şu an basit kitap bitiriyorum ondan sonra yeni nesil bi kitap alıyım değilmi? birde ekstradan problem kitabı almam gerek sanırım çünkü günlük 15 problem çözmek gerekiyormuş
Sayısal da mutlaka dershane şart kanka. Hemde iyi bir dershane gideceğin dershanenin fizik kimyacısına bak bu yaz fizik kimyaya da başla. Ve mutlaka hoca hangi konuyu işliyorsa o gün ona çalış. Kendine plan yaptır. Sürekli takip ettir rehberlikçiye. Ve bunaldığında git konuş inan depresyona girip sallamaktaniyidir İnşallah olur cidden bende bıktım lanet olasıca satatüleşmeden
Bir de bana sor istedin de mi okuyorsun diye😅 çevre sağ olsun. Sana tavsiyem asla ama asla istemediğin bölümü okuma. Ömrün çürür. Onun için ne gerekiyorsa gerek afedersin eşşek ol ama çalış yap. Hem hedefine ulaştığın için duygusal tatmin yaşayacaksın. Hemde daha özgüvenin articak ve daha aşkla çalışacaksın. Bir kere üni sınavı hiçbir şey üniye göre. Senin bu son sene çalışma düzenin aslında bir nevi nasıl ders çalışılacağını da kavramanı sağlayacak. İrade sahibi yapacak üni de daha psikolojik olarak daha rahat etmeni sağlayacak. Çalışırken de vicdanını rahatlatmak için çalışma öğrenmek mantığı kavramak için çalış.
sevmediğin işi yapmak kötü birşey dediklerini dikkate alıcam mesala ben üniversite bitirdiğimde başka meslek içinde çabalarım mesala mabel matiz diş hekimiydi ama şarkıcı oldu sende pes etme yani hiçbirşey için geç değil istediğin meslek neydi normal de?
Başarmakla ilgili değil. Başarı çabalanır ve elde edilir. Ama içindeki ülkü seni bırakmaz. Ve isteklerin insanlara deli saçması gelir gülerler alay ederler
Aslında önemsemiyorum. Ama arkamda duracak ailem yok. Yapmak istediğim şeyi yapmama asla izin vermezler. O yüzden ekonomik özgürlüğümu sağlayans kadar idare edicez
hayır aksine çok şaşırır mutlu olur fakat ben üniversite bitince başka birşey yapmak istiyorum. üniversitelerdeki bölümlerden herhangi birinde ömür boyu çalışmak istemiyorum benim asıl istediğim hayalim farklı yani
aile baskısı işte garanti işin olsun falan filan üniversiteyi bitir neyapıyosan yap diyolar bende bitirince artık karışırlarsa bile giderim hayalimi gerçekleştirebilirmiyim bilmiyorum ama olmasada yapıcak birşey yok boş boş yaşarım bende
Anladım. Ama tıp zor bir bölüm iyi bir yerde mühendislik de olur yani. Girişimcilik düşünüyorsan özellikle anlamında sordum. Ama sanatla uğraşmak istiyorsan bilemem
Üçdörtbeş al o çook iyi bide 3D yayınını al bunlar seni baya ilerletir eğer bitirirsen ve sınava daha varsa unutmaman için ve ilerlemen için karekökü alabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Basit orta zor olmak üzere üç bitir
Hatta zor da değilde yeni nesil problem soruları
şu an basit kitap bitiriyorum ondan sonra yeni nesil bi kitap alıyım değilmi? birde ekstradan problem kitabı almam gerek sanırım çünkü günlük 15 problem çözmek gerekiyormuş
Evet problem al. Basitten sonra orta düzey de al yeni nesil de olsun beraber götür. Birde zor gelen konuları tekli fasiküller var onları çöz
İşin zor bu pandemi de. Allah kolaylık versin
dershaneye yazılıcam inşallah kapanmaz
Dershane kitapları da gelir o zaman onlar orta düzey oluyor genelde
sence kaç bini zorlarım iyi bi çalışmayla meslek lisesi çıkışlıyım mezunum ama güzel bi program yapıcağım
Çok iyi bir çalışmayla ilk bini bile zorlarsın ciddiyim
o kadar da değil ya 😅
Oluyor gerçekten. Ama günde bir 10-12 saat gözden çıkaracaksın
böyle 25bin'e falan girip bi üniversitede tıp kazanıp herkesi şok etmek istiyorum ama fizik geometri hepsini nası halletcem Allah bilir
Sayısal da mutlaka dershane şart kanka. Hemde iyi bir dershane gideceğin dershanenin fizik kimyacısına bak bu yaz fizik kimyaya da başla. Ve mutlaka hoca hangi konuyu işliyorsa o gün ona çalış. Kendine plan yaptır. Sürekli takip ettir rehberlikçiye. Ve bunaldığında git konuş inan depresyona girip sallamaktaniyidir İnşallah olur cidden bende bıktım lanet olasıca satatüleşmeden
valla güzel konuşuyorsun hangi bölümü okuyorsun
Tr öğretmenliği.
