karar veremiyorrrrum
ODTÜ
Boğaziçi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ankara da yaşayan birisi olarak kesinlikle Boğaziçi diyorum Odtü kampüsü falan güzel ama şehir öyle değil insanı soğuktur beton şehridir avm lerden başka etkinlik yapacak yer yoktur İstanbul çok farklı gidip gezmek için elinde alternatifin çoktur sosyalleşme imkanları fazladır sonuçta en az 4 sene seçtiğin üniversitenin şehrinde kalacaksın bunun gibi şeyleri de göz önünde bulundurman lazım.
mantıklı konuştun teşekkür ederim :)
rica ederim
Okuyacağın bölüme bağlı, sözelse Boğaziçi, sayısalsa Odtü. Boğaziçi'nin kampüsü, Odtü'nün eğitimi güzel.
İşletme
Yani işletme sözele girmiş oluyor boğaziçi gerçekten iyidir ama ben olsam odtü seçerim. İstanbul'da oturuyorum şehir olarak İstanbul sosyal şehir gibi algı yaratsa da her gün gezip tozmak için para lazım kalabalık şehir olduğundan ulaşım için zaten tüm günün gidiyor, depreminden bahsetmiyorum bile. Şehri çok seviyorum ama ortamından kaynaklı sorunlar sıkıntılı. Ankarada az gezilecek yer var evet ama daha sıcak dostluklara sahip bir yerdir, dostluk olunca da gezilecek yer illaki bulunur. Soğuk olması da bir eksisidir ankaranın. Üniversite olarak odtü gözümde öndedir ama tabiki karar senindir, kendini rahat hissedeceğin yeri seçmen daha doğrudur, içinden hangisi daha yakın geliyorsa.
Çok teşekkür ediyorum, içlerinde en özenerek yorum yapan sensin ve tabi ki seni dikkate alacağım. <3
İşletme seçtiysen geleceğindeki meslek için şirketlerle bağlantısı daha yakın, alımı daha kuvvetli olan üniversiteye bak.
Ya rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu <3
Oldun fazlasıyla verdiğin akıl için de ayrı teşekkür ederim
Ne demek, umarım gönlünce olur
inşallah hepimizin
Cevap
10Cevap
Bogaz ici bu aralar cok egitim yeri gibi durmuyor, odtu de turkiyenin veri agi olmasindan dolayi el atamama gibi bir durum var.
Odtu derim.
pekii teşekkür ederim
Boğaziçi’ne girebilecek olan hiç kimse ODTÜ diye düşünmez bence 😂
Düşünüyoruz :D
İstanbul teknik mi boğaz içi mi desen anlardır bak ODTÜ en iyi üniversitelerden de biri İstanbul biri Ankara
İstanbul'da okumak istemiyorum şahsen ama büyük ihtimalle Boğaziçi'ne gelirim, haklısın kendince tabi
İstanbul istemiyorsan tabiki ODTÜ düşünmeye gerek yok 😁
İşletme bölümü için çoğu insan Boğaziçi diyor ki bence haklılar, yolum İstanbul belli :D
Yani Boğaziçi başka bence en iyisi
aynen
Bogazici tabii ki kararsiz kalman hata İstanbul'un kalbinde bir uniden bahsediyoruz lutfen
Hadi bakallım hayırlısı
İşletme için Galatasaray Üniversitesi'ni de düşündün mü? Ankete bağlı kalarak Boğaziçi derim ama
Evet düşündüm ama Boğaziçi'nde karar kıldım
atatürk otdüde olsa ilk işi cami yapardı
ah rahmetli
vaovemojisi
Sıralaman nasıl?
Ben de işletme düşünüyorum
seneye
Sınava giricem
belli değil daha sonuçlar
mühendislik odtü tm alanları ise boğaziçi
bencede
Bölüme göre değişir
işletme
Rehberlik hocana sor
Hangisinde işletme iyiyse ona git
Pekii
ODTÜ
İşletme bölümünü baz alırsak?
pekii teşekkür ederim
Hangi şehirdesin
Adana
Hmm:) yönetici olmak istersen Boğaziçi. Meslek icra etmek istersen ODTÜ.
çok teşekkür ederim:)
Eğer mühendis olacaksan İTÜ
pekala
bölüme göre değişir
işletme
boğaziçi
teşekkür ederim
Odtü bence boğaziçi karışık zaten
Doğru
Burslu Bilkent
Hangi bölüm
İşletme