Sevgilim normalde üni okuyor burda temizlik firmasından çalısıyordu çok yoğundu en son bırakacam falan dedi işi şimdide bodrum da otelde çalışacak çok kötü tüm öğrendiğim andan beri 3 aylığına diypr ama kesin uzar napcam ya ben Of ayrılmak istedim kabul etmedim bunları yazdı akıl verin bana 4 yıllık ilişki.
Sevgilim otelde garson olarak işe başlayacak, gönlüm razı değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Şunu idrak etmen lazım, mantıklı düşünerek; örnek veriyorum çalıştığın iş yeri var ve sevgilinde seninle aynı işte çalışıyor gözünün önünde ve son derece memnunsun bu durumdan. Fakat sevgilin aldatma potansiyeline yatkın biri.. Bu insan isterse her şekilde karşı cins ile iletişime geçer, buluşur, istediği herşeyi yapar senin ruhun duymaz.. Bak isterse tüm sosyal medya hesaplarını gözünün önünde silsin.. Bir insan aldatacaksa bunu en gizli şekilde yapabilir. O yüzden sevgiline güven.. Güvenini hissettir, motive et, destek çık.. Para kazanmaya gidiyor adam, tatil yapmaya değil.. Aldatma potansiyeli var diyorsan da zaten ilişkini devam ettirme bile.
Bence bu çocuktan sana zarar gelmez seviyor bence... yazık edersin o ortamda değişir diyorsun ama dakka bir gol bir nerden biliyorsun ki? Doğmamış bebeğe don biçmek gibi senin kisi
Çocuğun paraya ihtiyacı var belli ki, ben olsam gitsin derdim bu sebepten dolayı 4 senelik ilişki bitirilmez bana kalırsa. İşi uzarsa da görmeye gidersin yani
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olay aslında uzak yakın mesafe değil boyle yazlık alan otelde kızlar falan bundan sıkıntı duyuyorum baska sehır de normal bir işte çalışsa susarım
4 yıllık olan bir ilişkiyi bu kadar çabuk bozmak? Çalışmaya ihtiyacı olabilir, parası yoktur olabilir, ailesine yük olmak istemiyordur. Üzmez bu seni korkun olmasın bundan