Eğitim & Kariyer Diplomam ne zaman belli olur ne zaman mezun yazısı görünür? kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor hala aktif yazıyor 4 ay olucak nerde ise mezun olalı ama ne zaman mezun yazısı çıkar?#lise#diploması#iyi#günler#kağan#altınışık Diplomam ne zaman belli olur ne zaman mezun yazısı görünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Anadolusevdası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl 3 Aya kadar diploman falan basılır beklersin Bende açıktan bitiridim ne günlerdi be 😁20 lira harç yatiriyodum şimdi nekdr olmuştur. kim bilir 2 10 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl ne zaman çıkar belli mi peki benimki çok uzun sürdü 4 ay oldu zaten mezun olalı @anadolusevdasi Yorumla Anadolusevdası +1 yıl Ben 5 ay bekledim mezun ya da mezuniyete kalan öğrenci yazınca halk eğitime gidip alırsın sabır biraz. Yorumla kagan__altınışık +1 yıl sen kaç yaşında mezun oldun Yorumla Anadolusevdası +1 yıl 22 ben çoğu sınava girmedim ama bide 265 kredide bitti benim Yorumla kagan__altınışık +1 yıl bende 20 yaşındayım ben bütün dersleri verdim ama diplomayı vermiyorlar yav Yorumla kagan__altınışık +1 yıl bana haksızlık ediyorlar Yorumla Anadolusevdası +1 yıl Bekliceksiniz. elbet gelecek Yorumla kagan__altınışık +1 yıl ya abi bekliyorum 4 ay oldu ne diploma var ne bilgisayar sertifkası var Yorumla Anadolusevdası +1 yıl Olmadı halk eğitime GT dicem gitmissindir belki ya da MEB ara kardeşim başka inan bişey yapamazsin Yorumla kagan__altınışık +1 yıl okula gittim bişey çıkmıyor mebi de aradım bikaç kez bişey çıkmadı zaten Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bnde üni okudum ya mezun yazan yeri Bi türlü bulamadım 2 hafta oluyor mezun olalı 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl bende de mezun yazmıyor Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 422 cevap paylaştı. Sadece krediyi tamamlamak yetiyor dimi ders vermek zorunda değilsin 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 2021 2022 eğitim dönemi kapattığında 1 16 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kapandığın da * Yorumla kagan__altınışık +1 yıl yani ne zaman diploma alırım belli bir süre var mı @İzmirliPrenses00 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Eğitim dönemi Kapanca geçici mezuniyet belgesi alırsın diploma çok sonraya hazır olur onu okula sormak lazım Yorumla kagan__altınışık +1 yıl 2021 2022 çok uzun süre yav 1 sene sürer mi gerçekten Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yok ya eğitim dönemin adı örgün eğitim karne verince dönem kapanır o kadar uzun sürmez Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 2020 2021 olacakmış ve yarın kapanıyor hadi iyisin Temmuz Cuma günü sona eriyor yazıyor Yorumla kagan__altınışık +1 yıl yani kaç ay sonra gelir diploma bana Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sanırım 1 aya gelir açık öğretimde çabuk basılıyor diploma ama tam bilgim yok Yorumla kagan__altınışık +1 yıl aktif yazısı kaç gün sonra mezun yazısına döner Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yarın dönem kapanıyormuş en kötü pazartesi mezun yazar Yorumla kagan__altınışık +1 yıl bu pazartesi mi yazar yani @İzmirliPrenses00 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Büyük olasılık evet dönem kapanması yeter oda yarın kapanıyormuş Yorumla kagan__altınışık +1 yıl dönem bitiyor mu yani Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet Yorumla kagan__altınışık +1 yıl görünmedi hala ben baktım @İzmirliPrenses00 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hafta sonu diye belki pazartesi bak bide Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Yeni dönemde düzeltirler eğer her şey tamsa 1 4 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl her şey tam zaten ne zaman diplomayı alırım Yorumla χάσμα +1 yıl Bende 1 ayda geldi mezun yazdıktan sonra Yorumla kagan__altınışık +1 yıl bende aktif yazıyor ne zaman gelir yani Yorumla χάσμα +1 yıl Bende notları girince hemen mezun yazmıştı Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben hâlâ 130 kredide Sürünüyorum 😂😂😂😂 1 13 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl sende mi açık liseye gidiyorsun mezun musun sende benim gibi @sevimliihatun Yorumla sevimliihatun +1 yıl Açıktan okuom knk bitmio benim ki dersten başka herşeye hakimim 😂😂😂😂 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl sen nasıl bitirmedin birde 21 yaşındasın utanmıyor musun o yaşta lise okumaya @sevimliihatun Yorumla sevimliihatun +1 yıl Ayıp ama 😂😂😂 Yorumla sevimliihatun +1 yıl Şu küçük kalbim çit dedi kırıldı ya 😂😂 Yorumla sevimliihatun +1 yıl Ya ben naptım bilion mu bazi seneler hic kendimi kaydetmedim sınava parasını yatirmadim Yorumla sevimliihatun +1 yıl İlgilenmedim umursamadım ondan Yorumla kagan__altınışık +1 yıl bende umursamadım ama birgün bir şans geldi bana lise mezunu oldum şans sayesinde :))) birde bilgisayar sertifikamı alsam çok rahat ederim senin kaç tane zorunlu dersin var @sevimliihatun yaş gerçekten 21 mi bu arada Yorumla sevimliihatun +1 yıl Yaşım 21 evet offf hiç bitirmeye niyetim yok Yorumla sevimliihatun +1 yıl Bilmiom kaç tane olduğunu Yorumla kagan__altınışık +1 yıl zorunlu ders sayısına bak orda yazar kaç tane kaldığı merak ettim bak şimdi söyle o rakam kaç Yorumla sevimliihatun +1 yıl Yok demem 🙊 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl söyle söyle o rakamı öğrenmek istiyorum ben senden @sevimliihatun Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 338 cevap paylaştı. biraz daha bekle çıkar sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
3 Aya kadar diploman falan basılır beklersin
Bende açıktan bitiridim ne günlerdi be 😁20 lira harç yatiriyodum şimdi nekdr olmuştur. kim bilir
ne zaman çıkar belli mi peki benimki çok uzun sürdü 4 ay oldu zaten mezun olalı @anadolusevdasi
Ben 5 ay bekledim mezun ya da mezuniyete kalan öğrenci yazınca halk eğitime gidip alırsın sabır biraz.
