Ben ne iş yaptığımı unutmuşum 38 dakikadır hatırlamaya çalışıyorum, sizde durum ne :( 

Güne sabahın köründe müşterinin aramasıyla başlayıp homurdana homurdana işe geldim. Tatil boyunca bozulan uyku düzenim yüzünden müthiş uykusuz bir şekilde geçmişteki iş takiplerimin ne olduğunu hatırlamaya çalışıyorum.
Ben tatil sonrası askerlik işlemlerini hallettim, korona testi oldum. Büyük ihtimal bu hafta sonu Mardin'e askere gideceğim. Zor bir hafta olacak yani. Pazartesi, veya tatil sonrası sendromunu 10la çarp
Cevap
118Cevap
Zor oluyordu hele bide isabah isin oldugu gecesi eve dönersen 2-3 saat uykuyla uyuyabilirsen tabi calismak sanki hic tatil yapmamissin gibi bjr yorgunluk dalginlik konsantre bozuklugu
Tam işim bitti teli elime alcam saat daha iki olmuştur dedim dimez olaydım saat 4.30 olmuş bea çıkışıma yarım saat var ben yayılma düşüncesindeyim ksjdhdh
Ben şu an kartal sahilindeyim gitmedim işe
Biraz öKSürük ve biraz sırt ağtım vardı şirket doktoruna gittim direk beni covid testine yolladılar evde sonucun çıkmasını bekliyorum 😎
😂😂kesin pozitif
@pötikarebebeyim Sabırsızlıkla bekliyorum :))
@pötikarebebeyim Doğru tahmin testim pozitif çıktı 😱
Ulan es kaza askere falan gitseniz, döndüğünüzde gerçek kimliğinizi unuturdunuz müptezeller.
Bu ne balık hafızalılığı böyle..
Yorucu, tatilden sonra dönmek biraz adaptasyonu zorluyor. Ruh haline benzer duygular içerisinde geçti benim de.
Ben her tatil dönüşü olduğu gibi yine sanki bir şeyler değişmiş hissiyatıyla girdim içeri ve 15 20 dakikaya anca toparladım
Sabah uyanırken biraz zorluk çektim gece 3te uyudum üstelik onun dışında sorun yok şimdi de evdeyim zaten
Uyku düzeni yeniliyor mu? diyecek kıvama geldim. 1,5 Saatlik uykuyla günü çıkarmaya çalışıyoruz bakalım.
Tatil gibi değildi ki ben tatilde daha çok yoruldum. İş yerinden en azından oturmaya fırsatım oluyor.
Hiç iyi değilim ya arkadaşlarım bir de geç saate uçak bileti falan almış onların hastasını da almaktan patladım sıkıntıdan hiç ama hiç özlememişim işi
Şimdilik sadece erken kalkmanın zorluğunu yaşıyorum kafam hafif leyla ama onun haricinde bir sorun yok. Keyifli günler.
ne iş yaptığımı hatırlamaya çalışıyorum öyle söylim :) Erken başladım ki elim alışsın haha.
Of bu tc halkı çok tembel sonra niye fakiriz fakir olmaya mahkumsunuz birçoğunuz g.. tü boklu işinizi yapmaktan bile imtina ediyosunuz
Tatil yapmadığınız için öyle bı derdimiz yok yani 😊
Tatil sonrası ilk iş günü insanı moralen bedenen ruhen her türlü çöküntüye uğratıyor çoğunluk olarak
Bizim işte tatil filan olmadığı için sıkıntı olmadı pek tatil yapmak ne haddimize
bir yarım saat kendime gelemedi ama sonra iyiydi ilk iş günüm:))
Bayram sonrası ofise dönüş başladı
Ne halt yapacaklarsa
Yogundu !
Ben 13ü senelik izne ayrıldım cumartesi sabahı görevde olacam
Valla bende öyle, bir şeyler yapıyorum da bakacaz. Bugün stajer gibiydim.
Aynı şekilde bende işe geldim. Ne iş yapıyodum ben oldum ama masaya oturunca hepsini hatırladım 😞
Duygusal isteksiz agresif kompleksli kaprisli. Tam pazartesi sendromunu yaşıyorum. 😂😂
İyi bir tatil sonrası hiçbir sorun yok. İşimi seviyorum.
Ben bayramın 3. Gününde dönmüşüm öyle ağır bir travma yaşamadım
Bok gibiyiz. Ben işin yolunu unutmuşum bi de çalış diyorlar.
Bugün nasıl geçecek diye düşünüyorum kara kara daha geceye çok var
Gayet normal. İşin yarısını gözüm kapalı ezbere yapabilirim artık.
Bende nerde kaldığımı unutmuşum, 2 saattir düşünüyorum napıyordum ben en son diye :))
Şimdi iş yerine geldim iyiyim ya yoğun da değilim bugün daha ne olsun 🙂
Boşalmış zihin iyidir. Rahatlayın bi keyif kahvesi yapın :)
Ben tatil yapmadın ama işe başladım haka evde oturup keyfime bakıyorum 8 gündür kafam çok rahat
masamda saçma sapan düşünceler içersindeyim tatil yaramadı
Bilgisayar bana ben ona bakıyorum şu an gözüm kesmiyor çalışmayı 🤣
Home office olduğu için pek değişen bir şey olmadı ama halletmem gereken işler olduğu için Kadıköy'e indim onlar çok yorucuydu :/
Cok sükür Ben yazlari hergün tatildeyim calismiyorum hic de niyetim olmadi okul falan bile okumadim calismak istemedigimden
ttatile gitmedim aam gidip dönersem eğer hayal kırıklığı olurdu :D
Moralim bozuk ve alışamadım. Herkes tatilde eğleniyor toz pembe bir ben işe gelmiş gibiyim. Hatta hayat bomboş, her güzel şey bitiyor gibi hissediyorum şu an.
Tatil mi o da ne 🤔🤔her gün nöbette olduğum için tatilin me olduğunu bilmiyordum
Evden çalıştığım için pazartesi sendromu olmuyor. Ama insan yine de biraz daralıyor maillerden
Kolay gelsin hanımefendi gündelik amele yaşantınıza hoş geldiniz
Hayat yorucu her ne kadar kabul etmesekte…
Canım hiçbir şey yapmak dahi istemiyor benim dlsövsbssdmc
Kendi işim olduğu için hiç sorun yok çok keyifli hala tatil modundayım 😃
İyi bir tatil yaptım tekrardan bir tatil yapabilmek için kafa patlatan bu işi yapmak zorundayım 😂
Böyle bir geçiş yok karadeniz den sonra sanayide çalışıyorum
Tatil yapmadim bayramda 2 tane 24 nobet tuttum hastanede :(
İklim değişikliğinden heralde hasta oldum kuru öKSürüklerim başladı onun dışında farklı birşey yok ☺
Biraz daha tatil olsaydı diye söyleniyorum bu tatil çok kısa oldu
Kotu bir baslayis oldu. Keske calismasam. Tama kapanma gelsede evde kalsam
Depresyona girmemek için kendimi zor tutuyorum :)
Yooo bismillah deyip baya başladım
Tatil henüz bitmedi bana
bende hatırlamaya çalışıyorum
Cok kotuydu yarini bekliyorum nasil gececekkk
İşe gittim rahatsızlandım ve geri geldim
Çok sıkıcı geçti, normalden daha yorucu
Ben daha başlamadım ://
1 2 dk uyuyakaldım bi ara safdsa
Kanımda ki alkol daha duruyor
Aşırı yorgun ve uykusuz.
Sıcak bir gün daha ve yorucu bir gün olarak geçti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?