Eğitim & Kariyer Kimya mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı? asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum. İnşallah okuyacağım bir bölüm😍💖🥳 Güncellemeler+1 yıl Bu kadar görüş mü? Kimya mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
muratgezici Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kimya mühendisi deyince aklıma Prof. Dr. Abuzer KÖMÜRCÜ aklıma geliyor. 1 6 Yorumla asyacim33 +1 yıl O kim🤣 Yorumla muratgezici +1 yıl Youtube da izle videolarını. Oğluna çok güzel kimya dersi veriyor. 😂 Yorumla asyacim33 +1 yıl Ahah tamam teşekkürler Yorumla muratgezici +1 yıl İzlerken bir şey yiyip içme. Burnundan gelebilir. Yorumla asyacim33 +1 yıl 😀😀🤣🤣 Yorumla muratgezici +1 yıl Vallahi bak ciddiyim gülmekten karnına ağrı girebilir 😂 Yorumla
sam12356 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben kimya okuyorum soru sorabilirsin 1 4 Yorumla asyacim33 +1 yıl Yaa mersinde mi Yorumla asyacim33 +1 yıl Dersler nasıll çok zor muu😃 Yorumla sam12356 +1 yıl dm den yazdım Yorumla asyacim33 +1 yıl Mühendislikte genelde erkekler mi var ya. Eskide kaldı de lütfen 🙄 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 600 cevap paylaştı. Var bilgim evet 1 7 Yorumla asyacim33 +1 yıl Dersler nasıl :) Yorumla Be_smart +1 yıl Zor. Yorumla asyacim33 +1 yıl Yinede keyiflidiir labr. Dersleri Yorumla asyacim33 +1 yıl Derslikte erkek mi yoğunlukta. Kızlar da var dimi Yorumla Be_smart +1 yıl Eşit, kiz biraz cok olur genelde.. lab dersleri yorucudur.. Yorumla asyacim33 +1 yıl Yaa çok sevindimm eşitse. Eskiden mühendisliklerde erkek çok olur derlerdi ya:))) Yorumla Be_smart +1 yıl Mesaj atarsan detayli anlatirim Yorumla
littledark_ages Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Güzel bölüm bence 1 1 Yorumla asyacim33 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnşaat mühendisligi daha iyi 0 10 Yorumla asyacim33 +1 yıl Yalnız ben oradan ilaç ya da kozmetiğe geçeceğim. Benim için bu ideal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman haklısın Yorumla asyacim33 +1 yıl E yanii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başarılar Yorumla asyacim33 +1 yıl Sağol yol uzun bayaa🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen önce kazanmak gerekiyor sonra okumak ohoho yolun başı Yorumla asyacim33 +1 yıl Aynen mlsf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsin sana Yorumla asyacim33 +1 yıl 😁🙏🏼🙏🏼🙏🏼sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Havalıdır. 😀 0 4 Yorumla asyacim33 +1 yıl Havalı olmasından çok içeriğini derslerini, merak ediyorum. Yorumla asyacim33 +1 yıl Bi hukuk, eczacılık kadar olamaz ayrıca Yorumla BillGaste +1 yıl Olsun benim icin havalılığı daha önemli. 😀 Yorumla asyacim33 +1 yıl Ögfff Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimya mühendisi deyince aklıma Prof. Dr. Abuzer KÖMÜRCÜ aklıma geliyor.
O kim🤣
Youtube da izle videolarını. Oğluna çok güzel kimya dersi veriyor. 😂
Ahah tamam teşekkürler
İzlerken bir şey yiyip içme. Burnundan gelebilir.
😀😀🤣🤣
Vallahi bak ciddiyim gülmekten karnına ağrı girebilir 😂
ben kimya okuyorum soru sorabilirsin
Yaa mersinde mi
Dersler nasıll çok zor muu😃
dm den yazdım
Mühendislikte genelde erkekler mi var ya. Eskide kaldı de lütfen 🙄
Var bilgim evet
Dersler nasıl :)
Zor.
Yinede keyiflidiir labr. Dersleri
Derslikte erkek mi yoğunlukta. Kızlar da var dimi
Eşit, kiz biraz cok olur genelde.. lab dersleri yorucudur..
Yaa çok sevindimm eşitse. Eskiden mühendisliklerde erkek çok olur derlerdi ya:)))
Mesaj atarsan detayli anlatirim
Güzel bölüm bence
Teşekkürler
İnşaat mühendisligi daha iyi
Yalnız ben oradan ilaç ya da kozmetiğe geçeceğim. Benim için bu ideal
O zaman haklısın
E yanii
Başarılar
Sağol yol uzun bayaa🥲
Aynen önce kazanmak gerekiyor sonra okumak ohoho yolun başı
Aynen mlsf
Kolay gelsin sana
😁🙏🏼🙏🏼🙏🏼sağol
Rica ederim
Havalıdır. 😀
Havalı olmasından çok içeriğini derslerini, merak ediyorum.
Bi hukuk, eczacılık kadar olamaz ayrıca
Olsun benim icin havalılığı daha önemli. 😀
Ögfff