Eğitim & Kariyer Hangi üniversiteden kaç ortalama ile mezun oldunuz? DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sonunda mezun oldum tebrik edecek olan yok mu? Güncellemeler+1 yıl Bölümü de yazın lütfen Hangi üniversiteden kaç ortalama ile mezun oldunuz? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Tebrik ederim 🥳🥳🥳🥳Ben şu an Trabzon üniversitesi Türkçe öğretmenliği 2. Sınıftayım 3.39 ortalamam var. 0 2 Yorumla DoğmayanGüneşim +1 yıl Maşallah Yorumla EmirAdakul +1 yıl 👉🏻👈🏻😊 Yorumla
I-seo_eda Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Babam yüzünden okuyamadım kafede gitar çalıyorum söylüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ağız ve diş sağlığı okusam yatay geçişle tıbbı görüntülemeye geçebilirim değil mi 0 1 Yorumla DoğmayanGüneşim +1 yıl İnan hiç bir fikrim yok Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pamukkale 2.92 daha stajım eklenmedi 0 2 Yorumla DoğmayanGüneşim +1 yıl Bölüm Yorumla Çileklibirşeyler +1 yıl Paramedik Yorumla
Karıncaısırdı Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 84% +1 yıl Kutlamak lazım tatlılar nerde tebrik efetim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tebrik ederim 🥳🥳🥳🥳
Ben şu an Trabzon üniversitesi Türkçe öğretmenliği 2. Sınıftayım 3.39 ortalamam var.
Maşallah
👉🏻👈🏻😊
Babam yüzünden okuyamadım kafede gitar çalıyorum söylüyorum
Ağız ve diş sağlığı okusam yatay geçişle tıbbı görüntülemeye geçebilirim değil mi
İnan hiç bir fikrim yok
Pamukkale 2.92 daha stajım eklenmedi
Bölüm
Paramedik
Celal bayar işletme.62 ortalamayla
Kutlamak lazım tatlılar nerde tebrik efetim
Üniversite ye yeni geçtim 🙂
Hayırlı olsun artık dış yeri açarsın kardeşim
Selçuk üniversitesi 3.76
hayırlı olsun can
Ebyu 3 40
aferin sana