Ben sürekli birim değiştirilen bir alanda çalışıyorum. Sosyal fobi hastasiyim ve sürekli ekip değiştirdikleri için bu beni çok yoruyor ve tüketiyor alışmak, uyum sağlamak ve insanlara muhattab olmak. Sabit bir iş ve ekip anlayışı olmayan bir iş arıyorum homeofis tarzı gibi ya da rahat edebileceğim. Var mı benim gibi böyle.
Hemşirelik okudum ve hastanenin her yerine gönderiyorlar bide doktorlar hasta yakınları üstüne ekip beni çok yoruyor kiviramiyorum iletişimde aptallasitorum mantıklı karar verwmiyorum. göze batiyorum o yüzden evden veya tek büroda falan iş istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne okudun?
Hemşirelik okudum ve hastanenin her yerine gönderiyorlar bide doktorlar hasta yakınları üstüne ekip beni çok yoruyor kiviramiyorum iletişimde aptallasitorum mantıklı karar verwmiyorum. göze batiyorum o yüzden evden veya tek büroda falan iş istiyorum.
Muhasebe tarzı mı İstiyorsun onun icin kurslar oluyor onlara gir.
Herkes muhasebeci ya:))) iş açığı yoktur. çevirmenlik tarzı olabilir editörlük ya da tek başına büro arşivlerde falan. yabanci dilim iyidir.
Yabancı dilin iyiyse O zaman rahat bulursun ya, iş aramaya devam et elbet kolay isler olacaktir.