Gun icinde dershaneye gidermiş gibi programlı bir sekilde birlikte çalışabilecegim calışma arkadası ariyorum. Amacım motive olmak. Etüt gibi düşünün. Var mı birlikte calışmak isteyen?
Güncellemeler
+1 yıl
eger varsa sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Bana mail atarak iletişime geçebilir. buket. nh@hotmail. com
Kızlar, KPSS 2022 için çalışma arkadaşım olmak isteyen var mı?
ya benim aklimdaki wp uzerinden birlikte calismak. Ben tum gun evde yalnizim. belli bir ders ve konu secip ortak onun uzerinde calisabiliriz. Temelden başlayarak. Örnegin; Matematik problemler. Beraber test cozmeye baslayip cozemedigimiz sorulari birbirimize sorabilir not alabiliriz. Hic olmazsa insani motive eder ne bileyim insan sıkılmaz. Zamanla da wp uzerinden goruntulu goruserek test cozebiliriz oda ilerleyen vakitlerde olabilir. Beraber kutuphaneye gidemeyecegimize gore evde bu ortamı yaratmiş oluruz işte
bende mesaj atamadim yetmedi puanim burayada açıktan telefon numaramı yazamiyorum haliyle benim matematikte temelim iyi mat 1im var yani destek olurum bende sana bana mail adresini yaz ya da benim mail adresime mail at ki oradan konusalim sana telefon numarami oradan gondereyim
hotmail gmail hangi adresin varsa ver telefonunda açık olan. ben hemen simdi sana mail atarim maillerini kontrol edersin sende attigimda haber veririm gelirse geldi dersin
benimde önlisans konular hemen hemen aynı ama lisans biraz daha ayrintılı diye biliyorum daha zor. eger olur gun icinde musaitim evdeyim dersen bana mail at ordan irtibata gecelim. buket. nh@hotmail. com
Kızlar Ne Diyor
Bende istiyorum oyle birini ama nasıl olacak bu dediğin ki sanaldan felan mi
ya benim aklimdaki wp uzerinden birlikte calismak. Ben tum gun evde yalnizim. belli bir ders ve konu secip ortak onun uzerinde calisabiliriz. Temelden başlayarak. Örnegin; Matematik problemler. Beraber test cozmeye baslayip cozemedigimiz sorulari birbirimize sorabilir not alabiliriz. Hic olmazsa insani motive eder ne bileyim insan sıkılmaz. Zamanla da wp uzerinden goruntulu goruserek test cozebiliriz oda ilerleyen vakitlerde olabilir. Beraber kutuphaneye gidemeyecegimize gore evde bu ortamı yaratmiş oluruz işte
Ahahah çok tatlı bir istek. Diledigin gibi olur umarım
cok tesekkur ederim
Bende düzenli bir kpss arkadaşı arıyorum süper olur🙏🏻
Merhaba, mail atan sen misin? Az önce cevap döndüm
Ya bende çalışmalıyım ama istek yok biraz çalışıyorum bıkıyorum sonra
bende de motivasyon yok. havalarda sıcak ya insan mayışıyor
Sen nasil bi calisma istiyosun buradanmi motive edecez
Ben misal Şu an matematige basladim yani tek cift sayilari isliyorum
Aslinda olabilir burdan birbirimizi destekleyebiliriz
Mesaj aticaktim puanim yetmedi benim ya
bana mail at sana mailden cvap olarak telefon numarami atarım ordan konusuruz gun icinde ayni konuya calisiriz ayni anda cozmeye baslariz
bende mesaj atamadim yetmedi puanim burayada açıktan telefon numaramı yazamiyorum haliyle benim matematikte temelim iyi mat 1im var yani destek olurum bende sana bana mail adresini yaz ya da benim mail adresime mail at ki oradan konusalim sana telefon numarami oradan gondereyim
Nerden aticam maili burdanmi anlamadim
bana mail adresini ver
hotmail gmail hangi adresin varsa ver telefonunda açık olan. ben hemen simdi sana mail atarim maillerini kontrol edersin sende attigimda haber veririm gelirse geldi dersin
Mevsim6100@gmail. com
simdi mail gonderdim eger sensen bana mailden adini yaz oradan devam edelim sana numarami vereyim. yayinevi önerisinide ordan yaparim geldi mi mail?
Oha bennn ama ogretmenlik değil benimki
önlisans mı lisans mı?
Lisans
benimde önlisans konular hemen hemen aynı ama lisans biraz daha ayrintılı diye biliyorum daha zor. eger olur gun icinde musaitim evdeyim dersen bana mail at ordan irtibata gecelim.
buket. nh@hotmail. com
Kpss çalışasım geldi iyi mi
İnternette öyle ders çalışma uygulamaları var
Ne gibi mesela
cok baktım goremedim
Çıkar biri şimdi :d