İngilizce bilmek hayatımızın her alanında işlerimizi kolaylaştırıyor diye düşünüyorum. Hem karşımıza çıkacak kariyer fırsatları hem de kendimizi geliştirmemiz için çok önemli. Ben de buradan yola çıkarak İngilizce öğrenmeye karar vermiştim :) Kısa sürede ve kolayca İngilizce öğrenmek istediğine göre sen de benim gibi yoğunsun. Ben bunun için online eğitimi seçtim, evde İngilizce öğrenmek isteyen herkes için en iyi seçim olacağını düşünüyorum.
Open English sayesinde kolayca İngilizce öğrenmenin yolu açılıyor!
Open English
Open English hem İngilizcenizi geliştirmek hem de sıfırdan İngilizce öğrenmek için tercih edebileceğiniz en iyi online İngilizce kursu bence :) Çünkü 7/24 canlı derslere katılma imkanınız bulunuyor, boş olduğunuz her vakit kurslara katılabiliyorsunuz.
en iyi online İngilizce kursu
Ana dili İngilizce olan eğitmenler sayesinde işiniz daha da kolaylaşıyor, üstelik üye olduktan sonra sizinle yakından ilgilenen bir müşteri temsilcisi var. En çok da bunu sevdim, çünkü üyelik sonrası şimdi ne yapacağım diye düşünmenize gerek kalmıyor, aklınıza takılan her şeyi sorabiliyorsunuz.
Ben en çok telaffuz konusunda zorluk yaşıyordum, onu da Open English sayesinde aşıyorum.
online İngilizce
İngilizce konuşmak benim için daha kolay hale geliyor :) Zaten sisteme girdiğinizde öncelikle bir seviye belirleme sınavına giriyorsunuz ve seviyenize uygun olan canlı derslere katılım sağlıyorsunuz.
En sevdiğim yanlarından biri de seviyemi net olarak görebilmek oldu. Ders ve alıştırmaları yaptıkça seviyeleri geçiyoruz ve her seviye geçişinde CEFR (The Common European Framework of Reference - Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı) tasdikli sertifika almaya hak kazanıyoruz. Sertifikanın kariyerimizde çok büyük önemi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sistem içerisinde TOEFL, TOEIC ve IELTS sınavlarına girme hakkımız da bulunuyor.
Online İngilizce Eğitimi
Vee en güzel haberi sona sakladım 🎈 Open English’in Sevgililer Günü’ne özel ‘’bir paket senden, bir paket bizden’’ kampanyası bulunuyor :) İster en yakın arkadaşınla, ister sevdiğinle katıl, paketin biri bedavaya geliyor. Kaçırılmayacak bir fırsat bence 😍 Elinizi çabuk tutun derim.
Kelime ezberlersin. Grammer kasarsın. Bunlar klasik zaten ama tam öğrenmeyi gerçekleştirmez. Duyman ve tekrar etmen gerek o dili. Yabancı dizileri izle ingilizce kitap oku haberleri dinle masal dinle mizah sayfalarını takip et stand uplarını dinle telefonuna ingilizce diyalog indir dinle uykuda ingilizce öğreten videolar var onları açıp uyu. Bol bol duyup bol bol konuşmaya çalış. Anadili ingilizce olana arkadaşlar edin her gün konuş. Ses kaydı gönder telefonla ara konuş. Kısa sürede ilerlemek istiyorsan yabancı arkadaşlarla diyalog kurmak etkili olur.
İstediğin yabancı dili öğrenmenin bir kaç farklı yolu vardır. Bunların ortak noktası bir kursa yazılmak. Burada öğrenme hızın senin kapasiten ve maddi olanakların belirler.
Iyi bir kurs ile yurtdıșı eğitim imkanı ile çok hızlı ve rahat öğrenebilirsin.
Daha ekonomik yöntemi ise yine bir kurs, kursa takviye olacak İnternetten görselleri izlemek, uygulamalardan da yardım alabilirsin.
olmaz senin işin. bu kadar ucuz değil dil öğrenmek. 80 milyona sor yıllardır eğitim aluyor kurslar dersler şunlar bunlar , kimse ingilizce bilmiyor. bu kadar da ucuz değil dil öğrenmek. hem tek başına hem de kolayca , birilerine göstermek için dersen öyle derim. bunca insanla alay etmiş olursun. milyonlarca insanla.
ucuz aslinda ben bedava ogrendim. Yabanci arkadas ediniyorsun ve surekli onunla mesajlasiyorsun. Basta translate kullanirsin bir sonra bir bakmissin kelimeleri ogreniyorsun cumle dizilimini anliyorsun. Istedigin kadar video izle elbet sıkılacaksin ama sohbet eder gibi eglenerek ogrenirsen binevi tum gun ingilizce calisiyor oluyorsun.
Merhaba Diğer bazı insanlar gibi reklam yapmayacağım ya da ücretli yollar, dershaneler yerine kendi başına nasıl geliştirebilirsin bunu anlatmak istiyorum. Öncelikle kendim de bir süre sonra yurtdışına çıkacağım için İngilizcemi geliştirmem gerekiyor bu yüzden epey süredir araştırıyorum ve şans eseri bugün bir kanıya varmışken senin sorunla karşılaştım 😊 Öncelikle tabii ki en yararlı website tabii ki YouTube.. https://youtube.com/c/KariyerK%C4%B1lavuzu Bu kadını dün keşfettim kendisini çok samimi ve başarılı olduğunu düşünüyorum bu kadının ingilizce öğrenmek için 5-6 videosu var epey güzel anlatıyor izlemeni öneririm çok yararlı olacaktır sana burada uzun uzun yazmak yerine videolar çok güzel anlatıyor... 😊 Şimdiden başarılar dilerim, istediğin sürece öğrenmeme ihtimalin yok. Kendine güven ve azimle ilerle sürekli tekrar etmeyi unutma. Dil nankordur.
