Eğitim & Kariyer Tusa hazırlanan çalışan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çalışamıyorum bu ara :((Bir doktor adayı yok mu Tus stresi hakkında konuşabileceğim Tusa hazırlanan çalışan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. bu sıcak havalarda millet gezerken evet çalışmak zor olur. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten zor ondan sorun değil Yorumla Ehlivukuf +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl 😁😃 Yorumla
yavuzjcw Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Psikiyatri istiyorum bende 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İntörn müsüniz Yorumla yavuzjcw +1 yıl Evet ama Hastane Ailemize ait Yorumla Soran +1 yıl Ben dataya gidiyorum da önümüzdeki tusa kalmak istesem tekrar 17 bin ödemek gerekiyormuş yani 6 ay için çok saçma değil mi Yorumla yavuzjcw +1 yıl Evet ya gercekten Gerek harç Ek masraflar vs cok oluyor gerçekten bir yandanda Konservatuvara hazırlanıyorum muzikle ilgili de cok masraf oluyor Yorumla Soran +1 yıl Sizin nasıl oldu çalışabildiniz mi intörnlükte kaç telrar atabişdiniz Yorumla yavuzjcw +1 yıl Evet evet Biraz rahat oldu benim Hatta küçük bir muzik grubum da var Gunde 4 5 saat uyuyorum Sistemli çalışıyorum Kafamı bosalatacak etkinliklerle uğraşıyorum dozu asmadan tabi Yorumla Soran +1 yıl Benim kafam hiç rahat değil zaten 2.5 ay kaldı aşırı kötüyüm sence 1 tekrar atılır di mi 2.5 ayda Yorumla yavuzjcw +1 yıl ozelden yaz istersen programla ilgili tuyo verebilirim Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır yazıyorum baş harfim S Yorumla
meliss25466 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl benim 0 7 Yorumla meliss25466 +1 yıl dahiiliye hedef Yorumla Soran +1 yıl Benim hedefim yok şu an 2 ay kaldı zaten çok gerginim tts bakıcam daha çok şey var siz ne durumdasınız Yorumla Soran +1 yıl Siz intörn müsünüz Yorumla Soran +1 yıl Neden dr hanım konuşuyoruz Yorumla meliss25466 +1 yıl burdan soru gec geliyo Yorumla Soran +1 yıl Ne ilgisi var yazıyoruz işte Yorumla meliss25466 +1 yıl nerde okuyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu sıcak havalarda millet gezerken evet çalışmak zor olur.
Zaten zor ondan sorun değil
:D
😁😃
Psikiyatri istiyorum bende
İntörn müsüniz
Evet ama Hastane Ailemize ait
Ben dataya gidiyorum da önümüzdeki tusa kalmak istesem tekrar 17 bin ödemek gerekiyormuş yani 6 ay için çok saçma değil mi
Evet ya gercekten Gerek harç Ek masraflar vs cok oluyor gerçekten bir yandanda Konservatuvara hazırlanıyorum muzikle ilgili de cok masraf oluyor
Sizin nasıl oldu çalışabildiniz mi intörnlükte kaç telrar atabişdiniz
Evet evet Biraz rahat oldu benim Hatta küçük bir muzik grubum da var Gunde 4 5 saat uyuyorum Sistemli çalışıyorum Kafamı bosalatacak etkinliklerle uğraşıyorum dozu asmadan tabi
Benim kafam hiç rahat değil zaten 2.5 ay kaldı aşırı kötüyüm sence 1 tekrar atılır di mi 2.5 ayda
ozelden yaz istersen programla ilgili tuyo verebilirim
Tamamdır yazıyorum baş harfim S
benim
dahiiliye hedef
Benim hedefim yok şu an 2 ay kaldı zaten çok gerginim tts bakıcam daha çok şey var siz ne durumdasınız
Siz intörn müsünüz
Neden dr hanım konuşuyoruz
burdan soru gec geliyo
Ne ilgisi var yazıyoruz işte
nerde okuyon