Evi tercih ederim. Daha özgür bir ortam, daha yaratıcı olunabilir, daha verimli olunabilir, daha eğlenceli olabilir, daha duygusal veya daha romantik olabilir. Bu ödeyeceğim para miktarına göre değişebilir di elbette. Yurt tüm gelirimin %15 ine denk gelirken ev tüm gelirimin %55 veya üstüne denk gelirse yurdu tercih ederim. Para konusunda oldukça hassasım ve neye ne kadar harcayacağım benim için önemlidir.
İlk sene yurt tercih edilmeli bence. Ortam oluşturulmalı, arkadaşlık ilişkileri güçlendirilmeli. Acele edip, eve yalnız çıkmayı ya da tanımadığın insanlarla çıkmayı doğru bulmuyorum. Bu sefer eziyete dönüşebilir / evin tüm sorumluluğunu tek başına almak ağır gelebilir.
Üniversitede evde kalmanın tadı sevdiğin arkadaşın/ arkadaşların yanında olursa çıkar. 🤓
Bu kişiden kişiye değişir bana sorsalar yurt derdim yemek derdi temizlik derdi hbir şey yok sadece çamaşırını kendin yıkayıp üstünü kendin yapıyorsun hepsi bu gerisi personelin işi tabi bu söylediğim güzel bir özel yurt için geçerli
Cevap
8Cevap
1 sene yurtta kaldım çok rahattı ama daha fazla harcligim olsaydi aylik eve cikardim belki ama tabi ev arkadasini insanin iyi secmesi lazim yoksa kâbus olur misal ben temizlik yemek vs vsde anlasamasam ayri eve cikmam gibi
Ev tabiki ama maddi durumuna bağlı yurt da okadar kötü sayılmaz
Kafa dengi arkadaş olursa ev daha iyi olur.
İlk yıl yurt , sonrası ev..
Ev bence ya yurtta rahat edemem ben
Kesinlikle ve kesinlikle ev
ev güzel ama yurdun rahatlığıda var bilemedim
Once apartta kaldim sonra evde
Parası varsa ev bende evde kalmıştım ne günlerdi😁
Ev tabi
Ev iyidir her zaman.
Bence yurt zenginsen ev
poponu toplamakta zorlanmıyorlarsa ev. Yoksa yurt.
Ev net
Kesinlikle yurt. Ev külfettir.
Ev tabikide
Kesinlikle ev.
Ev diyorum.
Ev kesinlikle.
Yurt
Yurt
Bence yurt
Yurt
ev tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?