Eğitim & Kariyer Kaynaştırma öğrencileri için hangi meslekleri önerirsiniz? Yüzde99 Takip Et Xper 2 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hafif düzeyde zeka geriliği olan kız/erkek öğrenciler lise düzeyinde hangi mesleklere yönlendirilebilir? Çevrenizde bu tür öğrenciler var mı? Güncellemeler+1 yıl Hafif düzeyde zeka geriliği olan kız/erkek öğrenciler lise düzeyinde hangi mesleklere yönlendirilebilir? Çevrenizde bu tür öğrenciler var mı? Kaynaştırma öğrencileri için hangi meslekleri önerirsiniz? Cevapla Lise Soruları Meslek Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beceri geliştirebilecek meslekler önerebilirim. Takım halinde arkadaş ortamında bulunacağı 1 1 Yorumla Yüzde99 +1 yıl Önerebilirsiniz Yorumla
Siyahsefa Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 93% +1 yıl Hangi becerilere yakınlıkları varsa oralara. 0 2 Yorumla Yüzde99 +1 yıl Siyahsefa yorumunuz için teşekkür ederim. Daha somut örnekler arıyorum. Örneğin kaynaştırma öğrencisi olup lise mezuniyeti sonrasında mesleğini yapan bildiğiniz kişi var mı? Yorumla Siyahsefa +1 yıl Kaynaştırma öğrencisi değilde akıl sağlığında problem olup ilaç kullanan insanlar oldu. Devlette çalışıyor. Okulun görevlilerindendi Yorumla
filtrekahve0000 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence onun ilgi alanını keşfetmelisiniz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Paketleme, hazırlama işleri uygundur. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düz lise bile yeter. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beceri geliştirebilecek meslekler önerebilirim. Takım halinde arkadaş ortamında bulunacağı
Önerebilirsiniz
Hangi becerilere yakınlıkları varsa oralara.
Siyahsefa yorumunuz için teşekkür ederim. Daha somut örnekler arıyorum. Örneğin kaynaştırma öğrencisi olup lise mezuniyeti sonrasında mesleğini yapan bildiğiniz kişi var mı?
Kaynaştırma öğrencisi değilde akıl sağlığında problem olup ilaç kullanan insanlar oldu. Devlette çalışıyor. Okulun görevlilerindendi
Bence onun ilgi alanını keşfetmelisiniz
Paketleme, hazırlama işleri uygundur.
Düz lise bile yeter.