Arkadaşlar Ayt 2021 Matematik baya sağlam ve üst düzey şekilde zor geldi bu yıl sınava giremedim ama #Yks2022'ye hazırlanmaya şimdiden başladım bütün yıl bu kaynakları hiç bir soru sayfa atlamadan çözersem , çözemediğim her soruyu öğrenirsem tekrar edersem Ayt matematikte 38-39 net yapılabilir mi? Temelim %50'nin üzerinde ve Mezunum ; YKS 2022-AYT MATEMATİK-ÇALIŞMA PLANIM
1) KAF3 (Olasılık konusundayım) KAF4 ( Bu yaz bitireceğim )
2) 3D Ayt Matematik SB
3) Bilgi Sarmal Ayt Matematik SB
4) Apotemi Fasikülleri ( Türev, İntegral, Limit, Fonksiyon, Trigonometri )
5) Acil Ayt Matematik SB
6) Orjinal Ayt Matematik SB (Son çözeceğim kitap)
7) Geriye kalan sürede her gün 1 Ayt Matematik denemesi (Tahminim son 4 ay 120 deneme)
Ayt matematiğe hayvan gibi çalışarak full çekmek istiyorum. Kendimi en zora, en sağlama, en üst düzeye hazırlamak istiyorum bu kaynaklar baya yoracak, yıpratacak, uykularımı bile alacak ama yıl sonunda iyikene de çözmüşüm hepsini diyeceğime inanıyorum , Yıllık Ayt Matematik çalışma planım bu geometriye aynı ilgi ve önemi de verirsem Full gelir mi? Full olmazsa max 37-38 bantlarında net..
Ya da sizin şöyle çalış şunları çöz şöyle yap böyle yap dediğiniz tavsiyelerinizde varsa söyleyebilirsiniz.
1) KAF3 (Olasılık konusundayım) KAF4 ( Bu yaz bitireceğim )
2) 3D Ayt Matematik SB
3) Bilgi Sarmal Ayt Matematik SB
4) Apotemi Fasikülleri ( Türev, İntegral, Limit, Fonksiyon, Trigonometri )
5) Acil Ayt Matematik SB
6) Orjinal Ayt Matematik SB (Son çözeceğim kitap)
7) Geriye kalan sürede her gün 1 Ayt Matematik denemesi (Tahminim son 4 ay 120 deneme)
Ayt matematiğe hayvan gibi çalışarak full çekmek istiyorum. Kendimi en zora, en sağlama, en üst düzeye hazırlamak istiyorum bu kaynaklar baya yoracak, yıpratacak, uykularımı bile alacak ama yıl sonunda iyikene de çözmüşüm hepsini diyeceğime inanıyorum , Yıllık Ayt Matematik çalışma planım bu geometriye aynı ilgi ve önemi de verirsem Full gelir mi? Full olmazsa max 37-38 bantlarında net..
Ya da sizin şöyle çalış şunları çöz şöyle yap böyle yap dediğiniz tavsiyelerinizde varsa söyleyebilirsiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer