Ben bu kadar sacma bir sistem daha gormedim. Yahu milleti maymuna cevireceginize , kapatin okullari. Agustos ta acin. Bu surede asilayin ogretmenleri insan gibi verin egitiminizi.! Ac, kapa, ac , kapa... bu nedir yaaaa? Artik kendimle dalga gecilmis gibi hissediyorum.
Bi açıl bi kapan yalama oldu cidden.. Hayır okula gitseler ne olacak, zaten dönem bitti bitiyor.. Bu saatten sonra gidipte hastalık kaptıkları ve dağıttıklarıyla kalacaklar.. Bence gereksiz.. Bi düşüyor vakalar hadi tekrar normalleşiyoruz hoop tekrar pik yapıyor.. Bakalım bu böyle nereye kadar gidecek.. Keyifli geceler..
Bzim bu gün tüm kademeler okula gelmişti. Ben okulun demirbaşı olduğumdan kendimi ev sahibi gibi hissettim😅 böyle kolonya çikolata falan ikram edeyim geldi , o derece😅
Şaka gibi bir ülkeyiz gerçekten bir yılı 1 ayla mı telefi edeceklerini düşünüyorlar.. Üstelik sınavlar olunmuş, notlar verilmiş haldeyken okulları açmak da neyin nesi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çocuklar enteresan, isteğe bağlı olduğu için gitmek istemeyen de var, okulu özleyen de.
Ben bu kadar sacma bir sistem daha gormedim. Yahu milleti maymuna cevireceginize , kapatin okullari. Agustos ta acin. Bu surede asilayin ogretmenleri insan gibi verin egitiminizi.! Ac, kapa, ac , kapa... bu nedir yaaaa? Artik kendimle dalga gecilmis gibi hissediyorum.
Bi açıl bi kapan yalama oldu cidden.. Hayır okula gitseler ne olacak, zaten dönem bitti bitiyor.. Bu saatten sonra gidipte hastalık kaptıkları ve dağıttıklarıyla kalacaklar.. Bence gereksiz.. Bi düşüyor vakalar hadi tekrar normalleşiyoruz hoop tekrar pik yapıyor.. Bakalım bu böyle nereye kadar gidecek.. Keyifli geceler..
ahahaahahk yalama iyimiş bak
Dönem bitti ki gitseler ne olacak.. Otursunlar evlerinde yeni egitim döneminde inşallah kesintisiz gitsinler.
Ins.
Bzim bu gün tüm kademeler okula gelmişti. Ben okulun demirbaşı olduğumdan kendimi ev sahibi gibi hissettim😅 böyle kolonya çikolata falan ikram edeyim geldi , o derece😅
Şaka gibi bir ülkeyiz gerçekten bir yılı 1 ayla mı telefi edeceklerini düşünüyorlar..
Üstelik sınavlar olunmuş, notlar verilmiş haldeyken okulları açmak da neyin nesi...
Gidecekler gitmesenede çok saçma oldu bu olay yine. Bir gün öncesinden okulların açılacağımı duyurulur.
Okul açılmasının bir anlamı yok bu saattten sonra, aç eylülde gitsin adamlara. Sanki ders anlayacaklar
Aileleri gönderenler gider ama her aile göndermez gibi geliyo bana
Sınavlar bitti. bugün 12 lerden kimse yoktu mesela 😀
Kim sever yalova kaymakamını?
Ben ebeveyn olarak riskli görüyorsam o çocuk okula gidemez NET ...
Canlı derse gelmiyorlar ama değişiklik olsun diye okula gelirler belki
Hangi sınıflar benim kardeş 9 a gidiyo da
7 hazirandan itibaren tum siniflar
Tamam 😁
tembel ve vicdansiz anneler cocuklarini zorla gonderir okula tahminim
1 kişinin bile gitmeyeceğini yemin edebilirimde ispatlayabilirimde 🤣😅
Vakalar azalmışkan göndericem
Kardeşimi yollamayacağız
Özleyenler gider, tembeller gitmez hocam 🙂🙂
gitsin artık asjvaslgfasdf
aa hi haberimi yoktuu
:D Z Harfllerine tam basamamışım