Eğitim & Kariyer Çok zengin olsam bile çalışırdım dediğiniz bir meslek var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kimileri para odaklidir kimileri çalışmaktan haz alır. Size "çok zengin olsam da çalışırdım" dedirten bir meslek var mı? Güncellemeler+1 yıl @livaneli ❤️ Çok zengin olsam bile çalışırdım dediğiniz bir meslek var mı? Cevapla Meslek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Gurme olurdum. Gezgin olurdum. Aklımdakileri yazardım, yazar olurdum… bunlar da meslek. Yorumcu olurdum 😄 hepsini birden yapardım. 2 14 Yorumla Soran +1 yıl Ye iç yat deseydin daha pratik bir cümle olurdu 😅 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Ye, iç, gez, dua et veeeee sev 😅 Yorumla Soran +1 yıl Heh o film iste. Hala izlemedim 🤦♂️😅 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Sana hitap etmeyebilir 😄 gerçi kim bilir 🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Sen Tercüme edersen izlerim dedim ama🙄 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Ne zaman öyle didin 😳🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ilk buluşmada istee🙄 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Peki 😌Hiçbir dile tercüme edilmeyen bir tane film var, o hangi film biliyor musun? Gerçi üzerinden çok zaman geçti, çevirildi mi acaba… 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hababam sınıfı mı acaba 🙄Sadece Türkçedir o Yorumla K__Li1983 +1 yıl ‘Eyes wide shut’- bu film başka dillere tercüme edilmemesi lazımdı. Yorumla Soran +1 yıl Kubrick filmiymis zaten 🙃 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Onu izlemişindir kesin 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sadece Otomatik portakalı izlemiştim 😅 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Onu ben izlememiş olabilirim, ismi yabancı geldi. Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 321 cevap paylaştı. Off yokk yaaa param varsa neden çalışayım kimseyle uğraşmazdım valla 😏Bi kaç kuruluşa sürekli bağış yapardım.😇 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Koç burcundan beklenen 😅 Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl E tabiii 😅 Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Tabisiide çalışırdımm💃💃Anaokulu öğretmenıyım maalum💃💃😍🥰 1 2 Yorumla Soran +1 yıl E tamam da o çocuklar ilkokula liseye de gidecekler. bi sal şunları Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Off yıne salamadıgım bir şey var karşımda😂😂😂😂😂 shshshshsh Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 393 cevap paylaştı. para içinde yüzüyorum ama asgari ücretli bir işte çalısmaya başladım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl O niye o Yorumla ruletci03 +1 yıl canım öyle istiyor işler arka planda yürüyor bende takılıyorum orlarda kafama göre Yorumla Soran +1 yıl Sistemi kurdum para basıyorum diyosun. Her türkün hayalidir 😀 Yorumla ruletci03 +1 yıl :D :D aynen öyle takılıyorum işte Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Site admini olsaydım cok zengin olsam bile çalışırdım😄 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Üni mezuniyeti mi isteniyor nedir 😀 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Kac paraysa veririz zengin değil miyiz zaten 😄 Yorumla Soran +1 yıl Paramız yetmezse Xper de veririz ki😅 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Kendi radyo kanalımı açıp sabah akşam boş yapardım, üff ne güzel 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Ben de telefonla bağlanıp sana türküler söylerdim Yorumla sanamısorcammm +1 yıl Yaa ne söyliycen ilkk ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Ordunun dereleriiii 😍 Yorumla sanamısorcammm +1 yıl Ajshjs sevdim Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnsanlara bir şeyler öğretebileceğim hertürlü meslek olabilir. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gıcık olunur vb Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Ehhehh evett🤪 Yorumla
Minseojin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok ben sevmiyorum çalışmak falan benlik değil 😂😂 3 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çslışanın yanında yardımcı olabiliyok muğğ😌 2 22 Yorumla Soran +1 yıl Stajyerim olmak istersen🙄 Yorumla persordinary +1 yıl Senin değil ki kominikim başka bir beyfendi🤩 Yorumla Soran +1 yıl 😍😍 Green donee Yorumla persordinary +1 yıl Değil baklava 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen de hergun birine aşık oluyon takip edemiyom poncikim 🙃 Yorumla persordinary +1 yıl Baklava neredeyse üç aydır var ne yeni birisi Yorumla persordinary +1 yıl Yeni bir şey değil Yorumla Soran +1 yıl 😀😀Ulan baklava... 3 ayda Antepten bile gelirdi halbuki Yorumla persordinary +1 yıl Türkiyeye gelmek için ondan gelecek ufacık bir yeşil ışık bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Kıtaları bile birleştiren proje için yeşil ışık 💕 Yorumla persordinary +1 yıl O yeşil ışık Yanmıyor lele yanmıyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Onu kanadaya ihraç et sende🙄 Yorumla persordinary +1 yıl Naaasıl kominikim😂 Yorumla Soran +1 yıl York üni de asistan yap onu bak nasıl geliyor 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Sendeki bu takibe hayranım hele bir 20 olayım önce eğer isterse tabi allah izin verirse neden olmasın hayatta her şey olabiliyor😂🙈 Yorumla Soran +1 yıl Napim gördüğümü unutamıyorum bende de böyle bir hastalık var😂Masetlerde"Yorkta çifte düğün sevinci" Yorumla persordinary +1 yıl Fazla hafıza iyi değildir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Büyük şanssızlık ☹️ Yorumla persordinary +1 yıl Bak valla delsin sen ötesi yok delisin😂😂 Yorumla persordinary +1 yıl Deli knkım kominik😂 Yorumla Soran +1 yıl Yemin ediyo bi de ya😂 Yorumla persordinary +1 yıl .😂 Yorumla
DurriYekta5 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl Anaokulu öğretmenligi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O gürültüyü kaldırabiliyor musun Yorumla DurriYekta5 +1 yıl Alışınca sorun değil Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Oyuncu olmak isterdim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten büyük oyuncusun canım sen 🤗 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ekranları istiyorum bennn Yorumla Soran +1 yıl Duvar kağıdımda sen varsın zaten Yorumla
cilekli1nutella Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl Fen bilimleri öğretmenliği. Hep hayalimdir... 1 0 Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Var. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Lutfeder misin Yorumla Kosbela +1 yıl Maalesef. Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Yok öyle bişey 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hamak falan direkt yatış diyosun😅 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Tabi ne sandın 🤣 Yorumla
Zzem18 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yazarlık & müzik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Diendar gibi oldu Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Eskortluk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gurme olurdum. Gezgin olurdum. Aklımdakileri yazardım, yazar olurdum… bunlar da meslek. Yorumcu olurdum 😄 hepsini birden yapardım.
