Acun Ilıcalı üniversitede bölüm açtı. Nişantaşı Üniversitesi AcunMedya Akademi’de öğrenci olmak ister miydin?

Selam herkese..
Acun Ilıcalı üniversitede bölüm açtı. Nişantaşı Üniversitesi AcunMedya Akademi’de öğrenci olmak ister miydin?
Seversiniz veya sevmezsiniz ayrı konu ama ben bu son hareketi gerçekten çok beğendim. Çokça takdir ettim.. :)

Çünkü sonunda bu da oldu ve medya patronu Acun Ilıcalı üniversite de bir bölüm açtıklarını duyurdu. Bölüm adı AcunMedya Akademi..
AcunMedya Akademi 7 Haziran’da Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü Maslak İstanbul’da eğitime başlıyor. Acunmedya Akademi’de Televizyon, Gastronomi ve Dijital Bölümleri var. Eğitimler, her yönüyle ve en ince ayrıntılarıyla, uygulamalı olarak sunuluyor.

Sloganı ise çok daha güzel..

‘Hayalim İşim Olsun’
Merak edenler, acaba bende girebilir miyim diyenler şu adrese girip her konuda bilgi edinebilirler vede başvurarak geleceklerine yön verme ve ayrıcalıklı bir dünyaya adım atma imkanını yakalayabilirler.

acunmedyaakademi.com
Artık pek çok üniversitenin çok iyi bölümlerinden mezun olan bireylerin bile iş bulmakta zorlandığı günümüzde önü açık bir sektöre zeka, çalışma azmi ile birleşen 'eğitim' ile açılan bir yol. Süper bir kazanç kapısı ve bilgi, birikim fırsatı..

Peki sen bu AcunMedya Akademi öğrencisi olmak ister miydin?
(maddi şartlar elveriyor varsayımıyla tabi ki) :)

#funda