Eğitim & Kariyer Profilinize bakarak, size hangi meslek uygun söyleyeyim mi? Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Darılmaca yok 😄 Güncellemeler+1 yıl neden sorumu, eğitim kariyere taşıdınız acaba 😁 Profilinize bakarak, size hangi meslek uygun söyleyeyim mi? Cevapla Meslek Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
counterfeiter Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Bana zaten daha uygunu olamazdı, severiz kolpa şeyleri 😂😅 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl mütahit 😄 Yorumla counterfeiter +1 yıl çok şükür değilim. ben kendime "at hırsızı" derim, buradaki rumuzum da "kalpazan". varsın herkes düzgün insan addetsin kendini, ben serseri olayım canıma minnet. . . Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hadi söyle bakalımm :D lütfen yağdırma şimdiden teşekkür 1 3 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl çiçeğim sende, anasınıfı öğretmeni havası var Yorumla hafifrüzgarG +1 yıl Yaaa sen ne naifsin öyle ❤️kocamann sarılmacaaaa Yorumla Su_perisi1 +1 yıl 🌹🌼 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı. Genel herkesin görüşü ortak siz ne söyleyeceksiniz acaba :D 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl asker Yorumla
xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 95% +1 yıl Buyur fakat profilde aşık olduğum kızın anahtarı ve kedisi var ben yokum kafadan atacaksın mecburen 1 3 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl şair Yorumla xorxix +1 yıl @Su_perisi1 Beni daha önceden taniyormusun Yorumla xorxix +1 yıl Sana siirmi yazdım yoksa Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl hadi söyle bakıyım neymiş yakıştırdıgın çok merak ettim 1 6 Yorumla anlatanlat +1 yıl eee güncelleme yapacagına soruya cevap versene Yorumla Su_perisi1 +1 yıl pilot Yorumla anlatanlat +1 yıl uctun beyaa olmadı Yorumla Su_perisi1 +1 yıl söylesem suç söylemesem suç Yorumla anlatanlat +1 yıl hadi ben söylim askerim Yorumla anlatanlat +1 yıl sende yaklaştın sayılır denizçiyim bir nevi kaptan Yorumla
Hshggddjj Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet 2. hesabımı da sildiğime göre, buna bakacaksın ama hiçbir şey yok 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl seni tenisçi yaptım kuzu Yorumla Hshggddjj +1 yıl Peki Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 427 cevap paylaştı. Söyleme, benim hayalim futbolcu ya da şarkıcı olmaktı futbolcuk bu şatavatın içinde olmadı, şarkıcılık ise sesim kalmadı, sıkıntı stres. 0 0 Yorumla
miayn_menk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ama benim profilim gizli nasıl söyleyeceksin ki 2 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl seni polis yaptım Yorumla miayn_menk +1 yıl Oo iyii Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl bir mesleğim var ama sende söyle 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl polis havası var Yorumla Mehmet314 +1 yıl inşaat mühendisiyim :) Yorumla
anonimHate Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Söyle çok merak ettim :D 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl aşçı Yorumla anonimHate +1 yıl yok be yazılım istiyorum :D Yorumla
HoyratŞair Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Buyurun söyleyin bakalım :) 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl spiker Yorumla HoyratŞair +1 yıl Tebrikler :D Çok konuşkan biriyimdir. Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 390 cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 😊 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl için mimar Yorumla HeadSh0t +1 yıl Evet hep arkeolog ya da mimar olmak istedim Yorumla
dugusal5555 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 812 cevap paylaştı. Bana uygun bir meslek yok 2 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl reklamcı Yorumla dugusal5555 +1 yıl Ne reklam yaparım sorma 😃 Yorumla
TheLastQueen1 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Haydi söyle. 2 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl yönetmen Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Buyrunusss😂😂💃 3 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl seni balerin Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Pekk hayall edemedım ama mersii🙈😂 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Söyle bakalım 😅😅 2 7 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl şoförün geldi aklıma Yorumla Su_perisi1 +1 yıl şoför geldi aklıma Yorumla EmirAdakul +1 yıl Şoför derken özel şoför mü :D Yorumla Su_perisi1 +1 yıl şehirler arası otobüs şöförü Yorumla EmirAdakul +1 yıl Özel olsa olmaz mı :D Yorumla Su_perisi1 +1 yıl olur olur 😀 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Tamam özel şoförüm o zaman :D Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle 2 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl stil danışmanı Yorumla persordinary +1 yıl İyi Yorumla
Johndeere Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl Emlakçı Yorumla Johndeere +1 yıl Vay be senden korkulur bi ara yaptım o işi ama şu an memurum Yorumla
KAslaNn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl astsubay Yorumla
sudakaybolanbalık Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bekliyorum 🥳 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl botanik mühendisi Yorumla
LykiaTeD Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bekliyorum 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl mimar Yorumla
Delimineel Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 97% +1 yıl olur 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl oyuncu Yorumla Delimineel +1 yıl Gerçekten miii 😯 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl güzellik uzmanı Yorumla
imrock Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ee sana baktım Muharrem söyle 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl muharrem mi😂komediyen Yorumla imrock +1 yıl Guzel meslek 😂🙏🏻 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Buyrunuz. 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl seni de dönerci yaptım Yorumla mutsuzben47 +1 yıl Döner severim, Allah razı olsun. 😅☺️ Yorumla
