Soru da olduğu gibi ortamı nasıl liseye benziyor mu kız sevgili ortamı lisedeki gibi mi yapmacık mı aşklar ve son olarak 2 yıl okursam alanımda gelişmezsem polis olabilirmiyim bu iki soruma bilen cevap arkadaşlar ne kadar yorum ve destek verirseniz dua ediyorum yeterki yardim edin bilgisiz gitmeyeyim önceden bilgim olsun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimse kimseyi takmiyor bile kanka sinifin yarisindan fazlasiyla bir konusmusluk bir muhabbet bile geciremiyorsun liseyi fazlasıyla ararsın bence
Üniveriste den soğudum jensnsnsne şey mesaj atarmisiniz bana xperim 1 bisey sorucam size
Okey
Mesaj atilamiyormus burdan sorabilirsin
Ben lise 1 de bi kızla çıktım seviyordum ama kaç kez şans verdim gitti sonra bende sildim 2 yıl geçmiş durmadan yazıyor arıyor ısrar kızdım. reddettim engelledim kurtulamadım kendine zarar verirse sorumlu ben mi olurum
Hayır neden sorumlu olasın her isteyen kendine zarar vericek diye istemediğin insanla birlikte olmak zorunda değilsin ki zaten öyle biriyse çekilmez yeni sayfa aç kendine unut gitsin takma
Başka birini seviyorum ama hani o da uzak ve bana seviyorum defi 1 ay sonra ayrıldı artık aşka inancım yok valla😑😑😑😣
Uzak ilişki hiç yapmamanı tavsiye ederim kim yaptıysa eninde sonunda ayrıldı çevremde binde bir devam ettirenler oluyor. Yani hayatına odaklan meşgul olacağın şeylerle uğraş ben üni hayatımda hic sevgili yapmadim 4 yıldır da kafam rahat çok gereksiz iki tarafida yoran birsey bence sosyal çevrende tanış birileriyle sanaldan olmuyor
Sana helal olsun en iyisi yapmadıysan yanında olsan elini sıkardım kaldımı böylesi kime sorsam sevgilisi var ne seg ben seviyordum diye istedim uzak yer kötü uzaklara giden dostlar bike unuttu beni resmen
Ya evet herkes sasiriyo falan ama ne bileyim gerek duymuyorum ugrasmak istemiyorum oyle iste 😅
Peki arkadaşım veya serseri tipler lisede hoşuna gidermiydi burda kızlar ağzını suyu akıyor yüzde 90😅😅😅😅
Aynen lise zamanlari oyleydi ya 😂 bayagida serseri ortamim vardi 😂 ama 17 de üniye basladim cogu da buyuktu yasi siniftakilerin ve hic bekledigim gibi degildi dedikleri dogru kimse takmiyor birbirini not icin veya isi dusunce yapisan cok oluyor benim 10 kisilik kiz grubum vardi bayagi yakindik ama Şu an sadece 1 kisiyle konusuyorum herkes birbiriyle bagini kopardi okul bitince oyle olacagi da belliydi zaten
Bi sahte yaşam daha allahım ga insanlar neden böyle yaaa şimdi serseri mi efendi mi dürüst ol😅😅😅😅
En son bisey sordum Knk nerdesin
Yani ben Şu an oyle bisey dusunmuyorum dusunceleri bana uyan ve sevebilecegim kim olursa geri kalan hicbir sey umrumda olmuyor 😊
Seveceğim kişi neye bağlı diş görünüş olarak mi yani😅😅😅
Lisenin devamı gibi bişey özellikle hazırlık sınıfı, sonlara doğru hayat okuluna dönüyo
İyi deilmi
Bak canım üniversitedeki aşklar kampüste başlar garajda biter
Anladım gibi de garaj ne alaka onu anlayamadım
Üniversite bitince evine dönmüyor mu millet
Eve dönünce ilişki bitiyo
Burdan yorum yapan herkese diyorum da bana mesaj atarmisiniz bazi konulardan sorum olucaktı lütfen
Hiç yaşamak nasip olmadı bilmiyorum
Lise mezunusun demek neyse yazman yeter saol can
Ortam online kardeş
Anlamadım
sen polis olma lütfen
Her kız sana veriyor
Kızlar donsuz geliyorlar. Eteği kaldırıp kaldırıp domaliyorlar.
Bana mesaj atarmisiniz bisey sorucam lütfen
@OmenTonrimDidim abartmadın mi
Yooo ne dediğimi iyi anladi o
@OmenTonrimDidim kızlar orda sana veriyor derken ev hayatı mi