Ben bölüm değiştirdim o yüzden sene tekrarı yapıyorum 2. sınıftan
2. Sınıfın ilk dönemi 4 ders aldım sadece 1 tanesinden kaldım
2. sınıfın 2. dönemine geçince toplam 8 dersm oldu ama 4 tane ders 1. sınıfın 2. Döneminden ben bu 2. Sınıftaki o dersin 3 tanesinden kaldım 1. sınıftaki o 4 dersi geçtim, dönem tekrarı mi yapacağım bilen biri yardımcı olabilir mi?
2. Sınıfın ilk dönemi 4 ders aldım sadece 1 tanesinden kaldım
2. sınıfın 2. dönemine geçince toplam 8 dersm oldu ama 4 tane ders 1. sınıfın 2. Döneminden ben bu 2. Sınıftaki o dersin 3 tanesinden kaldım 1. sınıftaki o 4 dersi geçtim, dönem tekrarı mi yapacağım bilen biri yardımcı olabilir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Matematik soruları bile bu kadar zor olmaz ben sana diyim soruyu çözebilenlere başarılar diliyorum 😂😂😂
Akd kaç transkript ortalaman 2 nin ustunde ise bir üst sınıfa geçersin lakin ikinci sınıfın dört dersinden üçünde kalmışsın en azından birinci sınıfın ikinci döneminin ikinci sınıfin ikinci döneminde gösterilen derslerinden gecmissin bu yüzden birinci sınıfın ikinci ve birinci döneminden kaldığın ders de yoksa birinci sınıfı gecmissin ama ikinci sınıfın birinci döneminde almış olduğun dört dersten kaldığın bir dersi ve de ikinci sınıfın ikinci döneminde birinci sınıfın ikinci döneminden olan dört dersten üçünden kaldığın için eğer ki üçüncü sınıfın ikinci döneminde kredin yeter ise alabilirsin şayet yetmez ise üçüncü sınıfın ikinci dönemini de bir sonraki seneye birakamazsin o sınıfta tekrar edersin ikinci sınıfın ikinci dönemini de yaz okulunda verirsin ardından üçüncü sınıfı tekrar okursun tabi ki kaldiysan üçüncü sınıfın birinci döneminde veya ikinci döneminde eğer ki sen MYO da okuyor isen ikinci sınıfa kadar olduğu için ikinci sınıfın ikinci dönemini ya tekrar edersin ya da yaz okulunda verirsin ha birde bir ders vardı birinci dönemden kaldığın onu da ya güz döneminde verirsin şayet genel ortalaman tutuyor ise o dersi sorumlu geçersin ama muhakkak ikinci sınıfın ikinci döneminde ki dersleri vermen gerekiyor.