Eğitim & Kariyer Sizce bu sene üniversiteler açılacak mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Delta varyantı gündemde. Sizce üniler açılır mı 2021-2022 egitim yilinda🙄 Üniversiteler açılır Açılmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu sene üniversiteler açılacak mı? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_Creeper_07_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Açarlarsa x8 artar vakalar, açacaklarını sanmıyorum, sırf turizm den dolayı zaten yasakları kaldırdırlar, kışa yine evde oluruz gibime geliyor. 1 0 Yorumla
tsunami34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ekim ayında heryer kapanır. Tek istediğim şu f1 e bilet aldım 2. kez seyircisiz olmasın gerisi umrumda değil heryer kapansın 😅 1 0 Yorumla
BENJ55 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Tamamen turizm ekonomisi. Okullar aç kapa devam eder gibi. 1 0 Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl umarım açılır artık. okulumu çok özledim. ders çalışmayı çok özledim. 1 0 Yorumla
LuizEduardo Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Delta felan diyorlar yeni tip virüs için belki açılmayabilir günde 8 bin vaka var normalde 13 Eylül’de açacaklardı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dün 11bin94 vaka vardı😢 Yorumla
drburakmert Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Bu senede açilmazsa yandi bu millet, hiç birsey bilmeyen bir sürü meslek sahibi insan yetişecek 1 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Evet ama sadece bir ay kadar sonra yine evde hep böyle olacak her yıl açılacak sonra eve kapatacaklar 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Açılır ve aşı şartıyla yoksa öğrenciden para kazanan esnaf biter 0 0 Yorumla
ismailyilanci64 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yeter gali ya açın len okulları adam gibi açmecekseniz yormayın bizi! 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Açarlarsa x8 artar vakalar, açacaklarını sanmıyorum, sırf turizm den dolayı zaten yasakları kaldırdırlar, kışa yine evde oluruz gibime geliyor.
Ekim ayında heryer kapanır. Tek istediğim şu f1 e bilet aldım 2. kez seyircisiz olmasın gerisi umrumda değil heryer kapansın 😅
Tamamen turizm ekonomisi. Okullar aç kapa devam eder gibi.
umarım açılır artık. okulumu çok özledim. ders çalışmayı çok özledim.
Delta felan diyorlar yeni tip virüs için belki açılmayabilir günde 8 bin vaka var normalde 13 Eylül’de açacaklardı
Dün 11bin94 vaka vardı😢
Bu senede açilmazsa yandi bu millet, hiç birsey bilmeyen bir sürü meslek sahibi insan yetişecek
Evet ama sadece bir ay kadar sonra yine evde hep böyle olacak her yıl açılacak sonra eve kapatacaklar
Açılır ve aşı şartıyla yoksa öğrenciden para kazanan esnaf biter
Yeter gali ya açın len okulları adam gibi açmecekseniz yormayın bizi!
Kademeli olarak açılır 1-2 gün
Açılmaz açılsa da kapanır
bence yine kapanır
acılmasın ya
Açılmaz
evet