Değerli KS Herkese Merhaba! Arkadaşlar, bu hafta ve diğer hafta AÖF sınavlarımız var. Final sınavlarımız geldi çattı. :) Sizce son günde ne yapmalı? Biraz çalıştım ama siz olsanız ne yapardınız? Kendinize özel tekniklerini varsa veya son gün nasıl çalışıyorsunuz onlar hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Sevgilerle...Anadolu Üniversitesi
Öncelikle AÖF final sınavlarına giren tüm KScanlar'a başarılar diliyorum. 🤓
Sınav günlerinde çalışmayı doğru bulmuyorum ancak yeterli seviyede çalışmadığını düşünüyorsan çıkmış sorulara mutlaka bakılmalı. Geçmiş yıllarda çıkan sorulardan mutlaka soru geliyor.
Kıymetli Fenomenim, Uzun zamandır sorularımızda sizleri göremiyorduk. Şimdi, bu sorumuzda gördük, kendi adıma mutlu olduğumu belirtmek isterim. Değerli tavsiyelerinizden dolayı teşekkür ederim.
:) Çok berrak ve saf bir yorum olmuş. Yorumunuz için teşekkür ederim. Üniversiteyi kazandığınızda iki lisans bir arada okursanız eğer sizinle tekrar konuşmak isterim. :)
Lise de YKS çalışmaya benzemez. Hele ki sevmediğiniz derslerde fazla ise sıkıntı büyüktür derim. Bundan dolayı seçeceğin bölümün derslerine de önceden bakınız derim.
En İyi Cevaplar