Basit bir öğrenim programı uygulayarak. Öncelikle gramer İngilizce için hiç önemli bir konu değil. O yüzden İngilizce gramerini hızlı bir şekilde sadece cümle yapısının nasıl olduğunu anlamak için çalışacağız ki bu çok kısa ve öz bir çalışma olacak. Ardından ve en önemli kısım olan kelime çalışması geliyor. İngilizcede günlük dilde en sık kullanılan 1000 kelimeyi belirleyip ezberleyeceksin. Hafızam iyidir diyorsan 2000 kelime de ezberleyebilirsin ama 1000 de yeterli. Bu ikisini kısa zamanda gerçekleştirdikten sonra çeviri kitapları alıp çeviri yapmaya başlayacaksın. Doğru, eksik ya da yanlış olsa da çeviri ile uğraşacaksın. Son aşamada ise İngilizcede en sık kullanılan kalıpları belirleyip onları ezberleyeceksin. Her gün bir tane de İngilizce film izlersen en geç 2 ay içinde İngilizceyi öğrenmiş olursun.
youtube da daylight videoları var 80 ders toplamda. onları izle çalış... günde 5 video izleyip anlayarak çalışırsan 16 güne bitirirsin. üzerine omegle falan varya yabancı insanlarla dil pratiği yaparsın. google playden de program indir kelime öğrenmeyle ilgili...
Cevabı çok basit. yurt dışı eğitim programları ile. Böyle bir imkan yok diyorsan kolayca İngilizce öğrenmek mümkün değil maalesef. İmkansız demiyorum ama soruyu kolayca öğrenebilirmiyim diye soranlara verilecek yanıt ancak bu olur.
Takıntı yapman lazım, sürekli İngilizce olmalı hayatında. Oku, dinle, yaz ama her gün saatlerce, telefonu herşeyi İngilizce yap en önemlisi böyle sabır. Kelime çok önemli gramer sonra gelir.
Bence tek başına öğrenilecek bir değil ingilizce. Dil bölümü okumuş biri olarak sana tavsiyem iyi bir kurs ve güzel bir ingilizce seti almış olman... Bir de dil çok nankördür üstüne devamlı bilgi katman gerek. Her gün bir şeyler katmadığın sürece gerilersin.
Merhaba, ingilizce öğrenmeye küçük yaşlarda başlanmasına inandığım için 5 yaşındaki yeğenim için kurs arayışına girdim ancak yüzyüze mi yoksa online kurs mu derken online kurslarda karar kıldım. Online kurs hakkında da fazla bir bilgim yok. Çocuklar için online ingilizce kursu deneyimleyenleriniz varsa tavsiyeler almak isterim :)
efendim alt yazılı filmler izleyin diziler izleyin ve öncelikle sözcükleri öğrenin yazma işi çok karışık gelebilir ilk başta ama sonra ki ödevler olacak saygılar sunarım
İngilizce diziler izle Türkçe altyazılı olan Sonra İngilizce bilen arkadaşlarınla pratik yap birde İngilizce bilen sevgilin varsa tamamdır bu iş ve İngilizce müziklerinde çok faydası var
Sıfırdan öğrenmek istiyorsan kesinlikle kursa gitmen gerek ve sürekli unutmaman için tekrar yapman lazım bunun için internetten uygulamalar indire bilirsin ya da hangi dille ilgileniyorsan o ülkeden bir arkadaş edinmen gerek sürekli yazman lazım :)
GN içinde kullandığın bütün kelimeler. 100 taneyi geçmez hepsini küçük strikirlara türkçe İngilizce yazıp dolabına yapistirmalisin sabah kalktığından itibaren o kelimelerle konusabilirsin. Evde biri daha niyetliyse super oliyor
Udemy'den kurs satın alabilirsin, youtube'daki videoları izleyebilirsin. İngilizce altyazılı dizi veya film izleyip, bilmediğin her kelime için sözlüğe bakabilirsin. Çok faydalı bir yöntemdir.
en basit yoldan ya otelde celisacan yabancılarla içli dışlı olacak ya da direkli İngilizce konuşanları arasında olacan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cambly gibi uygulamalar şekilde yardımcı oluyormuş, pratikte bir süre sonra iyi dereceye getiriyormuş diye duydum. Duolingo’yu ben de kullandım ama teorikte faydalı sadece, konuşma konusunda cambly’i tavsiye edebilirim.
ingilizce şarkı dinlemek pratik yapmadan konuşma diline alışmanı sağlar forum sitelerinde yazışmak pratik konuşmanı sağlar 0 dan başlıyorsan kursa yazılmayı deneyebilirsin oyun oynarsan sık sık oyunun dilini ingilizceye almayı dene ve önerebileceğim en iyi şey kesinlikle EN küçük bilmediğin kelimeyi araştır
En İyi Cevaplar