Eğitim & Kariyer Yksye hazır mıyız gençler? monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor kendini derse kaptirmis haldeyken kameralara yakalanmisizrakip saglam ona goreeeee (korkmayin sadece tytye gircem Yksye hazır mıyız gençler? Cevapla Kamera Soruları TYT Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Saglamkoc Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Kulağınızdaki daha doğrusu kulağınızın üstündeki şey sigara mı? 0 11 Yorumla monicavespucci +1 yıl evet Yorumla Saglamkoc +1 yıl Bana da var mı bi dal? :) Yorumla monicavespucci +1 yıl yeni aldim paketi lafi olmaz bi dalin Yorumla Saglamkoc +1 yıl Sizde benim gibi soda sigara birlikte seviyorsunuz herhalde? Yorumla monicavespucci +1 yıl evet efenim Yorumla Saglamkoc +1 yıl Çok güzel, aynen böyle çalışmaya devam edin.Size iyi çalışmalar dilerim.YKS' de başarılı olmanızı temenni ederim. Yorumla monicavespucci +1 yıl tesekkurler Yorumla Saglamkoc +1 yıl Rica ederim güzel kız,Kendine çok iyi bak. Yorumla monicavespucci +1 yıl sen de kendine iyi bak slender man Yorumla Saglamkoc +1 yıl Sağ ol, teşekkür ederim ama ben slender man değilim daha fazlasıyım beni daha tanımıyorsun. :) Yorumla monicavespucci +1 yıl slender man den cok korkuyodum bi ara Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl heralde 2 yıllık yazıcam onuda kazanırsak tabi 45-50 net yapmam gerek dil bilgisine yeni başladım mfmgndfm 0 0 Yorumla
Pijamaterlij Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hazır gibiyim ya istediğim puanı yaparmışım gibime geliyor 0 2 Yorumla monicavespucci +1 yıl basarilar Yorumla Pijamaterlij +1 yıl Teşekkürler sana da Yorumla
bengeldim_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Eveeet! Dinamit hatta fişek gibiyim. Eledim seni cınım:/ 0 1 Yorumla monicavespucci +1 yıl sen ayt dusun ben sadece tyt gircem butun odagim tytde su an elemek degil harcicam hepinizi bi kalemde Yorumla
Ahmetcann54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kulağındski parlamenti versene 0 1 Yorumla monicavespucci +1 yıl kulağımdaki parliament değil Yorumla
ReadyForWar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Saç rengin ne güzelmiş be 0 12 Yorumla monicavespucci +1 yıl bu akmis hali knk Yorumla monicavespucci +1 yıl boyanin Yorumla ReadyForWar +1 yıl Normali nasıl kızıl sanırım komple Yorumla monicavespucci +1 yıl normali daha parlak bi kizil ve komple Yorumla ReadyForWar +1 yıl Güzel bence, yakışmış çok 👍 Yorumla monicavespucci +1 yıl tesekkur ederim boyucam yine markete bi ciksam alcam boya da Yorumla ReadyForWar +1 yıl Pp değişirse yeni halini de görebiliriz, sınavdan sonraya bırak bence artık Yorumla monicavespucci +1 yıl aynen yogunum bu ara haddinden fazla tasinma isleri falan da var Yorumla ReadyForWar +1 yıl Sınav öğrencisi için çok kötü, çalışamaz da insan haliyle.Sınavında başarılar şimdiden Monica Yorumla ReadyForWar +1 yıl Nickin bana Friends'i hatırlatıyor Yorumla monicavespucci +1 yıl hayirlisi b gulum Yorumla ReadyForWar +1 yıl Amen Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Çalışmadığım halde seni sollarım len 0 1 Yorumla monicavespucci +1 yıl aynen kardesim Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Neden yks anlatsana biraz 0 2 Yorumla monicavespucci +1 yıl bi gireyim dedim hic.. oylesine Yorumla İstif01 +1 yıl Senin yaşın gelmiş artık ales bakman lazım senin 😂 Yorumla
canokan61 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Sigara mı o kulaktaki :) 0 4 Yorumla monicavespucci +1 yıl yes Yorumla canokan61 +1 yıl Ooo kahve de var mı yanında Yorumla monicavespucci +1 yıl vardi Yorumla canokan61 +1 yıl Tüh kaçırdım desene Yorumla
Medicalmen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bizden geçti ya xd başarılar dilerim sana 0 2 Yorumla monicavespucci +1 yıl tesekkkkur Yorumla Medicalmen +1 yıl Ricaaaaa Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yks hazır girmeye 👌😈 0 2 Yorumla monicavespucci +1 yıl hmmmmmmmm Yorumla Powermen +1 yıl Hıhım 🤭🤷🏻♂️ Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Karşılıklı hazırlık içindeyiz kim kimi yerse 0 1 Yorumla monicavespucci +1 yıl gorcezzz Yorumla
