Arkadaşlar hafta sonu direksiyon sınavım var aşırı bi heyacanım var bunu nasıl yenebilrim yeni ehliyet almış olan var mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ehliyetim var tavsiyem rahat olmaya calış sakin kal sınava giren bir cok kişi heyecandan kemeri takmayı bile unutuyor normal derste yaptığın gibi takıl rahat ol zaten kolay direk gecersin
Yapıyorum yapmasına da kasislerde felan vites alacam diye elim ayağıma dolaşıyor
bak viteste bi ileri bi geri mantığı var bitese fazla odaklanma zaten viteste en fazla yükselebileceğin yer 4 tür sen sadece ileri ve geri yaparken bile vites yolunu bulur sakin ve panik yapmadan kullan benim ilk sınav tecrübemde cok fazla insan kaldı hepsininde sorunu aynıydı heyecanla gelen stres sakin sakin kullan vites 1 vites 2 gibi icinden say odağını bozmassın
Yaa mesela kasisten geçicem vitesim 2 de 1 e alıp geçmem gerekiyor normalde o arada bende herşey gidiyor
bak kasise 2 yle giriyorsan sana bi taktik veriyim 2 yle girdiğin zamandebriyaja bas ve frene hafif dokun sadece yavaşlat kendini ondan sonra yarım debriyaj yapıp hafif gaza basarak hic vites değiştirmeden yoluna devam edersin araba da teklemez ırın mırında etmez vites 1 sadece kalkışda kullanılıyor ara ba durmadığı sürece vites 2 daha iyidir
Bana öğreten hoca birde çok sinirli ondan dolayı bende hepsi gidiyor bağırıyor sürekli
Benim hocam iyiydi ya tabi arada bi sinir oluyordu ama olsun ilk başlardaydı sonraları bas gaza ucalım laaan diye bağırıyordu :D hocanı takma ya rahat rahat sürersin zaten sadece kendini kasıp stres yapma
Geçip kurtulsaydım ya sonradan özel hoca tutarım zaten
Gecersin zaten kolay bi sınav 15 dk da bitiyor bittimi pamuk gibi oluyorsun :D benim sınavımda zorlandığım tek şey hızdı gaza basmak istiyordum ama hocalar yüzünden basamıyordum
Yaa hiç stop ettirmiyorum ama sadece viteslerin
Hm evde düz vites bi araba falan var ise yanına birini al ve düz bi yolda vites alıştırması yap icin rahat eder en azından zaten araba kullanması kolay korkma yemez seni :D
Cumartesş belli olacak hepsi 😀
Aaa yakınmış eğlenceli bir gün olucak desene :D ben şahsen o gün eğlennmiştim hatta sürüşümü falan beğenmemiştim arabadan inerken hocaya sanırım kaldım dedim hocada bana kalsan sana arabayı buraya kadar sürdürtürmüyüm dedi :D birde hocamın bakışları lan niye stres yapıyon lan der gibi bana bakıyordu
Bakalım beni neler bekliyor 😂
Güzel bir ehliyet bekliyor ondan sonrada bir araba bunları düşün ve pozitif ol pozitif :D sakince arabaya bin sonra hocaya dön şunu de hocam siz kullansanız ben gecsem :D
Kasislerde vitesi küçültmeden debriyaja tam bassam olur mu acaba
'' bak kasise 2 yle giriyorsan sana bi taktik veriyim 2 yle girdiğin zamandebriyaja bas ve frene hafif dokun sadece yavaşlat kendini ondan sonra yarım debriyaj yapıp hafif gaza basarak hic vites değiştirmeden yoluna devam edersin araba da teklemez ırın mırında etmez vites 1 sadece kalkışda kullanılıyor ara ba durmadığı sürece vites 2 daha iyidir '' bunu üstte yazmıştım bunu kasislerde dene arabayı vites 1 e takarsa hafif arac kendisini kasar bundan dolayı da icerdeki yolcuların rahatını bozar hem 1 e takar takmaz 2 ye takman gerekecek bunuda unutma bırak 2 de kalsın
Debriyaj bi nevi arabanın boşta olduğunu gösterir zaten sanırım yarın öyle yapım en iyisi
Hoca diyor kasise yaklaşınca 1 e al sonra kasisi geç ben 2 yle de geçtim hiç bişey de olmadı 😀
Doğru debriyaj arabayı boşa alır sizin hoca zeki bi adammış vitesi bire aldığında araba bi an yavaşlar ve arkanda birisi varsa ki vardır tr bu oluyor tampona yapışıyorlar resmen direk kaza yaptırtır 2 deyken hafif debriyaj fren yap sonra bas git sorun olmaz ama unutma baktın araba cok yavaş kalıyor yarım debriyaj yapıp gaza hafif bas araba sendelemesin
Neyse bakalım sınavım allahtan erken saatte boş olur yollar yasakta var
Kimseyi falan ezmede 😂 nasıl biliyorsan öyle kullan
Arabayı alıyorum hemen ehliyeti bi alsam 😂
ooo yakışırmı bi bmw :D
Passat alıcam
Aşiret kızımısın :D güzel passat ta iyidir
Yok Karadeniz 😂
Passatı alan genc kızlar aşiret kızıdır diye düşünüyordum hep :D karadeniz diyince ne alaka diyorum yani sen düşün :D
Niye lüks arabaları sadece aşiret kızları mı alabiliyor 😅
Öyle değil ya Mesela bak sana yakışan araba tam bir audi hoş canavar gibi durur passat sadece adı olan bir ara :D hem birazcıkda hep aşiret tarafı kullanır o arabayı o yüzden öyle düşün benim sucum yok kimse sorduysam biz aşirettteniz diyorlar :D
Yenmen icin ilk deneme yap
5 seferdir derse giriyorum
Ee nasildi
Gayet iyi ama kasislerde vitesi küçültücem derken herşey karışıyor
Haa şöyle yapalim onu