Eğitim & Kariyer Erasmus için Polonya'ya gideceğim ancak banka hesabımda para yok. Vize almak için para bulunması şart mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Öğrenciyim para kazanmıyorum. Ailemin durumu da öyle aman aman değil vizeyi nasıl alacağım. Güncellemeler+1 yıl Bu arada erasmus sürem 10 ay miktar bunla da alakalı oluyor mu Erasmus için Polonya'ya gideceğim ancak banka hesabımda para yok. Vize almak için para bulunması şart mı? Cevapla Banka Soruları Vize Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ButNowTakeMeHome Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Burs veren kurumlar olabiliyor. Meslek odaları, Ticaret oda ve borsaları... Bir araştırın. Çeşitli vakıf ve dernekler. 0 0 Yorumla
FreshMember Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl bunu bi erasmus yetkilisinden öğrenebilirsin ya da bir yurtdışı eğitim danışmanlık şirketinden 0 0 Yorumla
ekinekin Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı. 10000 tl para artı sigorta olursa sorun yaşamazsınız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burs veren kurumlar olabiliyor. Meslek odaları, Ticaret oda ve borsaları... Bir araştırın. Çeşitli vakıf ve dernekler.
bunu bi erasmus yetkilisinden öğrenebilirsin ya da bir yurtdışı eğitim danışmanlık şirketinden
10000 tl para artı sigorta olursa sorun yaşamazsınız