Yerden ısıtma mi yoksa Normal Doğalgaz ( Kombi) mi hangisini tercih ediyorsunuz ve hangisi daha ekonomik?
Siz hangisini tercih ettiniz?
Siz hangisini tercih ettiniz?
Evin büyüklüğüne bağlı bir durum. Ev küçük ise Normal Kombi. Eğer yerden ısıtmalı bir Kombi tercih ederseniz Maliyet artacaktır. Size Faturada bir artısı olmayacak.
Normal Kombiler büyük evler, Dublex evler için uygun değildir. Hem ısıtma gücü düşüktür hem su dolaşım hızı. Kombi ısıtmadıkça İşi seviyesini artırmak zorunda kalırsınız. Hem yüksek fatura ve hem de kombinizin çok çabuk arızalanmasına neden olur. O yüzden kafanıza göre almayın.
Marka firmaya danışın.
Yerden ısıtma Türkiye de Lüx konut rezidans villa tipi evler de bulunuyor Ülkenin %80 i se Doğal Gaz ve soba Doğal Gaz tercihim
Aynen büyük bir kısım doğal gaz kullanıyor. Üni için ev bakıyorum hangisinin ekonomik olacağını araştırıyorum şimdi 😅
Kiralar çok pahalı olur Hele bir de üni ise Benim Tafsiyem Özel yurtlar var 1 bin tl başlıyor İnternet, Sabah kahvaltısı, spor salonu vs oluyor Odaları da gayet Güzel oluyor.
Ev de ise Kira, Doğal Gaz, Elektrik, bir de yeme içme Toplam bütçen den 2500 tl gider 4 kişi olman gerek Bir de Öğrenci Evin de Anlaşmazlıklar çok olur Aman haa dikkat edin derim ☺️
Bende eve çıkmayı düşünüyorum bu ikisinin arasında kaldım bir fikir oluşursa kafanda bana da söyler misin:)
Cevap
2Cevap
Zeminden ısıtma artı klima..
2side ekonomik değil 😅
Yerden ısıtma çünkü ikisinide denedik yerden daha ekonomik bir fatura geldi
Ortalama ne kadar geldi ve kaç odaydı eviniz
1+1 için ne kadar gelir sizce
3+1 merkezî sistem yerden ısıtma 350tl doğalgaz bireysel 450 500degisiyordu
1+1icin merkezî sistemse 200 250 gelir
Havan ısınma en iyisi😄
En güzeli hangisiyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?