İstediğiniz puan gelcek mi
heyecan var mı
Hangi üniversiteye gitmeyi düşünüyoruzsunuz cevapları alalım KS kulanıcıları
heyecan var mı
Hangi üniversiteye gitmeyi düşünüyoruzsunuz cevapları alalım KS kulanıcıları
Valla 2 yıllık bölüme bile gidemicem sanırım ösym de önlisans kaydırma hatası mı yapmış ne zaten bombok geçmişti sınav yani hiç girmeseydim iyiydi hiç umudum yok yaş 21 zaten okuma hevesi isteği eskisi gibi yok depresyondayım bu konuda.
Hım haklısın hak veriyorum sana
Bu ülkede okumak hiç mantıklı gelmiyor bana yurt dışında puansız üniversite var ne kadar güzel birşey ya bu ülke herşeyi soğutuyor sana işte
Evet öyle bahtsızıs vallaa
En iyisi yurt dışı vala puansız alıyor seni bizim ülke çalış çalış sonu yine aynı emeğin boşa gidiyor
Cevap
4Cevap
Benim 10. Girişim ikinci üçüncü üniversite olduğu için pek de heyecanım yok
10. mu ne yaptın sen waaa
Ay valla aytden birşey beklemiyorum
Hemşirelik istiyordum ama mezuna mı bıraksam , dgs ile mi tamamlasam bilemiyorum.
Heyecan çok ya beklemek çalısmaktan daha kötüü...
Vala yolun başındaysan bir yolunu seç bu ülkeden ne beklenir ki
Dgs ye giricem ama olmaz büyuk ihtimal ve anestezi yazmayı düşunuyorum
Şu durumda mezuna birakılmaz
Okullar açılmaz sonuçlar pek önemli değil. İnternetten doktor mühendis yetiştiriliyor. Torrente düşünce bende doktor olurum
İnşallah olursun inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için
Aynen
2023 yılında Yks ye gireceğim İnşallah.
İnşallah şimdiden başarılar dilerim
İnşallah hak edenler istediği yerleri kazanır
İnşallah amin
Ne 9 günü a*k bu hafta açıklarlar.
Seçim olduğunda bir günde açıklıyorlar sınav olduğunda 1 ay mantıklı mı sence
Ne zaman öyle açıklandı
Her yıl olduğu gibi seçim yapıyorlar 40-50 milyon insan oy atıyor 1 günde nasıl açıklanıyor oylar ama sınav sonuçları bir ayda hiç düşündünüz mü
Kardeş o ayrı mevzu. Seçimde sadece oylar incelenir. Bir kişinin oyunu incelemek max 4 saniye sürüyor. Ama sınav okumak farklıdır. Sadece optikleriniz okunmuyor kitapçıklar geliyor tek tek inceleniyor optiklerle eşleştiriliyor optik okunuyor sonra gözetmenlerin tutanakları inceleniyor komisyon kuruluyor tutanaklarda sıkıntı çıkınca kameralar izleniyor milyonlarca öğrenci için yapılıyor bu durum. Sen sınavdayken farkında olmuyorsun ama bir çok kişi sınava uygunsuz hareketler yapıyor normal okul sınavları gibi öyle kopya çeken öğrencinin önünden kağıt alma olayı yok. Çünkü böyle yaparlarsa diğer öğrencilerin dikkati dağılır o yüzden kimseye fark ettirmeden tutanaklara o uygunsuz davranışlar yazılıyor. İşte komisyonlar o tutanakları, daha sonrada kameraları inceleyip öğrencinin sınavının geçerli olup olmadığına karar veriyor. Eğer bunlar yapılmazsa haksız yere binlerce öğrencinin sınavı iptal edilir. Çünkü sınav anında fark etmeden yaptığınız bir sürü hata var. O hatalara göre sınav iptal edilse öğrencilerin yarısı gider
Haklısın ama insanın aklına bin türlü şey geliyor güven mi bıraktılar bu ülkede
Artık 7. Sabırsız.
😂😂 Allah yardımcımız olsun
Açıklandı bile 😂😂
Hade hayırlısı bakalım
Heyecan var tabiki
Ama nafile 😂
Bu sene daha umitliyim ama bakalim 😂
Bu ülkede ümitmi bıraktılar bütün hevesimizi kursağımızda bıraktılar
Evden calisamaya gore gercekten zordu saka maka turkceyi ilk gun zor yetistirdim
Resmen hikaye yazmışlar ya bide o matematik neydi yA ben böyle bir şey görmedim
Aynen mati hic anlamıyorum zaten ben
Sınava girmeye pişman olduk yA
Gelmeyecek
Çünkü beklenmediğimiz çalıştığımız sorular geldi hele matematik
korkuyorum hacı
Korkarsan istediğin puanı alamazsın
kaç bekliyorsun
400 bekliyorum ama inşallah gelir gelmezse direk yurt dışına çaremi bıraktılar ki zor duruma bırakıyorlar bu ülke bize
valla benim hedef 20 k idi sıçtık gibi geliyor sınav çok zordu çok çok çok
aynen öyle yap paran imkanın varsa kaç
Oda gelmez yani o kadar çalıştık ama nafile çalıştığımız soru gelmedi yA matematik
Mecbur kaçmak zorundayım başka çarem yok
mk bana 10 saat verseler yine yapamazdım ayt matematikteki o kazzık gibi soruları. Öncelikle sorunun çözümüne dair bir fikrim yoktu o polinom sorusu falan dehşşet bir şeydi ağlamak istiyorum sinirlerim bozuldu yine ya
Gayet eminim bunu bilerek yaptılar soruları gördükten herkes bu nedir böyle bir şey görmedik yA bu nasıl bir sınav ya herkes itiraz etti ama nafile
mezuna kalırsak 2022 de acaba hafifletirler mi soruları belki olması gerektiği gibi yaparlar. ösym bu konuda çok dengesiz. Bu sene sonuçlar iyi olmayacak belli rakip de çok
Zannetmiyorum çünkü gittikçe kötüye gidiyor bizim ülkemiz tam düzeldi derken ummadığımız şeyler oluyor bi umitmi bıraktılar
lanet ülkede 7 24 çalılşıyoruz yırtıyoruz götümüzü bir yere varamıyoruz
Emeğimize yazık valah şuana kadar burda kaldığımız kabahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?