Evet soruda olduğu gibi ben ikisinden birini istiyorum zaten ikisi de 2 yılık en avantajlısı hangisidir siz ne tavsiye edersiniz yeni insanlar tanımak ve fikir almak isterim 1 yorum 1 tavsiye isterim nolur allah razı olsun şimdiden sağolun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle astsubaylık polislikte kafayı yersin Allah sabır versin polislerimize
Neden kardeşim astsubay da zor deilmi
Asker kafa rahat polis 7/24 insanlarla uğraşıyorsun
Astsubay da uğraşmıyor mu peki hangisinde ortam daha iyi
Asker de her zaman ortam daha iyidir
Orda çevren daha mi iyi yani
İşte fazla çevre arama
Sebep?
Polislik stresli iştir askerlikte sakinn is
Çok saol peki astsubay taban puanı ne kadar olur
İnternetten bak fazla olmuyor astsubaylarin
Knk bu soru dışında bi şey sorucam bi kız 2 sene önce ayrıldığın ama 1 ay çıktığın kız sana 2 sene sonra yazsa sans istese sende reddettesen istemezsen takıntı etse kendine zarar verse sorumlu benmi olurum kaç kez reddettim bu da başımda 1 2 aydır var da çok şükür 1 2 hafta kulağım rahatladı
Sorumlu sen niye olasın 2 sene önce senden ayrılmış Allah bilir kaç oğlanla beraber olmuş en sonunda kenara atılmış sonra son çare olarak sana gelmiş hak etmiş demekki.
Aynen Knk sorumlu ben deilsem canın cehenneme
Aynen öyle giderken gidiyorlar sonra Taaaa 2 sene geçmiş bide zirliyormu gelmek için a g belki bakireliğini kaybetti senin üstüne yıkacak heran herşey olabilir
Ben reddettim zaten o yeme gelmem kardeşim eywallah eskiden ısrar etmezdi şimdi zorluyor
Sen kabul etsen şimdi iki gün sonra aynı olacak gene elde etme çabası kendini kanitlama egosunu kastirma çabası elde edilemeyeni elde etme psikolojisi peşinden süründur
Bana mesaj atarmisin madem bilgin var sana danışmak istiyorum lütfen abim
Atamıyorum kardeşim ayarlardan mesajları aç
Dur acayim sen at
Ben açtım sen at bende xper az
Acamamissin bak kardeşim sağ üstte profil resmin var ona tıkla ordan ayarlara tıkla orda sadece takip ettiğim kişiler mesaj atsın yazıyor ona tikla ordaki tiki kaldır kaydet de sonra açılır
Astsubaylığa git derim. Yolun açık olsun şimdiden
Avantajı nedir
https://youtu.be/tPOmLELurT8
Bu sana yardımcı olur
Tamam saolasin polisler daha mi zor
Onu bilmiyorum
Peki astsubay da daha fazla kişi tanırmısın çevre falan iyimi
Tanırsın çevrede iyi
Tamam saol
Rica ederim
astsubay etiketi yüksek daha hoş
Avantajı ne etiket derken
isim olarak yani daha yetkili duruyor
Hmm peki ben lisede çok az Kişi tanıdım astsubaylık da daha fazla kişi tanirmiyim çevresi varmıdır onların veya ortamı
bence illaki vardır sonuçta kalabalık bir ortam
Tavsiyeler için tessekur ederim sizi takip ediyorum sizde beni edin bide mesaj atarmisiniz madem astsubay dedin onla ilgili soru sormak isterim danışmak yani lütfen
bana danışman gereken bir şey yok pek ilgi alanım değil rica ederim
Başka bisey de sorucam fikir verebilirsin belki demi zor bisey değil
Olurmu
İkiside olur
Sen olsan tavsiyen
Astsubay kanka
Neden knkm
Kanka biraz daha getirisi ve pozisyonu yüksek hani askeriyede değer saygı da görürsün
Peki astsubay kaç puanla alır ortalama umarım 250 den aşağıdir
Kanka sadece puanla değil fiziki ve psikolojik testlere gireceksin zorlayacaklar seni bünye sağlam mı
Ya Knk bak bu sene tyt zordu düşük bekliyorum o kafama takıldı fiziğim iyi genel olarak boy falan tyt çok önemli deilsede ben fiziksel be mülakatı yaparım
