Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim.4 yıllık bir bölüm kazandım ve başka bir şehre tercih vermek istiyorum ama ailem sıcak bakmıyor?

Ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Ailemin isteğiyle yaşadığım şehirde üniversite tercihi verdim ve daha kazandığım ilk seneden okula gidemeden pandrmi başladı. Bu sene tekrar sınava girdim ve farklı bir şehirde 4 yıllık bir bölüm okumaya karar verdim. Abim özel bir şirkette çalışıyor ve onun vasıtasıyla muhasebede çalışabilirim bu yüzden o da hemen bitirip işe girmemi istiyor. Annem başından beri destek oldu , babam da ama abim yüzünden sıcak bakmıyorlar , daha çok annem. Ama üniversite denen şey hayatlarımızda sadece bir kez deneyimleyebileceğimiz bir şey ve ben hiç böyle olmasını hayal etmemiştim. Yarın tercihler baslıyor ve 1 hafta surem var ve hala ne yapacağımı bilmiyorum.
Ya hayallerimin peşinden koşacak ya da belki de iş fırsatını kaçırmış olucam. Siz ne düşünüyorsunuz ve samimi şekilde cevap verirseniz çok sevinirim 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar düşünceleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Abimle konuştum durumu ve senin tercihin dedi bugün de kayıt yaptırdım, sizin düşünceleriniz de cesaretlendirdi beni gerçekten çok sağolun :) Kalpten istenen her şey bir gün gerçekleşir , hayal kurun ve hayata geçirin❤
Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim.4 yıllık bir bölüm kazandım ve başka bir şehre tercih vermek istiyorum ama ailem sıcak bakmıyor?