Allah Kerimdir, her şeyi bilen ve her şeyin kaynağıdır. O, her birimize bir gidişat, bir kader yazmıştır. Ama demek değildir ki, her şeyin belli olduğu gidişatta kullar vasıfsız ve sonu belli olan yolun yolcularıdır. Kullar ellerinden geleni yaptıklarında ve O'ndan başkasından medet ummadıklarında hayatın da renginin değiştiği andır işte orası. Yani sorunuza cevap, estağfurullah, yazılmış olana söz söyleyecek değiliz, ki bu şirke götürür insanı. Ama, elimden geleni kaderimi, bahtımı güzelleştirmek adına canla başka yapan biriyim. Bu zikriyata da bir isim veriyoruz bizler, onu da görsel olarak ekleyeyim :
uzun süre klavye başında çalıştıığım için yazı yazmayı unutmuş nerdeyse geçen ilk defa elime kalem alıp yazı yazmam gerekti zar zor yazdım :D alın yazım şansım gibiyse zaten ayvayı yedim
Benim okulda yazım çok güzeldir 🙄hep performans ödevlerini ben yazardım arkadaşlarıma da parayla yazardım kuzenime de iş karşılığı yazardım hatta ve hatta hoca yazılacak makaleleri bana yazdırirdi not karşılığında 🤣beleşe çalışmam 1 gün içinde 10 sayfa yazdığımı bilirim ben