Selam herkese..Seversiniz veya sevmezsiniz ayrı konu ama ben bu son hareketi gerçekten çok beğendim. Çokça takdir ettim.. :)
Çünkü sonunda bu da oldu ve medya patronu Acun Ilıcalı üniversite de bir bölüm açtıklarını duyurdu. Bölüm adı AcunMedya Akademi.. AcunMedya Akademi 7 Haziran’da Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü Maslak İstanbul’da eğitime başlıyor. Acunmedya Akademi’de Televizyon, Gastronomi ve Dijital Bölümleri var. Eğitimler, her yönüyle ve en ince ayrıntılarıyla, uygulamalı olarak sunuluyor.
Sloganı ise çok daha güzel..
‘Hayalim İşim Olsun’ Merak edenler, acaba bende girebilir miyim diyenler şu adrese girip her konuda bilgi edinebilirler vede başvurarak geleceklerine yön verme ve ayrıcalıklı bir dünyaya adım atma imkanını yakalayabilirler.
acunmedyaakademi.comArtık pek çok üniversitenin çok iyi bölümlerinden mezun olan bireylerin bile iş bulmakta zorlandığı günümüzde önü açık bir sektöre zeka, çalışma azmi ile birleşen 'eğitim' ile açılan bir yol. Süper bir kazanç kapısı ve bilgi, birikim fırsatı..
Peki sen bu AcunMedya Akademi öğrencisi olmak ister miydin? (maddi şartlar elveriyor varsayımıyla tabi ki) :)
Acun yine yapmış yapacağını gadası. Ama imkanı olmayan öğrencilere yönelik sosyal alanda şeylerin yapılması daha iyi olurdu. Bu yapılan güzel şeyde bile maddiyat ön plana çıkacaktır. Onun için ülkemizde maddi durumu yetersiz olan gençlere dair şeylerin yapılması daha taktire şayan olur diye düşünüyorum. Zaten parası olan her türlü imkana sahip olabiliyor. Önemli olan maddi durumu yetersiz gençlerin elinden tutmak olacaktır. Yeri gelmişken söyleyeyim. Amatem gibi kuruluşların her ilde birden fazla olması gerekiyor. Ama malesef ki ünlü veya zengin diye tabir ettiklerimiz bu tür kuruluşların açılmasına hiçbir katkısı olmuyor.
acunun ego tatminlerinden biri. kendim liseyi zor bitirdim ama universitede bölüm açar orada konuşma da yaparım kafasında herhalde. hiçbir özgün içerik getirmemiş şimdiye kadar. ve topluma faydası olan bir programa imza atmamış. iyi bir medya okuryazarı olan insan bunu fark eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
açın açın. önüne gelen üni açsın ülkede ztn işsizlik anksiyetesi var. İyice artsın. maksat nitelik değil çokluk olsun. Böylelikle bir ton üni olsun, sonuç sıfır olsun. Gençlik de eşittir umutsuz olsun. Bazen acaba bu ülkeden nefret mi ediyorum diyorum.
Kesinlikle tercih edilmesi gereken iş garantili bir bölüm olacağına eminim. Televizyon, dijital platform, yapımcılık ve üzerine de Futbol takımı almayı düşünen Acun Ilıcalı sanıyorum burada kendisine kalifiye eleman yetiştirecek...
Yani bu konuda yükselmek isteyenler için bu işi bilen birisinin böyle bir bölüm açması güzel.. maddi şartlarım el verse bile okumak istemezdim kariyer planım başka olurdu :)
Acunun da girmediği yer kalmadı. Yani güzel bir adım ama Türkiyenin zeki, yetenekli ama maddi imkanları kısıtlı olanlara öncelik tanıyıp yardımcı olursa çok daha güzel olurdu.