Ye iç yat deseydin daha pratik bir cümle olurdu 😅
Ye, iç, gez, dua et veeeee sev 😅
Heh o film iste. Hala izlemedim 🤦♂️😅
Sana hitap etmeyebilir 😄 gerçi kim bilir 🤷🏻♀️
Sen Tercüme edersen izlerim dedim ama🙄
Ne zaman öyle didin 😳🙄
Ilk buluşmada istee🙄
Peki 😌
Hiçbir dile tercüme edilmeyen bir tane film var, o hangi film biliyor musun? Gerçi üzerinden çok zaman geçti, çevirildi mi acaba… 🤔
Hababam sınıfı mı acaba 🙄
Sadece Türkçedir o
‘Eyes wide shut’- bu film başka dillere tercüme edilmemesi lazımdı.
Kubrick filmiymis zaten 🙃
Onu izlemişindir kesin 😄
Sadece Otomatik portakalı izlemiştim 😅
Onu ben izlememiş olabilirim, ismi yabancı geldi.
Off yokk yaaa param varsa neden çalışayım kimseyle uğraşmazdım valla 😏
Bi kaç kuruluşa sürekli bağış yapardım.😇
Koç burcundan beklenen 😅
E tabiii 😅
Tabisiide çalışırdımm💃💃
Anaokulu öğretmenıyım maalum💃💃😍🥰
E tamam da o çocuklar ilkokula liseye de gidecekler. bi sal şunları
Off yıne salamadıgım bir şey var karşımda😂😂😂😂😂 shshshshsh
para içinde yüzüyorum ama asgari ücretli bir işte çalısmaya başladım
O niye o
canım öyle istiyor işler arka planda yürüyor bende takılıyorum orlarda kafama göre
Sistemi kurdum para basıyorum diyosun. Her türkün hayalidir 😀
:D :D aynen öyle takılıyorum işte
Site admini olsaydım cok zengin olsam bile çalışırdım😄
Üni mezuniyeti mi isteniyor nedir 😀
Kac paraysa veririz zengin değil miyiz zaten 😄
Paramız yetmezse Xper de veririz ki😅
Kendi radyo kanalımı açıp sabah akşam boş yapardım, üff ne güzel
😂 Ben de telefonla bağlanıp sana türküler söylerdim
Yaa ne söyliycen ilkk ☺️
Ordunun dereleriiii 😍
Ajshjs sevdim
İnsanlara bir şeyler öğretebileceğim hertürlü meslek olabilir.
Nasıl gıcık olunur vb
Ehhehh evett🤪
Yok ben sevmiyorum çalışmak falan benlik değil 😂😂
Fotoğraftaki dizi geldi aklıma müthiş bi diziydi ya🥰
Çslışanın yanında yardımcı olabiliyok muğğ😌
Stajyerim olmak istersen🙄
Senin değil ki kominikim başka bir beyfendi🤩
😍😍 Green donee
Değil baklava 😂😂
Sen de hergun birine aşık oluyon takip edemiyom poncikim 🙃
Baklava neredeyse üç aydır var ne yeni birisi
Yeni bir şey değil
😀😀Ulan baklava... 3 ayda Antepten bile gelirdi halbuki
Türkiyeye gelmek için ondan gelecek ufacık bir yeşil ışık bekliyorum
Kıtaları bile birleştiren proje için yeşil ışık 💕
O yeşil ışık
Yanmıyor lele yanmıyor 😂
Onu kanadaya ihraç et sende🙄
Naaasıl kominikim😂
York üni de asistan yap onu bak nasıl geliyor 😂
Sendeki bu takibe hayranım hele bir 20 olayım önce eğer isterse tabi allah izin verirse neden olmasın hayatta her şey olabiliyor😂🙈
Napim gördüğümü unutamıyorum bende de böyle bir hastalık var😂
Masetlerde"Yorkta çifte düğün sevinci"
Fazla hafıza iyi değildir 😂
Büyük şanssızlık ☹️
Bak valla delsin sen ötesi yok delisin😂😂
Deli knkım kominik😂
Yemin ediyo bi de ya😂
.😂
Anaokulu öğretmenligi
O gürültüyü kaldırabiliyor musun
Alışınca sorun değil
Oyuncu olmak isterdim
Zaten büyük oyuncusun canım sen 🤗
Ekranları istiyorum bennn
Duvar kağıdımda sen varsın zaten
Fen bilimleri öğretmenliği. Hep hayalimdir...
Var.
Lutfeder misin
Maalesef.
Yok öyle bişey
hamak falan direkt yatış diyosun😅
Tabi ne sandın 🤣
aktrollük
Haha
Yazarlık & müzik
Diendar gibi oldu
Eskortluk
Tüm meslekler