Eğitim & Kariyer Bir şirket kuracak olsanız ismi ne olurdu? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şirket kurmayı düşünüyoruz isim konusunda sorun yaşiyoruz bizim düşündügümüz isimler daha önce kurulmuş firmalar ve ileride sorun yaşamamak için orjinal bir isim gerek.Kim bilir belki de ileride büyük bir firmanîn isim sahibi siz olabilirsiniz😊 Bir şirket kuracak olsanız ismi ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hiç düşünmedim ki aklıma ilk gelen Sosi Holding 😃 eğlenceli soru olmuş 0 11 Yorumla burakistan35 +1 yıl şahış şirketi , ltd. şti değil direkt holding yani :) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @burakistan35 tabii ki de 😃🤷🏼♀️ Yorumla burakistan35 +1 yıl hayırlısı diyelim :) Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Sosi dalga geçilir olmaz 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Dalga geçilmez yahu 😅 sempatik bi Holding olurdu Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Dalga geçme😀Sosis mi satacaz😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hahaha gıcık şey 😃 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Off su boğazımda kaldı gıcıkk tuttu😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kalsın dalga geçilir dedin sen geçiyorsun 😂 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Geçmiyorum cidden bogazımda kaldı şu an yemek yiyorum bu da kalmasin görüşürüz😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Haha grşz afiyet olsun ☺️ Yorumla
_ViViR- Takip Et Master Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Eslaaaa olur😊 1 6 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Kulağa iyi geliyor aaa'ları biraz azaltırsak yine de bir araştirma yapmam gerek var mı böyle bir şirket😊 Yorumla _ViViR- +1 yıl Kim bilir belki vardır 😊 Evet aaa ları havaya girerek uzattım 😀 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Havaya girmen mantıklıymiş çünkü Esla var ama Eslaa yok😀 Yorumla _ViViR- +1 yıl Ahaha kesin yoktur 😀 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Bunu yazdım bi kenara😊 Yorumla _ViViR- +1 yıl Bencedeee bir köşede durması lazım))😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç düşünmedim ki aklıma ilk gelen Sosi Holding 😃 eğlenceli soru olmuş
şahış şirketi , ltd. şti değil direkt holding yani
:)
@burakistan35 tabii ki de 😃🤷🏼♀️
hayırlısı diyelim
:)
Sosi dalga geçilir olmaz 😀
Dalga geçilmez yahu 😅 sempatik bi Holding olurdu
Dalga geçme😀
Sosis mi satacaz😀
Hahaha gıcık şey 😃
Off su boğazımda kaldı gıcıkk tuttu😀
Kalsın dalga geçilir dedin sen geçiyorsun 😂
Geçmiyorum cidden bogazımda kaldı şu an yemek yiyorum bu da kalmasin görüşürüz😀
Haha grşz afiyet olsun ☺️
Eslaaaa olur😊
Kulağa iyi geliyor aaa'ları biraz azaltırsak yine de bir araştirma yapmam gerek var mı böyle bir şirket😊
Kim bilir belki vardır 😊
Evet aaa ları havaya girerek uzattım 😀
Havaya girmen mantıklıymiş çünkü Esla var ama Eslaa yok😀
Ahaha kesin yoktur 😀
Bunu yazdım bi kenara😊
Bencedeee bir köşede durması lazım))😀
Ahyou
FameFa
Yandaş Holding