Kanka astsubaylıkda taban puan çok düşük olur canım olmasın yeter dermişcesine ama diğer türlü spor ve mülakatlarfa öyle bir içinden geçiyorlar ki baktın durmuyorlar kaçış yok zevk almaya başlıyorsun ve bi soru yok
Sonu yok mülakatları geçtim dersin spor mülakatları var onu geçtin 1ay intibak eğitimi var burda sürünmekten yürümeyi unutan arkadaşlarım oldu
Sonda bitti dersin inşallah kazanırsın 2 yıl astsubay eğitimi var burda vücudunun son sınırına kadar zorlanırsın atacak bir adım dahi takatin yokken 30 km intikale çıkarırlar
Açlık suzuzluk yorgunluk en zoru psikolojiyle eğitim görürsün adam yerine koymazlar seni
Ama 2 yıl sonra astsubay olunca yine eğitimlere ve işkencelere maaruz kalıcaksın ama bu sefer değer de görüceksin kral ben buraya şürünerek geldim diyceksin
İmkanın varsa git ol kaçırma
Knk oyle bi anlattın ki valla korktun biraz kusura bakma ama bordo berelimi seçecekler ki ağır eğitim valla 😅😅😅
Peki kardeşim sence olim mi msü de hak kazandım zaten maaşı iyi mi direk atanıyormusun bekleme yok dimi atanmayi
Ne beklemssi ya süriye de kontenjan açığı oldukca fazla merak etme olmadı kuzey ırak
Aynen tyt si 200. kurtarır mi Knk bide eminsin dimi yanlış bilgi değil
Yanlış anlama belki yanlış duymuşsundur diye dedim
Kardeşim istersen mesaj at öyle konuşalım olurmu
Kanka işim içindeyim :)
Knk mesaj atsana ordan konuşak olurmu xper az yoksa ben yazardım. sana zahmet yazsana
Kanka bende de yok :) :)
Numaranı niye attin Knk ne gerek var saol canının yerim burdan konuşuruz geri al onu
Alamadım kanka sen direkt üzerine tıklayarak bunu görmek istemiyorum yapsana
Tamamdır bidaha da numara atma ne gerek var burdan konuşak peki mülâkat mu zor fyt mi
Kara atsubay taban olarak tyt150 ayt 180 sayısal alır
Sözlü mülakat soruları genellikle türkiyenin yakın geçmişi senin dikkatin ve sabrınla sınarlar mesela kardak krizini sorar yakın geçmiş olarak senin dikkatini ölçmek için buraya gelene kadar kaç lamba açıktı kaç kapı aralıydı diye sorar psikolojik olarak ise işte sevgilin nişanlın eşin var mı diye sorar yok dersen başka yerden saldırı var dersin şu an sence nerde der evde dersin emin misin diye sorar belki arkadaşlarınla birlikte falan diye seni sinir etmeye kalkar
Vay be Knk peki ne yapmam gerekiyor sence
Kendin ol heyecan yapma açık net ve dik ol
Saol kardeşim benim ama ya soruları bilemezsem kaç soru sorarlar
Knk fyt nasıl olur sence k da zor mu bide hani ilk 1000 kişi alır onlardan gelmeyen olurmu yedekten alırmı alırsa kaç yedek alır
Kardeşim erken gelsen nerdesin fikirlere ihtiyacım var😅😅
Elinden geleni yap gerisi taktiri ilahi
Aynen öyle ama bazen umudum az oluyor ya ne bilim yedeğe kalma veya ilk 1000 ne girememe
Elimden geleni yap türk silahlı kuvvetleri hiçbir emeği karşılıksız bırakmaz
Valla canım benim tyt iyi geçmedi uğraştım geriye fyt ve sözlü kaldı elimden geleni yapacam sen baya biliyosun bu işleri
Hayırlısı kardeşim
Aminn
Knk 2 sorum daha var da 1. Si çatışma kesin vardır da çok gidermisin çatışmaya yoksa az mı 2. De astsubay harçlığı ne kadar aylık harçlık ne kadar verirlet
Çatışma bulunduğun mevki ve yaptığın göreve göre değişir bazen hiç göreve gitmezsin gün gelir bir gider 8 ay geri dönemezsin bunlar ihtimal harçlık konusu da merak etme seni parayla döverler