AytacYigit Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Dinliyorum 😂 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl Pilot Yorumla AytacYigit +1 yıl Ooo guzelmiis :) Tesekkurler Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Evet evett 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl voleybolcu Yorumla
Dengemibozmayınız Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, soyle. 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl mimar Yorumla Dengemibozmayınız +1 yıl Uvv cok havalı Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Torbacı deme de 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl tenisçi Yorumla ŞarampolHakkı +1 yıl Teeenniiiss Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl diplomat Yorumla TheLaady +1 yıl Teşekkürler 💥 Yorumla
Eyllgns2 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Darlmayz 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl hekim Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Hadi söyle ödöd 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl sinema sektörü Yorumla -Lili- +1 yıl Hayaller jdkdHayatlar adliye koridorları mdmd Yorumla
ICEBOYZ35l Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ofcorseee 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl basketbolcu Yorumla
lavinia0001 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Söyle :D 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl tasarımcı Yorumla lavinia0001 +1 yıl Iyi tahmin. tebrikler, hayalimdeki ilk meslek, ama hayalimdeki 2. meslek sahibiyim, bilgisayar yazılımcı :) Yorumla
ajdaozdemir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl söyle bakalım 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl şekerci Yorumla ajdaozdemir +1 yıl yiaaa Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Söyle 1 4 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl mıstık engeli kaldırmışsınseni o sinema oyuncu yaptım Yorumla Myystic +1 yıl Bu nasıl bir cümledir? Djakzka Engeli açınca bende açtım. Yorumla Su_perisi1 +1 yıl ben hiç engellemediydim sadece takipten çıktım ama zeynoyla barışmışsınız sevindim.Arkadaşlık güzeldir. Yorumla Myystic +1 yıl Aaa doğru ya ilk ben engelledim sen takipten çıkınca. 😂 Küseriz yine merak etme. 🤭😂 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Söyle. :D 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl kömürcü yaptım seni Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Teşekkürler Yorumla
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl hemşire Yorumla
Küpzeka Takip Et Xper 4 Yaş: 103 +1 yıl Olur kral söyle oliyim hemen 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl hahaha pilot Yorumla
35tiger35 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olur soyle 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl jöh Yorumla 35tiger35 +1 yıl Zamaninda oluyordum nerdeyse 😊😂 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl seni yunus polis yaptım Yorumla belkimbilir +1 yıl Polis olmak hayalimdi 😊çok teşekkür ettim 🙏 Yorumla
SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl buyrunnn 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl hoca Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl söyle 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl mıt ajanı Yorumla HesapsızHayat +1 yıl :D keşke olsaydım Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl çiçekçi Yorumla Sabırlı09 +1 yıl Değilim çiçekçi Yorumla
İdealistBey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mesleğimi bilirsen ne istersen alırım 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl asker Yorumla İdealistBey +1 yıl Yanlış elendin Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 321 cevap paylaştı. Olur.. 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl arkeolog Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl Hiiiç benlik bi mesleek degill 😂 saol. 🙂 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Yolla gelsin 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl sınıf öğretmeni Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle :)) 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl moda tasarımcısı Little_dark_age_ +1 yıl teşekkürler
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Oldu buyurrun 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl savcı Yorumla TedMosbycik +1 yıl Hemşireyim beya:) Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Buyur 1 3 Yorumla bybilge89 +1 yıl Evcil hayvanlara mi taşınsaydi🙄 Modum iyi yapmış sghh Yorumla Su_perisi1 +1 yıl o modu bir bulayım 😀sen seyissin Yorumla bybilge89 +1 yıl Seyis mi iyi bari sağ ol sfg Yorumla
Pre-Workout Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl kaptan Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl dekan Yorumla Muharrem018 +1 yıl Teşekkür ederim güzel görüşün için Yorumla
AYyYlak Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl bahçe tasarımcısı Yorumla AYyYlak +1 yıl Aa süper Yorumla
G35AMG Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl E pekala bekliyorum 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl galerici Yorumla G35AMG +1 yıl 😂😂😂😂eh bir kaç eksik ama ana tema doğru ne söylesem? tebrikler Yorumla
beyzaaytekn2 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl evett merak ettim 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl başkomser Yorumla beyzaaytekn2 +1 yıl ooff inşallahh Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl mafya babası 😀 Yorumla GoldenFireball +1 yıl 😅😅 iyiymiş Yorumla
DJ_izmirli Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 88% +1 yıl 😁 Söyle bakalım 1 2 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl sen sanatçı Yorumla DJ_izmirli +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
cedoooo Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl soyle 1 1 Yorumla Su_perisi1 +1 yıl veteriner hekim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Bana zaten daha uygunu olamazdı, severiz kolpa şeyleri 😂😅
mütahit 😄
çok şükür değilim. ben kendime "at hırsızı" derim, buradaki rumuzum da "kalpazan". varsın herkes düzgün insan addetsin kendini, ben serseri olayım canıma minnet. . .
