Eğitim durumum: LİSANS öğrencisiyim. Bir fakülte de bir programda 4 yıllık eğitim alıyorum ayrıca başka bir kurumun programında başka bir 4 yıllık eğitim daha alıyorum.
Detaylı bilgi için profilime bakabilirsiniz.
Saygılarımla...

Perspektif değerlendirilmesi olmaksızın -varsa - muvazzaf yaklaşımı gözetmek kaydıyla, lisans üstü eğitim hakkında isabetli yorum yapılma olanağı zayıf olacaktır. Eğitim düzeylerine karşı yüzyüze deneyim eksiliğimden sebep yabancıyım. Kaldı ki tanış ve dahi şahit olunmaksızın bireyin yaşam tarzına; kişiliğine, serfikasyon gözetilmesini sıklıkla nahoş bulurum.
Minumum Lisans, diyeceğim elbette. Aslında parantez içerisi sayılabilecek bir uslüpta görüşümde yanıta da dokunmuş olmalıyım. :)
Minimum*
Ne demek...
Efendim sizi gördüğüm kadarıyla fenomen olmanın hakkını veren halen kendini geliştirmekte olan biri olduğunuzu tahmin ediyorum büyük ihtimal lisans öğrencisisiniz ve sosyal bilim okuduğunuz içimden geliyor :)
Elimden geldiğince kadın veya erkek ayrımında bulunmadan güzel ve yararlı yorumlar da bulunmaya çalışıyorum.
Önemli olan insandır, insanı merkeze alarak görüş ve yorum paylaşımında bulunuyorum.
Sorularım ise bazen kendimle alakalı bazen de sizler ile alakalı oluyor.
Bu sorumuzda güzel yorum yaparak ve beni az çok çözmüş olan birisi olarak beğenimi kazandınız.
Tahminler ve yorum için size teşekkür ederim.
Güncellemelere yazacağım.
Yüksek lisans olabilir 😄
Rica ederim 🌺
Doktora olabilir
Cevap
4Cevap
Lise lisans arası. Biraz daha ekonomik detaylardan bashetmen, ekonominin temelleri hakkında bilgi vermen üniversite seviyeni gösterecektir. Teknik boyutuna girmiyorsun işin ve benim gördüğüm döviz yatırımları ile ilgili sorular soruyorsun. Soruların sonunda güncellemede kendi görüşlerini bir uzman olarak belirtmen tam lisans seviyesini gösterecektir.
Yaptıklarınıza bakaraktan düzeyinizin önlisans olduğunu düşünüyorum. 😊
Üniversite olduğunu sanıyorum yanılmıyorsam.
Lisans diye tahmin ediyorum 😆
Lisans olabilir 😁
Merakla bekliyorum
Doğru bildim 😄
ÖN LİSANS
Önlisans
Ön lisans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?