Herkese selam arklar
Kısa geçicem
Ben ailem yüzünden okuyamadım
Cahil bi aileye sahibim mlsf
Ama kardeşimi okutmak istiyorum o şimdi liseli oldu
Ve bundan önce pek çalışmıyordu
8. Sınıfta çok çalıştı ama malesefki lgs affetmedi. Zaten kardeşiminde psikolojik sıkıntıları var ama çok pişman ve şimdi meslek lisesine gidecek ve biliyoum o çok zorlanıcak belki okuyamayacak bile
Ama umut ediyor belli etmesede çok üzülüyor. Lisedeki bölümleri okumak zorunda mı bana bunu soruyoe en büyük hayali psikoloji okumak ama lisede bu bölüm yok ve üni de eğer değiştirirse çok zorlanıcak
Çünkü anadolu lisesinde 6 saat mat varken meslekte 4 saat var ve zaten kardeşimin dersleri kötğ
Bende yardımcı olamıyorum
Ama umudunu kırmakta istemiyorum
Sizce ne yapmalıyım
Kısa geçicem
Ben ailem yüzünden okuyamadım
Cahil bi aileye sahibim mlsf
Ama kardeşimi okutmak istiyorum o şimdi liseli oldu
Ve bundan önce pek çalışmıyordu
8. Sınıfta çok çalıştı ama malesefki lgs affetmedi. Zaten kardeşiminde psikolojik sıkıntıları var ama çok pişman ve şimdi meslek lisesine gidecek ve biliyoum o çok zorlanıcak belki okuyamayacak bile
Ama umut ediyor belli etmesede çok üzülüyor. Lisedeki bölümleri okumak zorunda mı bana bunu soruyoe en büyük hayali psikoloji okumak ama lisede bu bölüm yok ve üni de eğer değiştirirse çok zorlanıcak
Çünkü anadolu lisesinde 6 saat mat varken meslekte 4 saat var ve zaten kardeşimin dersleri kötğ
Bende yardımcı olamıyorum
Ama umudunu kırmakta istemiyorum
Sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Meslek lisesi okuması hayrına olur. Meslek liseleri kolaydır. Anadolu liseleri gibi zor değildir. Hem meslek sahibi olur staj yaparak ta işi pekiştirir ve erken yaşta iş hayatına atılır.
Ama benim istediğim bu değil
Brn yapamadım kardeşim zaten değişmeye meyilli
Ordaki ortam falan bozar
Ve üni okumasını istiyorum
Anadolu üniversitesinin ortamı da hallice. Çok elit bir ortama sahip değiller. Kapasiteyle alakalı matematik ve fizik konusunda yetersiz ise temeli yoksa Anadolu da çok efektif gelişemez. Bizim ülkemizde sayısal bilmiyorsan universiten yalanlar içine gider. O yüzden meslek lisesi ve mümkünse ticaret meslek liselerini tercih etsin. Muhasebe gibi bölümler mesela.
9 ve 10ncu sınıfta ortalaman yüksek ise geciş var onu araştırsana
Meslek lisesi kötü değil hayrına olur hatta
Îş konusunda imkanları çok yüksek olucaktır
Hangisini istiyorsa onu okusun bnce
Ben uyumaya gidiyodum okula
Tesis gibi yani
Senin okuyacağın yokmuş demek ki
Okusam da okumasam da işsiz Olucağım için uyumayı tercih ettim