sen kaç yaşında mezun oldun
22 ben çoğu sınava girmedim ama bide 265 kredide bitti benim
bende 20 yaşındayım ben bütün dersleri verdim ama diplomayı vermiyorlar yav
bana haksızlık ediyorlar
Bekliceksiniz. elbet gelecek
ya abi bekliyorum 4 ay oldu ne diploma var ne bilgisayar sertifkası var
Olmadı halk eğitime GT dicem gitmissindir belki
ya da MEB ara kardeşim başka inan bişey yapamazsin
okula gittim bişey çıkmıyor mebi de aradım bikaç kez bişey çıkmadı zaten
Bnde üni okudum ya mezun yazan yeri Bi türlü bulamadım 2 hafta oluyor mezun olalı
bende de mezun yazmıyor
Sadece krediyi tamamlamak yetiyor dimi ders vermek zorunda değilsin
2021 2022 eğitim dönemi kapattığında
Kapandığın da *
yani ne zaman diploma alırım belli bir süre var mı @İzmirliPrenses00
Eğitim dönemi Kapanca geçici mezuniyet belgesi alırsın diploma çok sonraya hazır olur onu okula sormak lazım
2021 2022 çok uzun süre yav 1 sene sürer mi gerçekten
Yok ya eğitim dönemin adı örgün eğitim karne verince dönem kapanır o kadar uzun sürmez
2020 2021 olacakmış ve yarın kapanıyor hadi iyisin Temmuz Cuma günü sona eriyor yazıyor
yani kaç ay sonra gelir diploma bana
Sanırım 1 aya gelir açık öğretimde çabuk basılıyor diploma ama tam bilgim yok
aktif yazısı kaç gün sonra mezun yazısına döner
Yarın dönem kapanıyormuş en kötü pazartesi mezun yazar
bu pazartesi mi yazar yani @İzmirliPrenses00
Büyük olasılık evet dönem kapanması yeter oda yarın kapanıyormuş
dönem bitiyor mu yani
Evet
görünmedi hala ben baktım @İzmirliPrenses00
Hafta sonu diye belki pazartesi bak bide
Yeni dönemde düzeltirler eğer her şey tamsa
her şey tam zaten ne zaman diplomayı alırım
Bende 1 ayda geldi mezun yazdıktan sonra
bende aktif yazıyor ne zaman gelir yani
Bende notları girince hemen mezun yazmıştı
Ben hâlâ 130 kredide Sürünüyorum 😂😂😂😂
sende mi açık liseye gidiyorsun mezun musun sende benim gibi @sevimliihatun
Açıktan okuom knk bitmio benim ki dersten başka herşeye hakimim 😂😂😂😂
sen nasıl bitirmedin birde 21 yaşındasın utanmıyor musun o yaşta lise okumaya @sevimliihatun
Ayıp ama 😂😂😂
Şu küçük kalbim çit dedi kırıldı ya 😂😂
Ya ben naptım bilion mu bazi seneler hic kendimi kaydetmedim sınava parasını yatirmadim
İlgilenmedim umursamadım ondan
bende umursamadım ama birgün bir şans geldi bana lise mezunu oldum şans sayesinde :))) birde bilgisayar sertifikamı alsam çok rahat ederim senin kaç tane zorunlu dersin var @sevimliihatun yaş gerçekten 21 mi bu arada
Yaşım 21 evet offf hiç bitirmeye niyetim yok
Bilmiom kaç tane olduğunu
zorunlu ders sayısına bak orda yazar kaç tane kaldığı merak ettim bak şimdi söyle o rakam kaç
Yok demem 🙊
söyle söyle o rakamı öğrenmek istiyorum ben senden @sevimliihatun
biraz daha bekle çıkar sanırım