Ben 85-90 ile memur olup olamayacağını soruyordum
Lise mezunları kpss ve atanma?
Ben 85-90 ile memur olup olamayacağını soruyordum
Sanirim kendisi benim dişi versiyonum oluyor, bende 34 yasindayim ve 2012 kpss de 82 puan aldim ve calisirsam 90 üzeri alcagima inaniyorum neden bunu düşündüğüme gelince benim esas eksiğim tarih-coğrafya - vatandaslik gibi GK bölümlerinde.. Zaten GY bolümünden 50 üzeri net yapabiliyorum oturup adam gibi bu derslere calissam eminim 90 üzeri alabilirim. Arkadasiniza soyleyin en zayif oldugu dersleri belirleyip onceligi onlara vererek baslasin calismaya, süre az olabilir ama bence yeterli.. Sinavdan sonrada sonucunuda ogrenmek isterdim. Ben Anadolu lisesi mezunuyum gerci ama fark ediyor mu bilmiyorum
Evet cok calısamadı ama o da düsünüyor internetten baktık beraber
Genelde +90 atanabiliyor
Ama ne olacağını hiç bilmiyor tabi
Bir de 90'dan düsük alırsam atanamam diye canını sıkıyor iste
O da matematikte eksiği var biraz ona calısıyor
Sonucu bildiriirm tabiki sitede olursam :)
Benimde matematik cok iyi nerdeyse full yapiyorum.. Demek benim GY bilgimle onun GK bilgisini birleştirsek derece yapariz :) Neyse basarilar dilerim arkadasiniza umarim istedigi gibi bir puan alabilir.. Olmazsa sozlesmeli bolumleri takip etsin, onlarin puanlar biraz daha düşük oluyor memurlar. net sitesinde devamli yayinlaniyor ayrica devlet personel idaresinin sitesinden de yayinlaniyor
Hımm anladım tesekkür ederim bakayım ona bir.. Tesekkürler umarım siz de atanırsınız
lise mezunu ise belki 3ncü ya da 4ncu atamada şansı var. ama ilk atamada yani eylülde şansı yok
ilk 2 atama 90 üstü icindir.
hımm anladım tüm lise mezunları eylülde girecek diye öyle düsünmüstük biz
ona göre degil
aldıgın puana göre atama yapılır
ama şansına. eger birisi tercih etmezse bir yeri ve o da yazarsa orayı kazanır
Anladım tesekkürler
Eylülde atama yok sinav var. Ins kasimda atanirsin
Biliyorum da ben atanabilir mi onu merak ediyorum
Ben değilim bir yakınım bu arada tesekkürler inş.
Atanir bence iyi puan almis darisi basima bende gircem sinawa:(
Evet hic calısmadan almıstı baya iyi aslında
Bakalım ins sen de mi düz yani sadece memur olmak istiyorsun sanırım
Yok anadolu lisesi mezun olali bes sene oldu uni okuorm da bırakmak uzereyim ins atanrm
Hımm anladım ins atanırsın
Ins
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar