Son 30 günde 10 saat çalışan iyi bir üniversite kazanabilir mi? Ayt değil ydt giricem bu arada
Tyt:50
Ydt:30
Tyt:50
Ydt:30
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eğer gerçekten çok çalışırsan yetişebilir. Ama biraz zor gibi. Eğer seneye için girmeyi düşünürsen de sana önerebileceğim şeyler ;
İlk yapacağın şey; kendine bir hedef ve yol belirlemen. Çünkü kendine bir hedef ve yol belirlemezsen, boşu boşuna çalışırsın. Gitmek ve ulaşmak istediğin yol çok önemli. Sonrasında ise emek vermek ve gerçekten çok çalışmak. Emek verdiğin zaman mutlaka karşılığını alırsın, bunu sakın unutma. Son olarak ta ASLA AMA ASLA PES ETMEMEK ! Unutma ki her zaman yere düşüp yerden kalkanlar kazanır, yani vazgeçmeyenler kazanır.
Mutlaka hergün en az yarım saat düzenli bir şekilde kitap okumalısın. Hergün düzenli kitap okuman, sana sınavda özellikle Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Matematik Problemlerinde baya fayda sağlayacak. Aslında her derse fayda sağlayacaktır tabiki. Çünkü TYT düşünme ve beyni hızlı kullanma sınavıdır, lakin AYT çok çalışma sınavıdır. Kitap okuyarak ta TYT'de netlerini baya yukarı çekebilirsin.
Bir diğer verebileceğim öneri de, kendini akşamları erken yatıp sabah erken kalkmaya alıştırman olacak. Çünkü yapılan araştırmalara göre insan beyni sabahları daha dinç olur, böylece daha verimli ders çalışırsın, aynı zamanda da okuduğunu hızlı bir şekilde anlarsın. Ayrıca zihnin öğrenmeye en açık olduğu saatler de sabahlarıdır. Özellikle 07:30 ile 11:00 arası zihnin en verimli olduğu saattir. Kısacası erken kalkan yol alır da diyebiliriz.
Birazda kaynak önereyim ; Türkçe, Edebiyat, Tarih ve Coğrafya : Limit veya 345 / Matematik ve Geometri : Karekök, Bilgi Sarmal veya 345 / Fizik, Kimya ve Biyoloji : Palme veya Paraf. Ek olarak Acil, Muba, Birey, Yayın Denizi ve Apotemi olabilir.
Kanal olarak ta ; Benim Hocam, Hocalara Geldik, Tonguç, Rüştü Hoca, Bıyıklı Matematik, Bekir Avşar ve Selin Hoca.
Will Smith ( Umudunu Kaybetme ) : Kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın. İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma; git ve al. 😎👍
Herşey gönlünce olsun, hayatında başarılar dilerim ve umarım istediğin üniversiteyi kazanır ve puanı alırsın. ☺️
Çok teşekkür ederim gerçekten çok motive ettiniz💕
Cevap
1Cevap
Günde 10 saat iddialı bi saat aldığın verime bağlı
Verim alıyorum 5 saat tyt 5 saat ydt çalışıyorum
Aga olursa banada de tamammı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?