hadi söyle bakalımm :D lütfen yağdırma şimdiden teşekkür
çiçeğim sende, anasınıfı öğretmeni havası var
Yaaa sen ne naifsin öyle ❤️kocamann sarılmacaaaa
🌹🌼
Genel herkesin görüşü ortak siz ne söyleyeceksiniz acaba :D
asker
Buyur fakat profilde aşık olduğum kızın anahtarı ve kedisi var ben yokum kafadan atacaksın mecburen
şair
@Su_perisi1 Beni daha önceden taniyormusun
Sana siirmi yazdım yoksa
hadi söyle bakıyım neymiş yakıştırdıgın çok merak ettim
eee güncelleme yapacagına soruya cevap versene
pilot
uctun beyaa olmadı
söylesem suç söylemesem suç
hadi ben söylim askerim
sende yaklaştın sayılır denizçiyim bir nevi kaptan
Evet 2. hesabımı da sildiğime göre, buna bakacaksın ama hiçbir şey yok
seni tenisçi yaptım kuzu
Peki
Söyleme, benim hayalim futbolcu ya da şarkıcı olmaktı futbolcuk bu şatavatın içinde olmadı, şarkıcılık ise sesim kalmadı, sıkıntı stres.
Ama benim profilim gizli nasıl söyleyeceksin ki
seni polis yaptım
Oo iyii
bir mesleğim var ama sende söyle
polis havası var
inşaat mühendisiyim :)
Söyle çok merak ettim :D
aşçı
yok be yazılım istiyorum :D
Buyurun söyleyin bakalım :)
spiker
Tebrikler :D Çok konuşkan biriyimdir.
Hadi söyle bakalım 😊
için mimar
Evet hep arkeolog ya da mimar olmak istedim
Bana uygun bir meslek yok
reklamcı
Ne reklam yaparım sorma 😃
Haydi söyle.
yönetmen
Buyrunusss😂😂💃
seni balerin
Pekk hayall edemedım ama mersii🙈😂
Söyle bakalım 😅😅
şoförün geldi aklıma
şoför geldi aklıma
Şoför derken özel şoför mü :D
şehirler arası otobüs şöförü
Özel olsa olmaz mı :D
olur olur 😀
Tamam özel şoförüm o zaman :D
Söyle
stil danışmanı
İyi
Evet
Emlakçı
Vay be senden korkulur bi ara yaptım o işi ama şu an memurum
Olur
astsubay
Bekliyorum 🥳
botanik mühendisi
Bekliyorum
mimar
olur
oyuncu
Gerçekten miii 😯
Olur
güzellik uzmanı
Ee sana baktım Muharrem söyle
muharrem mi😂
komediyen
Guzel meslek 😂🙏🏻
Buyrunuz.
seni de dönerci yaptım
Döner severim, Allah razı olsun. 😅☺️
Dinliyorum 😂
Pilot
Ooo guzelmiis :) Tesekkurler
Evet evett
voleybolcu
Evet, soyle.
mimar
Uvv cok havalı
Torbacı deme de
tenisçi
Teeenniiiss
Söyle bakalım
diplomat
Teşekkürler 💥
Darlmayz
hekim
Hadi söyle ödöd
sinema sektörü
Hayaller jdkd
Hayatlar adliye koridorları mdmd
Olur
stilist
Ofcorseee
basketbolcu
Söyle :D
tasarımcı
Iyi tahmin. tebrikler, hayalimdeki ilk meslek, ama hayalimdeki 2. meslek sahibiyim, bilgisayar yazılımcı :)
söyle bakalım
şekerci
yiaaa
Söyle
mıstık engeli kaldırmışsın
seni o sinema oyuncu yaptım
Bu nasıl bir cümledir? Djakzka Engeli açınca bende açtım.
ben hiç engellemediydim
sadece takipten çıktım
ama zeynoyla barışmışsınız sevindim.
Arkadaşlık güzeldir.
Aaa doğru ya ilk ben engelledim sen takipten çıkınca. 😂 Küseriz yine merak etme. 🤭😂
Söyle. :D
kömürcü yaptım seni
Teşekkürler
Olur
hemşire
Olur kral söyle oliyim hemen
hahaha pilot
Olur soyle
jöh
Zamaninda oluyordum nerdeyse 😊😂
Söyle
seni yunus polis yaptım