öğrenci sisteminde durum: kaydı silinmiştir (ayrılan öğrenciler) yazıyor bu mezun olacağım için mi böyle?
Sadece bilenler yazarsa sevinirim
Sadece bilenler yazarsa sevinirim
Merhaba 😊
Mezun olacağınız için öyle bir yazı bulunduğunu düşünüyorum. Artık sistemin kapanma dönemi geldi. Bu tarz yazı ile karşılaşmanız normal.
Tabi içiniz rahat etmeyecekse arkadaşlarınıza ya da kesin bilgi sahibi olmak için öğrenci işlerini arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.🌸✨
arkadasa sordum mezuniyet için öyle yaziyormus tesekkurler
Merhaba, evet mezuniyete ayrılacağınız için şimdiden kaydınız siliniyor. Mezun olup diplomayı almak için ilişik kesilmesi gerekiyor ve artık siz oranın mezun öğrencisi statüsünde oluyorsunuz. Üniversitede mezun kaydınız oluşturuluyor ama aktif öğrenci modunda olmuyorsunuz artık. Sadece transcript alma veya diplomanızı kaybetmeniz durumunda aslı gibidir gibi bir diploma verilmesi gibi işlemlerde ziyaret edebiliyorsunuz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
5Cevap
Merhaba!
Mezun olacağınız sene son dönemde bu tarz bir yazı ile karşılaşmanız normal.
Artık mezun oluyorsunuz, iş yaşamınızda başarılar dilerim.
Mezun olduktan sonra da sistemde kayıtlı kalırsın çünkü ileride transkript vs lazım olduğunda sistemden alıyorsun
sisteme giriyorum zaten sorum o degil
durum kisminda kaydi silinmistir (ayrilan öğrenciler) yazıyor
Evet, sistemi kapatiyorlar. Hiçbir sorun yok
sisteme giris yapiyorum ben kaydi silinmistir (ayrilan öğrenciler) kismini anlamadim durum kisminda oyle yaziyor
mezun olacagim icin mi oyle yaziyor yani
Büyük ihtimalle mezun olduğun içindir
Ilişik kesme diye bi şey var
o ne tam bilmiyorum
Okul bitince gidip kütüphaneyle falan ilişkimi kesiyorsun. Borç varsa veriyorsun
borcum bir seyim yok kutuphaneye de hic gitmedim donem bitti mezun olucam kaydim silinmis sistemde ayrilan ogrenciler falan yaziyor bunun anlamini soruyorum
mezun olmadan once kayit silinmesi mi gerekiyor yani
Yanı öyle bi sey yapmistim. Okulu ara sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?