, hemşirelik istiyorum :D o da tutarsa yani. Babama diyemedim ama anneme anne gerek yok evde hallederim ben dedim. Bu konuda sesimi çıkarmamali miyim? Yengem ile konuşmuştum lisem yönlendirmedi diye dershaneye gitmrk istemiyorum yük olmamak için diye yengem de aileni sktr et kendini düşün geleceğin söz konusu dershaneye git elinden geleni yap güzel bölüm kazan, kendi ayaklarının üstünde dur dedi. Kötü hissediyorum? Sesimi cikartmayayim mu
Güncellemeler
+1 yıl
NOLUR BAKIN
Babam borcu varken beni dershaneye verdi vicdan azabı çekiyorum, detaya bakar mısınız lütfen?