Skozya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Niye sadece tyt hangi bolümu istiyorsun 0 1 Yorumla monicavespucci +1 yıl pmyo icin giricem ben Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Birine bakıp çıkıcam 0 19 Yorumla monicavespucci +1 yıl bana mi Yorumla veciz +1 yıl Hee Yorumla monicavespucci +1 yıl hee Yorumla veciz +1 yıl Nee Yorumla monicavespucci +1 yıl 🤯basim agriyor Yorumla veciz +1 yıl Hayırdır çok çalıştın ondan mı Yorumla monicavespucci +1 yıl buraya ne zaman kendimi atsam basim agriyor Yorumla veciz +1 yıl O nasıl iş. Buraya alerjinmi var Yorumla monicavespucci +1 yıl ne biliyim ayol Yorumla veciz +1 yıl Ya da benimle karşılaşmak istemiyorsun onun için bahane uyduruyorsun Yorumla monicavespucci +1 yıl ben bahane uydurmam kral Yorumla veciz +1 yıl O kulağın üstünde kalem olması gerekmiyor mu sigaranın ne işi var Yorumla monicavespucci +1 yıl o an kalemle isim yok diye sigara koydum, sıkılınca yakmak icin nasi Yorumla veciz +1 yıl Maşallah kafa zehir. Bu kafayla yksde ağlatırsın milleti Yorumla monicavespucci +1 yıl pratik zeka olmak boyle bisi Yorumla veciz +1 yıl Helal adamsın abla Yorumla monicavespucci +1 yıl o senin adamligin amasyali💙 Yorumla veciz +1 yıl Teşekkürlerr ☺️ Yorumla monicavespucci +1 yıl ricalarr Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O ne 0 1 Yorumla monicavespucci +1 yıl uni sinavi Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hazırız 🤪 0 4 Yorumla monicavespucci +1 yıl yolun yarisina gelmissin halen daha ne ykssi abi Yorumla scorpion026 +1 yıl Yks işin şakası tabi ama yaş kaç olursa olsun sınavlar hiç bitmez ;) Yorumla monicavespucci +1 yıl guzel lafti Yorumla scorpion026 +1 yıl İşçi olduğum halde sürekli iş eğitimi konularından sınav oluyoruz basitte olsa. İs güvenliği sağlığı alerjen ya da kimi meslekler kariyer için ya da geliştirmek için hep bilgi öğreniyorlar. Çünkü teknoloji vs sürekli gelişiyor yenileniyor Yorumla
илья_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl barajı geç yeter 0 33 Yorumla monicavespucci +1 yıl kes ya baytar bozuntusu Yorumla илья_ +1 yıl senin rüyaların bile veteriner fakültesine ulaşamaz Yorumla monicavespucci +1 yıl ben o fakulte isini gordum gecirdim guzelim vet istemez Yorumla илья_ +1 yıl ekşimiş ayran Yorumla monicavespucci +1 yıl ne guzel seysin sen hep yasin 19 Yorumla илья_ +1 yıl çalkalamak lazım Yorumla monicavespucci +1 yıl cok istiyosan calkalayayim seni Yorumla илья_ +1 yıl yayık ayranı oldun, haberin yok Yorumla monicavespucci +1 yıl benden buyuk gosteren biri mi diyo bunu Yorumla илья_ +1 yıl biyolojik yaşa bakacaksın, kılla tüyle uğraşma yarım yağlı süt Yorumla monicavespucci +1 yıl killi Yorumla илья_ +1 yıl toprak Yorumla monicavespucci +1 yıl toprak? Yorumla илья_ +1 yıl kil toprak yaz Yorumla monicavespucci +1 yıl kıllı Yorumla илья_ +1 yıl mısın? Yorumla monicavespucci +1 yıl sen oluyosun Yorumla илья_ +1 yıl evet, evrimim yarım kalmış Yorumla monicavespucci +1 yıl olsun ben seni boyle de seviyorum sekerim Yorumla илья_ +1 yıl erkek olduğumuz belli olsun Yorumla monicavespucci +1 yıl 🤭 Yorumla илья_ +1 yıl hay kullanacağın emojinin Yorumla monicavespucci +1 yıl hani aramizda iki emojinin lafi olmazdi Yorumla илья_ +1 yıl ben öyle bir şey demedim Yorumla monicavespucci +1 yıl uzuldum Yorumla илья_ +1 yıl biat et Yorumla monicavespucci +1 yıl nah Yorumla илья_ +1 yıl çekmek ister misin? Yorumla monicavespucci +1 yıl cektim zaten sen gormedin Yorumla илья_ +1 yıl görmek isterim Yorumla илья_ +1 yıl killi toprak" Yorumla monicavespucci +1 yıl benimlen ugrasma Yorumla илья_ +1 yıl olur tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kulağınızdaki daha doğrusu kulağınızın üstündeki şey sigara mı?
evet
Bana da var mı bi dal? :)
yeni aldim paketi lafi olmaz bi dalin
Sizde benim gibi soda sigara birlikte seviyorsunuz herhalde?
evet efenim
Çok güzel, aynen böyle çalışmaya devam edin.
