bunun zamanı olmaz ki :) herkesin zihninin açık olduğu ya da okumaktan keyif aldığı saat farkldıır. Mesela benim için ya gecenin geç bir vakti ya da sabahın seheri en ideali gün içinde odaklanmakta çok zorlanıyorum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zamaninda kitap kurduydum ve sabah is oldugu halde gece uykum geldikce yuzumu yikayarak cok kitap bitirdim. Tabi ki her zaman, her yerde okunur kitap ama gecenin sessizliginde tadi bi baskadir. Ayrica filmin, muzigin, muhabbetin tadi baskadir gece olunca.
Merhaba kankiciğim. Beni hatırladın mı? Ben Gökhan. Biliyorum çok ayıp oldu, iki oldu hesabı silip gittim. Bana mesaj atabilir misin? Yeniden arkadaş olmak istersen gerçekten çok sevinirim. Ama istemezsen de seni anlayışla karşılarım. Özür dilerim. Sana mesaj atamıyorum. her şey gönlünce olsun kankicigim.
Türü korku gerilim mi? Ben de "Karanlığın bir adım ötesi"korku/gerilim romanı okuyorum, yazarı S. K adında biri Resse yayın evi, Az kaldı ama 😏 kafayı yedim, pisikolojim berbat ama diğer kitaplar da sürükleyici değil. Üç tane romanım var korku diğeri normal bir roman diğeri ise tarihi. Bu romanı babam almıştı, okudukça deli mi bu adam demeye başladım. 😃
Soran
+1 yıl
Yeni başladım daha ama polisiye tarzına benziyor biraz. Valla kapalı kapılar ardında kitabı kadar psikolojimi bozar mı bilemedim. Evlendikten sonra değişen ve ultra dahice planlar ile harmanlanmış, şerefsizliğin ikonu bir koca hakkında😊 Evlilikten soğudum
😃 Kitaplar güzel şeyler anlatır aslında 🙂 insanın düşünerek burada yazar hangi çıkarımlarda bulunmuş olabilir diye düşünmesi okur kişiye tecrübe kazandırır.
ben üşeniyorum ya okumaya bir tane aldım yarıda kaldı sıktı beni nedense ne zaman okursak hem akılda kalır hem de daha çok hevesimiz olur?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uykunu aldığın ve kafanın boş olduğu zaman, uykun gelmeden 1 saat falan önce okumak. Genelde gece okumak daha iyi ama uykun gelmeden okumalısın ki verim alabilesin.
Tabi ki yatmadan hemen önce sebebi uyumadan günü o kitapla kapattığın için ondan sonra beyne baska birsey girmediginden daha verimli olduğunu söylerler