Google konularla ilgili bilgi al. Aşırı zor bir sınav değil diye biliyorum. Tek sorunu kontenjan kısıtlı oluyor diye biliyorum.. Geçmiş olsun. Aldığın rapor umarım işine yarar. Ve sınavda başarılar.
Ne yazık ki hiçbir fikrim de bilgim de yok. Ama adına sevindim, her şeye rağmen çalışmak istemen mükemmel birşey 🥰 Hayatın her alanında sizler gibi güzel kalpler görürüz umarım 👻
1-) Hidradenitis Supirativa (koltuk altı ve kasık yaraları kronik) 2- Bipolar bozukluk (2015 den beri ilaç kullanıyorum, 3 defa hastaneye yattım, 2017 de adam yaraladım.)
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Bugün engelli raporu aldım, memur olmak istiyorum! Ekpss ortaöğretime nasıl hazırlanmam lazım? Temelim 0, yardımcı olur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Google konularla ilgili bilgi al. Aşırı zor bir sınav değil diye biliyorum. Tek sorunu kontenjan kısıtlı oluyor diye biliyorum..
Geçmiş olsun. Aldığın rapor umarım işine yarar. Ve sınavda başarılar.
Çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın
Ne yazık ki hiçbir fikrim de bilgim de yok. Ama adına sevindim, her şeye rağmen çalışmak istemen mükemmel birşey 🥰 Hayatın her alanında sizler gibi güzel kalpler görürüz umarım 👻
Çok teşekkür ederim 🥰🙏❤️
Rica ederim 🤗✨
Ekpss hakkinda bilgim yok fakat o da bir sınav sonucta yani bolca calisarak kazanabilirsiniz. Başarılar
İnternetten bununla ilgili bilgilere ulaşabilirsin. Kendine güven çalış her türlü yaparsın :)
Hakkında hayırlı olsun şimdiden b7 konuda kaynaklar var hem ücretsiz youtube dan hemde kitap alabilriisn.
Onun için kitaplar ve tarihler var o zamana kadar çalışıp hazırlanısn ayrıca kapak yazını atarmsn bana
Google yazarsan çıkar abe
tamam
Ne engelin varki
1-) Hidradenitis Supirativa (koltuk altı ve kasık yaraları kronik)
2- Bipolar bozukluk (2015 den beri ilaç kullanıyorum, 3 defa hastaneye yattım, 2017 de adam yaraladım.)
Geçmiş olsun umarım yaparsın
Sağolasın bacım
Çalışacam bende bilmediğini yolla
İyi çalış