Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar düşünceleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Abimle konuştum durumu ve senin tercihin dedi bugün de kayıt yaptırdım, sizin düşünceleriniz de cesaretlendirdi beni gerçekten çok sağolun :) Kalpten istenen her şey bir gün gerçekleşir , hayal kurun ve hayata geçirin❤
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uni bos oyle amerikan filmlerindeki gibi degil bitir ise gir.
Ama yine de yaşayıp görmek gerekmez mi?
Degecek bisi olsa git derdim.
Neden öyle düşünüyosun
Insanlar cikarci ve iki yuzlu. Uni bitince kimse arayip sormuyor. Ayrica istedigin bolumu bosver bu devirde is bulmak onemli.
Orası öyle lisedekinden bile hayır göremedik ki ama zaten benim bölümle ilgili sıkıntım yok zaten sadece ailemden uzak olup izmirde okumak istiyorum ,
He senin derdin rahatca gezip tozmak eglenmek okumak degil.
Ne alaka? Tabi ki herkes gibi okurken tadını da çıkarmak istiyorum ve en doğal hakkım
Hakkin filan degil. Evinde uzun giyinen kiz aileden uzaklasinca donsuz geziyor sokakta. Siz kadin milletine fazla ozgurluk iyi degil. Derdiniz okumak olsa neyse dicem.
Halla halla peki sen mi karışacaksın buna?
Evet birilerinin karismasi lazim.
Çok saçma düşüncelerin
Bana gorede seninkiler sacma. Ailene ben uniye okumaktan ziyade gezmek tozmak erkeklerle eglenmek icin gitmek istiyorum de. Kiminki sacma onlar cevaplasin.
Ne alaka ya okumaya gidiyorum ben oraya erkeklerle falan eğlenmeye değil mal mal konuşma
Yok bi de erkeklerle gez bacagini kirrim.
Hayalin neyse peşinden git. Ailenin söylediklerinden çok senin düşüncelerin hayalin önemli
Evet ama iş konusunda tereddütlüyüm.
İyi düşün bu konuda senin düşüncelerin daha önemli
Haklısın. Her şekilde yine istediğim okulda okuyabilirim , yatay geçişle okuduğum okuldan istediğim okula geçiş yaparak kalan 2 yılımı tamamlayabilirim. Ama pandeminin ne zaman bitip okullarımıza döneceğimiz belli olmadığı için benim istediğim okula gittiğimde yarım donem ya da 1 senemin kalmış olmaması:)
Bu Eylül ayında açılır bence okul. Bende okulun son dönemi pandemiye denk geldi 😂😂😂
😅😅
☺️☺️
bence elindekini bitir bu gidişle üninin açılmaya pek niyeti yok
Açılır dendi bu dönem açılmaz dimi
vaka sayıları düşük değil sanmıyorm açılacağını. Açılsa bile 1 hafta sonra kapatırlar
Hayırlısı ya
Ikna et
En kötü yazarım orası çıktı der giderim , bizimkiler pek anlamaz ama abimin tepkisinden korkuyorum:/
Nasıl üçüncü sınıfsın 19 yaşında birde
20 ye 1 ay kaldı ama 6 yaşımda başlamışım okula ve hiç mezuna kalmadım
17de kazandın birici sınıf 18 de iki şu an 19 yaşındasın ve üçüncü sınıf bitti öyle mi yuh?
3. Sınıf olucam bu sene
Bitti demedim ki
Pardon tamam anladım ne okuyorsun peki?
Kamu yönetimi ama okumayı düşündüğüm bölüm ekonometri
İlk defa duydum ikisinide sen bilirsin ama bence devam et çünkü belli bir yere kadar gelmişsin ama uzaktan öğretim okuyacaksan olabilir ben olsam sanırım devam ederdim bende yazılım mühendisliği istiyordum ama sıralama yetmiyor birdaha girsem ve gelse belki giderim çünkü 2 ye geçmiş olacağım senin 3 bu yüzden bilemedim ben sanırım devam ederdim. Hangi üniversitede bu bölümler? Eşit ağırlık mı?
Evet eşit ağırlıkçıyım. Dediğin gibi zaten uzaktan mı olup olmayacağı da belli değil henüz
Yani sen reel olarak okurkende pandemi olsun olmasın yine üniversite okuyabiliyorsun uzaktan pandemiyle alakasız bir şekilde yani onu diyorum bulunduğun şehirden o bölümüde okuyabilirsin
Uzaktan öyle ama sonuçta bir şekilde açılacak okul ve açıldığında istediğim okulda olmak istiyorum. Yine de çok teşekkür ederim görüşün için🙏
Yani şu an okuduğun bölüme gidersin birde uzaktan orayı okursun sıralamların kaçtı?
Ea 288 bin , sözel 191bin tyt 1 milyon senin?
tyt 500k mf 290k küsür
İyimiş
iyi düşün.
Nereyi kazandın
Kazanmış olduğum Adü , tercih vermek istediğim Dokuz Eylül