Eğitim & Kariyer Öğle aranızı nasıl geçiriyorsunuz? saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Gerek iş gerek online eğitimde öğle arası verildiğinde 45 dakika bir saati nasıl geçiriyorsunuz? Bende zaman su gibi akıp gidiyor, hiçbirşeye yetişemiyorum 😓 Öğle aranızı nasıl geçiriyorsunuz? Cevapla Eğitim Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 445 cevap paylaştı. Yemek yiyerek ve telefona bakarak geçiyor o süre içerisinde başka bir şey yapamıyoruz 2 0 Yorumla
SiyahMaskeli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ben çay içiyorum burada takılıyorum 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 454 cevap paylaştı. Öğlen yemeği ve KS girip soru sorup çıkıyorum 🤷♂️😎 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemek yiyorum ve hemen bitiyor kaçtım. 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl öğle arası yok bizde.. 0 2 Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl sektör nedir? Yorumla majestetuncay +1 yıl cafeleri işletiyorum.. Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. evdeyim :D 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar