Merhaba herkese. şu an matematik öğretmenliği öğrencisiyim. Aynı zamanda yakın tarihte dgs ye de hazırlandığım için Ales, dgs, kpss matematik kısmına hakimim. İlkokul, orta öğretim, lise öğrencilerine matematik ve kpss/ales/dgs matematiğinde talebe göre konu anlatımı ve soru çözümlerinde özel ders vermek istiyorum. Fakat şuana kadar sadece yakın çevremde birkaç kişiye dönem dönem derslerinde yardım ettiğim için bu konuda tecrübem yok. Öğrenciyi nasıl bulabilirim, bu konuda fikirlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca online derste önerdiğiniz bir çizim tablet var mı? Henüz geri dönüş aldığım öğrenci olmadığı için ya da olsa bile ne kadar süre devam edebileceğim muamma olduğu için ilk etapta maddi açıdan
beni zorlayacak bir şey almak istemedim. İşimi görebilecek, uygun olacak şekilde önerdiğiniz bir ürün varsa yazar mısınız? Hem öğrenci bulma konusunda hem bu konuda önerilerinizi bekliyorum..
beni zorlayacak bir şey almak istemedim. İşimi görebilecek, uygun olacak şekilde önerdiğiniz bir ürün varsa yazar mısınız? Hem öğrenci bulma konusunda hem bu konuda önerilerinizi bekliyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Özel ders alan pek yok artık butik dershane r olduğu için
İstanbulun hangi ilçesindesin yakinsak eğer cunku benim de ders almaya ihtiyacim var
Yanlis hatirlamiyorsam armut. com ve sahibinden. comda ozelder ilanlari verilebiliyordur
sahibinden sitesine ilan verdim fakat armuta ilan vermek ücretli olduğu için ilan veremedim
Armut un prosedurunu tam bilmiyorum ama sigorta falan yapiyorlar sanirim senden ders karsiliginfe sgk tutarini kesiyorlar
Ozelden yazabilir misin detayli anlatayim buradan cok uzayacak
sizin önerdiğiniz bu siteler dışında başka bir site var mı ilan verebileceğim
Site olarak baska bir yer var mi bilmiyorum ancak cevremden bi bakinabilirim
özelden yazamıyorum siz ulaşabilir misiniz takip ediyorum
Hangi ildesin ücret ne olarak saatlik ne düşünüyorsun
istanbuldayım, online vermek benim için daha iyi olacak. Bir saati 40 tl olarak düşünüyorum
Kız meslekte son sınıfa geçen biri vardı ama hocası yüz yüzeyi bıraktığı için yüz yüze veren birisine bakıyordu gerçi buldu mu bilmiyorum.
Online olarak öğretmen tercihim gibi siteler var oralara üyelik yapabilirsin
o sitelerde ilan ücreti için aylık veya birkaç aylık ücret istedikleri için kayıt olamadım
Diğer türlü bulman çok zorlaşır ilan versen onada para gidecek hem onların çoğu gidip birebir veriyor
İnternete ilan verebilirsin
İnternetten ücretsiz ilan verebileceğim bir iki yere verdim fakat çoğu site birkaç aylık ilan ücretini istiyor.
Anladım ücretlerinin düşük olduğunu sanıyordum
çok yüksek meblalar değil belki ama ilk etapta ücretsiz ilanları değerlendirmek istedim
Anlıyorum kolay gelsin ☺️
teşekkür ederim
Hangi ildesin ki sen
İstanbul ama online de vermek isterim
Yardım edebilirim aslında
nasıl yardım edeceksiniz
Bana ulaşırsan anlatırım
nasıl ulaşacağım
ilan vermelisin
İnternetten ücretsiz ilan verebileceğim bir iki yere verdim fakat çoğu site birkaç aylık ilan ücretini istiyor.