AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kpss daha zor. Gerçi lisans kpss ye giriyorum ben. Zor baya yks gibi değil
Ortaöğretim den bahsediyorum hanım efendi...
Tamam da müfredat zaten aynı.
Müfredat ayni olduğunu biliyoruz hangi derecede olduğunu merak ediyorum yks sınavı daha zor deniliyor
Hanımefendi alacağınız puana göre zorluğu değişir. Niye atar gider yapıyorsunuz. Soru sordunuz cevap verdim. şu an sözel bölümler 350 puanla alıyor ortalama. Ben şu an girsem yks ye 350 çıkarırım sozelde mesela. Ama kpss de 82 aldım bir işime yaramıyor. 70 isterseniz kolayca alırsınız ama hiç bir işinize yaramaz. Size lazım olan 90 üzeri. Kpss den 90 üzeri almakla yks den 350 almak aynı şey değil. Kpss kasar. Yoksa bugun gir koklasan 65 70 alırsin ama bir isine yaramaz. 2 tane öğretmenlik bölümü bitirdim. Atanamadim 82 ile bekliyorum. Gerisini siz düşünün. Ne kadar zor kolay mukayesesini yapın. Iyinaksamlar
Hayır atar gider yapmıyorum ben ortaöğretim den bahsediyorum siz ön lisans diyorsunuz :) 70 puan ile atama yok mu peki? En düşük memur ataması nedir
Yerleşirsiniz katiplik isterseniz katiplik olur. Onada klavye sınavına giriyorsunuz mülakat zimbirtisi vs oluyor. Zor yani. Düz memurluk için ortaogretimde 90 üzeri alman lazım. Hatta daha bu kış 2020 puanı ile 90 puanla birisi hizmetli kadrosuna yerleşti. Ortaogretimden memur ataması az. Yok denilecek kadar az yani. Haliyle senin 70 75 değil 90 95 alcam demen lazım. O da yks kazanmaktan zor işte. Sen istediğin kadar sor. Ortaöğretim kpss yksden kolay derler. Ama 70 75 düşünürsen kolay. Sor bakalim 70 le nereye atanmışlar. Ya da kactanesi atanmis. Değilse 10 sene girsen alırsın 70 her sene. Ama işine yaramaz. Ben onu anlatmaya çalıştım.
Yaşınız küçükse 1 sene yks çalışın. O bilgilerle 2022 de kpss yede girin. Ama öncelikli hedefiniz üni olsun
Yaşım küçük değil işte ben üniversiteyi bıraktım istediğim bölüm değildi bırakalı da 4 yıl oluyor bu yıl denemek için girdim baya zorlandım kpss belki daha kolaydır diye düşündüm yapabilir miyim diye ama sanırım onuda yapamayacağım😄 yaş ilerledikçe artık almıyor çoğu şeyi kafam
Almıyor*
Eğer herhangi bir isle meşgul değilseniz 2022 ye hazirlanin. Kpss ye girin 75 falan alırsanız katiplik ikm denersiniz. Evde klavye calisin. Birşey yaparsınız muhakkak. Ya da üni için hazirlanin iki yıllık bölüm vs düşünürseniz
Ya aslında kpssye hazırlanıp tekrat yine girerim üni. Sınavına katiplik dışında başka bir bölüme var mı peki
70 ile zor. 90 ile bile cok zor. lise kpss den düz memurluk kadrosu çok az diye biliyorum. 90 alan bile hizmetli kadrosundan atandı 2020 kpss ile. katiplik vb ilanları takip edebilirsiniz. oralarda şansınız yüksek işte. o yüzden demiştim. kpss nin zor kolaylığı atama durumuna göre değişir. mesele 70 almaksa evet ortaöğretim kpss çok kolay derim bende. ama bir halta yaramadığı için 90 üzeri lazım. böyle düşününce yks den bile zor.
Zor değil gerçi ben taa 2016da girmiştim 83 aldım hiç bişey olmadı
83 ile bir yere atandiniz mi peki
Hayır olmadı. Çok mülakata gittim ama Ankarada tanıdık olmayınca olmadı işte
Anladım peki nasıl oluyor 70 puanla bile aranabilir miyim
Atanabilir miyim*
Tanıdığın varsa evet atanırsın
Ne alaka tanıdıkla ki
İnşallah öyle olur benim içinde pazar günü giricem bende 70 alsam şükür edicem
Puanın yetiyosa tanıdık yok diye neden olmadıki
Tabiki yks zor
Ortaöğretim kpssye hiç çalışmadan 74 almis idim
Peki 74 ile bir yere atabiliyormuyuz
Bilmiyorum araştırmadım
74 iyi bir puan ama yani
Puan aralığını bilmiyorum pek ama daha kolaysa çalışsam yapabilirmiyim
Calissan yaparsın tabiki
Nasıl aldın ya inşallah bende alırımm pazar günü giricemm
Kpss orta öğretim sınavım var pazar günü görüş ve önerileri olan var mı çalışmadım hiç temelim olmadığı için açıktan bitirdim liseyi sadece video falan izledim çıkmış sorular a baktım.