iyiymiş
Bir de bana sor istedin de mi okuyorsun diye😅 çevre sağ olsun. Sana tavsiyem asla ama asla istemediğin bölümü okuma. Ömrün çürür. Onun için ne gerekiyorsa gerek afedersin eşşek ol ama çalış yap. Hem hedefine ulaştığın için duygusal tatmin yaşayacaksın. Hemde daha özgüvenin articak ve daha aşkla çalışacaksın. Bir kere üni sınavı hiçbir şey üniye göre. Senin bu son sene çalışma düzenin aslında bir nevi nasıl ders çalışılacağını da kavramanı sağlayacak. İrade sahibi yapacak üni de daha psikolojik olarak daha rahat etmeni sağlayacak. Çalışırken de vicdanını rahatlatmak için çalışma öğrenmek mantığı kavramak için çalış.
sevmediğin işi yapmak kötü birşey dediklerini dikkate alıcam mesala ben üniversite bitirdiğimde başka meslek içinde çabalarım
mesala mabel matiz diş hekimiydi ama şarkıcı oldu sende pes etme yani hiçbirşey için geç değil
istediğin meslek neydi normal de?
Biliyorum hiç bir şey için geç değil. Bende kalsın
üzülme başarırısın :))
tamam
Başarmakla ilgili değil. Başarı çabalanır ve elde edilir. Ama içindeki ülkü seni bırakmaz. Ve isteklerin insanlara deli saçması gelir gülerler alay ederler
insanların hayalleriyle dalga geçilir hep bunu önemsiyicekmisin
Aslında önemsemiyorum. Ama arkamda duracak ailem yok. Yapmak istediğim şeyi yapmama asla izin vermezler. O yüzden ekonomik özgürlüğümu sağlayans kadar idare edicez
benimle aynı durumdasın seni en iyi ben anlarım hayalime çokk uzağım ve eğer normal bi işte çalışırsam yaşayan bitkiden farkım kalmaz
Ama ailen doktorluk okumana karşı değil dimi.
Biz yıllarca ne kıyametler kopardık. Misafir varken de bireysel olarak da
hayır aksine çok şaşırır mutlu olur fakat ben üniversite bitince başka birşey yapmak istiyorum.
üniversitelerdeki bölümlerden herhangi birinde ömür boyu çalışmak istemiyorum
benim asıl istediğim hayalim farklı yani
O zaman niye üni okuyorsun?
aile baskısı işte garanti işin olsun falan filan üniversiteyi bitir neyapıyosan yap diyolar bende bitirince artık karışırlarsa bile giderim hayalimi gerçekleştirebilirmiyim bilmiyorum ama olmasada yapıcak birşey yok boş boş yaşarım bende
Anladım. Ama tıp zor bir bölüm iyi bir yerde mühendislik de olur yani. Girişimcilik düşünüyorsan özellikle anlamında sordum. Ama sanatla uğraşmak istiyorsan bilemem
ya belki mimarlık falanda olur, evet sanatla uğraşmak istiyorum hemde yurt dışında
Ah bu yurt dışı... Yolun açık olsun.
sağol
2 yeter
sadece 2 kitap bitirsem yeterli olur yani
hangi kitapları tavsiye ediyorsun? yeni nesil matematik sorularını yapamıyorum ama çalışıcam bu sene
Üçdörtbeş al o çook iyi bide 3D yayınını al bunlar seni baya ilerletir eğer bitirirsen ve sınava daha varsa unutmaman için ve ilerlemen için karekökü alabilirsin
Karekök zor gelirse bilgi sarmal daha iyi
teşekkürler
Ne demekk başarılar