Size iyi çalışmalar dilerim.
YKS' de başarılı olmanızı temenni ederim.
tesekkurler
Rica ederim güzel kız,
Kendine çok iyi bak.
sen de kendine iyi bak slender man
Sağ ol, teşekkür ederim ama ben slender man değilim daha fazlasıyım beni daha tanımıyorsun. :)
slender man den cok korkuyodum bi ara
heralde 2 yıllık yazıcam onuda kazanırsak tabi 45-50 net yapmam gerek dil bilgisine yeni başladım mfmgndfm
Hazır gibiyim ya istediğim puanı yaparmışım gibime geliyor
basarilar
Teşekkürler sana da
Eveeet! Dinamit hatta fişek gibiyim. Eledim seni cınım:/
sen ayt dusun ben sadece tyt gircem butun odagim tytde su an elemek degil harcicam hepinizi bi kalemde
Kulağındski parlamenti versene
kulağımdaki parliament değil
Saç rengin ne güzelmiş be
bu akmis hali knk
boyanin
Normali nasıl kızıl sanırım komple
normali daha parlak bi kizil ve komple
Güzel bence, yakışmış çok 👍
tesekkur ederim boyucam yine markete bi ciksam alcam boya da
Pp değişirse yeni halini de görebiliriz, sınavdan sonraya bırak bence artık
aynen yogunum bu ara haddinden fazla tasinma isleri falan da var
Sınav öğrencisi için çok kötü, çalışamaz da insan haliyle.
Sınavında başarılar şimdiden Monica
Nickin bana Friends'i hatırlatıyor
hayirlisi b gulum
Amen
Çalışmadığım halde seni sollarım len
aynen kardesim
Neden yks anlatsana biraz
bi gireyim dedim hic.. oylesine
Senin yaşın gelmiş artık ales bakman lazım senin 😂
Sigara mı o kulaktaki :)
yes
Ooo kahve de var mı yanında
vardi
Tüh kaçırdım desene
Bizden geçti ya xd başarılar dilerim sana
tesekkkkur
Ricaaaaa
Yks hazır girmeye 👌😈
hmmmmmmmm
Hıhım 🤭🤷🏻♂️
Karşılıklı hazırlık içindeyiz kim kimi yerse
gorcezzz
Niye sadece tyt hangi bolümu istiyorsun
pmyo icin giricem ben
Birine bakıp çıkıcam
bana mi
Hee
hee
Nee
🤯basim agriyor
Hayırdır çok çalıştın ondan mı
buraya ne zaman kendimi atsam basim agriyor
O nasıl iş. Buraya alerjinmi var
ne biliyim ayol
Ya da benimle karşılaşmak istemiyorsun onun için bahane uyduruyorsun
ben bahane uydurmam kral
O kulağın üstünde kalem olması gerekmiyor mu sigaranın ne işi var
o an kalemle isim yok diye sigara koydum, sıkılınca yakmak icin nasi
Maşallah kafa zehir. Bu kafayla yksde ağlatırsın milleti
pratik zeka olmak boyle bisi
Helal adamsın abla
o senin adamligin amasyali💙
Teşekkürlerr ☺️
ricalarr
O ne
uni sinavi
Değiliz
Öylesine giricem hazırım😅
Evet hazırız
Hazırız 🤪
yolun yarisina gelmissin halen daha ne ykssi abi
Yks işin şakası tabi ama yaş kaç olursa olsun sınavlar hiç bitmez ;)
guzel lafti
İşçi olduğum halde sürekli iş eğitimi konularından sınav oluyoruz basitte olsa. İs güvenliği sağlığı alerjen ya da kimi meslekler kariyer için ya da geliştirmek için hep bilgi öğreniyorlar. Çünkü teknoloji vs sürekli gelişiyor yenileniyor
barajı geç yeter
kes ya baytar bozuntusu
senin rüyaların bile veteriner fakültesine ulaşamaz
ben o fakulte isini gordum gecirdim guzelim vet istemez
ekşimiş ayran
ne guzel seysin sen hep yasin 19
çalkalamak lazım
cok istiyosan calkalayayim seni
yayık ayranı oldun, haberin yok
benden buyuk gosteren biri mi diyo bunu
biyolojik yaşa bakacaksın, kılla tüyle uğraşma yarım yağlı süt
killi