Eğitim & Kariyer Anaokulu açmak mantıklı mı🙂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Okul öncesi öğretmenliği okuyorum şu an 3. Sınıfım devlette çalışmak istemiyorum.Sizce anaokulu açmam mantıklı olur mu?Nelere dikkat etmeliyim? Anaokulu açmak mantıklı mı🙂? Cevapla Okul Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SezaiOnline Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl işinde uzmanlaşmış biriysen açılır, çok da güzel paralar kazanabilirsin. 1 0 Yorumla
VivaDaCoulpe Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 94% +1 yıl Çevren varsa, potansiyelin varsa, ticari zekan varsa neden olmasın 0 0 Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Paran varsa evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geliri beni düşündürüyor bir çocuk aylık minimum 1.000 ödese 15 çocuk olsa 15.000 eder ama değer mi bilmiyorum Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı. Çok mantıklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
işinde uzmanlaşmış biriysen açılır, çok da güzel paralar kazanabilirsin.
Çevren varsa, potansiyelin varsa, ticari zekan varsa neden olmasın
Paran varsa evet
Geliri beni düşündürüyor bir çocuk aylık minimum 1.000 ödese 15 çocuk olsa 15.000 eder ama değer mi bilmiyorum
Çok mantıklı
aç tıka basa dolar