Eğitim & Kariyer Sınıf grubuna puhahaha yazan birine şizofren der miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hocanın da olduğu sınıf grubuna? Diyebilirim Demem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sınıf grubuna puhahaha yazan birine şizofren der miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Wesley-Sneijder Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ergen derim. 1 5 Yorumla Arrowen +1 yıl Kadınlar için 22, erkekler için 55 dir. Ergenlikten çıkma yaşı. Yorumla Wesley-Sneijder +1 yıl Erkeklerde ve kadınlarda ergenlik yaşı dönemi 12 - 20 yaş arasında kabul edilir. 😃 Yorumla Arrowen +1 yıl Bahsettiğim bu değil. Bu şey gibi düşün Birleşik Krallık la İngiltere arasındaki fark, ikisini de bilmeme rağmen anlatamam. Yorumla Wesley-Sneijder +1 yıl Peki kaynağın ne? Yorumla Wesley-Sneijder +1 yıl Ayrıca 54 yaşında birinin Ergen olma ihtimali %0 dır. Yorumla
zehraerc Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yaş kaç? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla zehraerc +1 yıl Sınıf grubunda konuşmam öyle bişey yalnışlıkla dedim diyelim bişey yapmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben yazarım, ne var ki?
Ergen derim.
Kadınlar için 22, erkekler için 55 dir. Ergenlikten çıkma yaşı.
Erkeklerde ve kadınlarda ergenlik yaşı dönemi 12 - 20 yaş arasında kabul edilir. 😃
Bahsettiğim bu değil. Bu şey gibi düşün Birleşik Krallık la İngiltere arasındaki fark, ikisini de bilmeme rağmen anlatamam.
Peki kaynağın ne?
Ayrıca 54 yaşında birinin Ergen olma ihtimali %0 dır.
sen mi yazdin😂😂
Yaş kaç?
23
Sınıf grubunda konuşmam öyle bişey yalnışlıkla dedim diyelim bişey yapmam