Sınava son iki gün! Genç Dostlarım Merhaba! Sınavınıza son 2 gün kala, buradan, bu şekilde bir soruyu sizlere yöneltmek istedim. Heyecan var mı? Yoksa çok rahat bir şekilde girip, halledip çıkacak mısınız?Heyecan
Kollarım titriyor ve başım çatlıyor. Zaten mezunum ve bu sene de olmassa diye çok korkuyorum uyuyamıyorum saat 4 de kalkıyorum şaçma Bi şekilde netlerim bile düştü. En güvendiklerime bile güvenemiyorum sanki hiç çalışmamış gibi Sınav daha zor olur diyorlar ve nasıl yapıcam diye endişeleniyorum hedefim yüksek değil hatta hiç değil beni kurtarsın yeter civarında ama ya geçen sene gibi olursa ya daha kötüsü olursa diye diye içim içimi yiyo yapmamam gerek biliyorum ama elimde değil korkuyorum
Kıymetli Üyemiz, bence rahat olunuz. Yapmanız gereken tek şey, idealinize odaklanmak olsun. Bu minvalde ilerleyin ve kafanızı rahatlatın. Berrak bir zihinle girin sınava. Kafa karışıklığı bu durumlarda iş bozar. Yapmanız gerekten en önemli şey zihni temiz ve akıcı tutmaktır. Bunu yapın, sınava girin, hedefe ulaşın. YKS' de başarılar dilerim...
Valla heyecan dan cok korku var desem yeridir ya barajı bile geçemezsem diye korkuyorum annem benden çok umutlu 🙁 oysa ki benim bir çok konu eksigim var ve sinava 2 gun kaldi arada anneme mezun a kalayım diyorum bu sene olmaz sa seneye hiç olmaz diyor bakalım kısmet
Her şey sıcağı sıcağına derler. Fakat sınav bu, neyin nasıl olacağı pek bilinmez. Sadece Türkçe' den 20 soru net yapsanız bile ilk barajı geçer iki yıllık bir yeri garantilersiniz. Zira sınav zor değil, ben bundan üç sene önce girdim. Sınav orta derece ama bizler çalışmayınca zor gelir, çalışınca da kolay gelir. Umarım size de kolay gelir. YKS' de başarılar dilerim...
Değerli Öğrenci Arkadaşım ve Kıymetli Üye, lütfen önce sakin olunuz. Faruk Bey ile tartışmayın, çünkü siz benim sorumdasınız. Ona cevap vermeye gerek yok. Bence siz hayalinizdeki yeri kazanacaksınız. İhtiyacınız olan şey birazcık rahatlamak. Burası sizin rahatlama köşeniz. Derdinizi dökün ve rahatlayın. YKS' de başarılar dilerim...