Güncellemeler
+1 yıl
Üni sınavına hazırlık icin 3 set alacagım biri üniye hazırlık konu anlatımlı set digeri soru bankası tüm dersler bir digeride eşit agırlıklı sizce dogru secimmi? kpss sınavı icin bir set alsammı bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
genel kültür genel yetenek için yeterli olabilir ama yinede güncel bir şey alırsan iyi olur. alana gireceksen o ayrı tabiki
üni kitapları kpss icin yeterli olurmu yoksa ayrı kitap almalımıyım calışmak icin bu kafama takıldı üni icin 3 ayrı set alacagım o yüzden nasıl almalıyım kafama takıldı 😟
işte hangi kpss sınavına gireceksin onu anlamadım. lisans mı, ön linans mı, yoksa ortaöğretim mi?
orta ögretim cünkü lise mezunuyum
anladım. yani lise kpss çok zorlamıyor bende girmiştim yıllar önce. yeterli olur
teşekkür ederim benim bir tanıdıgım ögretmen oldu yeni ne bileyim bana sizin girdiginiz sınavda ben gözetmendim baktim ben cözemedim o kadar zorlamişlar dedi iyi hazirlanman gerekir dedi cünkü kpss zor olur felan dedi birazda acaba sadece kendisimi memur olarak kalmak istiyor başka insanlarla kakışıyormu tanıdıklarindan bilmiyorun belki bana yardim etmek istedi belki beni korkutmak istedi anlayamadim bilirsiniz bazı insanlar öz güven sarsar insanın aklina yeni sorular meraklar sokarlar gercekten sınavlar icin kafamda sorular oluşuyor tekrar sınavla ilgili sorularim olursa buraya yazacagım yinede egitimle ilgili bilgisi olanlar yardım eder akıl verirler
bilmiyorum benim girdiğim sınavda 3,5 milyon kişi girmişti. 800 lü bir sıralamaya girmiştim. siz açık öğretim okuğunuz için biraz zor gelebilir
seneye kadar hazırlanirsam iyi şekilde belki kazanirin banada öyle geliyor bazı insanlar bu sınavlar icin belirli yerlerden belirli kişilerden destek aliyorlar ben kendime güveniyorum başarıcam şansımı deneyecem belki kazanırım
aynen deneyin
Kpss matematik alabilirsin. Tyt'yide kapsar. Ancak soru stillerine dikkat et çalışırken. Üniversite sınavı yoruma dayalı iken kpss bilgiye dayalıdır.
teşekkür ederim görüşün icin üni sınavı icin 3 set alacagım kpss icin 1 set alsam yeterli olurmu
Üniversiteyi ön planda tutabilirsin. Kpss lise puanları aşırı yükseldi.
girmişken önümüzdeki yil hepsine girmeyi düşünüyorum başka zaman ailem izin vermeye bilir bu sınav icin gönüllerini zor yaptım
Anladım. Yani şöyle üniversite için 250 puan üstünü alman yeterli olur. Ancak kpss için en son 90 lardaydı puan. Bir kerede zorlanıp birdaha uğraşmam diyosan kpss ye çalış. Ancak öncelikle puanlarını bir araştır analiz et. Hangi ihtimal yüksek ise onu seç.