Objektif şekilde işaretlerseniz sevinirim.
Evet Açılır
Hayır Açılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes o kadar tecrübesiz ki bu konuda öngörmek mümkün değil. Üzülüyorum da bir yandan 2 yıllık üniversite kazananlar fakülte yüzünü görmeden mezun oluyorlar.
Doğrusunu isterseniz uygulamalı bölümler uygun şartlarda açılmalı ama teorik bölümler açılmamalı Çünkü kardeşimden de görüyorum teorik bölüm okuyor hocaları slaytları okuyup geçiyorlar ama uygulama bir değil bir diş hekimliği okuyan biri ne yapabilir? Açılmamalı
Turistler gelince virüs artacağı için açılması çok düşük bi ihtimal.
Kesinlikle İddaa ediyorum açılmayacak çünkü Vakalar, Yaz turizm sezonu ile daha da artacak sonbaharda kapanma olur ve 2021-2022 güz ve bahar döneminin uzaktan olması içten bile değil, 2022-2023 güz dönemine kadar yüzyüze eğitim olmayacak
Cevap
41Cevap
Bu sitede son yorumum...
ODTÜ İTÜ vs hariç diğer uniler boşÜniversiteler fuhuş yuvasına dönmüş Akdeniz'de 4 yıl okudum gördümAdam kalkmış Gümüşhane ye üniversite açıyor akıl yok ki hepinize hoşçakalın...
Üniversitelisin ama hayatını yaşayamıyorsun umarım bir an önce herşey normale döner ve sizde yaşarsınız
açılmasını ümit ediyorum. 1. sınıf bahar döneminde kapandı, 3. sınıf oluyorum bu dönemden sonra. ha açmak için de en ufak çabaları yok, o ayrı.
Açılmaz hayal kurmayın.
Bu önümüzdeki sene de online ders işleyeceğiz.
2022 güz döneminde maske ile üniversiteye gideceğiz
Bence okulların açılması normalleşmenin son adımı olur. Daha bir dönem ya da bir yıl kadar sürecek gibi
Uygulamalı olan bölümler açılır. saglik bölümleri yani
Bence uzaktan eğitime alışın ben pek sanmiyorum 😂😂
Bu sene açılmaz seneye açılır ama bu sefer devamsızlığı problem etmezler istemeyen gitmez.
Benim üniversitem dahil bazıları şu an zaten yüz yüze eğitim yapıyor ki.
@Canıcıktı Tam kapanma döneminde online oldu. Ama tekrar yüz yüze şu an.
Bu biraz zor gibi bir de düşüncesiz insanlar olduğu sürece daha zor gibi görünüyor...
Yine bi bahaneyle kapatirlar. Yazik oldu cidden. Toplam 3 donemi uzaktan yaptik 4 senelik okulun 1.5 senesi cöp oldu hic verim alamadim boyle uzaktan mezun oluyoruz
bence açılır artık çünkü çok uzun zaman geçti artık 1 dönem olsun açılması denenmeli bence
Açılmasını istiyorum tabii şansıma da güvenmemem de bir yana açılmayacak 😒
Aşılamaya bagli... akademisyen ve öğrencilere öncelik verilirse (bence verilmeli) olabilir
Güz değil de belki bahar dönemi açarlar. Hatta açmaları lazım 😬
Sanmıyorum. Bu yıl böyle tamamlanacak gibi görünüyor.
Açılması mümkün değil. Aşılama bu hızda tamamlanamaz.
Bu zamana kadar açmadılar bundan sonra neden açmayı düşünsünler ki? masraf olmuyor diye bakıyorlar artık uzaktan eğitime
Dijitalleşmenin öncüsü Türkiye , en uzun okul kapatan tek ülkeyiz , istense açılır ama iaçılması için bir çaba yok , keşke istege baglı gidilse asosyal , ruhsuz , dosyallıkten uzak olduk iyice
bana can alıcı bir yorum yazdın evet Dünya da en uzun okul ve üniversite kapatan ülke olarak tarihe geçtik ama emin ol 2022-2023 güze kadar kapalı olacak, 2021-2022 de Bütün Avrupa Ülkeleri Üniversiteleri açacak Türkiye kapalı kalacak
@serdaryildirim5631 böyle ülkenin
@Ünyeliii Yanlış anlama da Türkiye başarısız ve beceriksiz bir ülke Tam kapanma bitti vakalar istenilen düzeye inemedi, şimdi normalleşme ile vakalar 1 hafta sonra 20 bin olacak turist geleceği için tam kapanma da olmaz yaz bittimi Yeni Hindistan biz olmayalım da
@serdaryildirim5631 sonuna kadar haklısın
@Ünyeliii ben başarılı olamayacağımızı tam kapanmadan önce KS de söledim karşı çıkanlar oldu, Haziran da Tüm Avruğa Ülkelerinde yasaklar kalkıyor sadece Türkiye ve onun gibi onlarca sorumsuz ülke pandemi ile mücadeleye devam edecek buda Türkiyenin bir yılda hiç bir halt yapmadığını gösteriyor. Turizme gelince Sonbahara kadar birçok ülke Türkiyeye sınırlarını kapatacak, dua et de Hindistandan sonra Sıra bize gelmesin Tam kapanma olmasa Hindistan kadar ölüm olurdu ama hala tehlikedeyiz
Dünyada 6 yıldan önce normale dönen bir salgın olmamış. Teknoloji filan diyelim, olsun 4 yıl. Yani 2022 anca hatta 2023'de olabilir. Kaldı ki dünyayı yönetenler 2023'de biteceğini açıkladı.
maalesef açılmaz, eğitime önem vermiyor bizim ülkemiz, ama kafeler, avmler açık
Açılmasın. Zaten alayı beton. Alayı işe yaramaz yapılar.
Salgin devam ederse acilmaz. Acilmasi demek 6 kisinin bir odada kalmasi demek 100 lerce gencin ayni yurtta olmasi demek. Daha kotu olur her sey kontrol edemezler.
Yazın yine her yeri açacakları için eğitim de yine aynı devam eder. Olan öğrencilere oluyor.
Açılcagını zanetmiyorum online mezun olcaz artık bişey olursa YouTube den falan izler söyleriz
keşke açılsa tek dileğim amma velakin görünüş ve gidişat açılmamada kararlı gibi duruyor :(
Bence üniversitelerden önce liseler acilir. Çünkü üniversitesi şehir dışında olanlar var ve kalabalık ve yoğunluk oluşur haliyle de sosyal mesafe kalmaz. O yüzden üniversiteliler online devam eder
Hastalık tam anlamıyla bitmedi ve aşı olma süreci devam ettiği için açılmaz
Açılmasında ne güzel online mezun oluruz (2 yıllıklar için diyorum)
Açılsında bi çıtır yiyim ya bir yıldır çıtır yiyemiyorum
Önce turizm. Yeter ki turizm canlansın okulun önemi yok. Cahil kalsak da olur🥳
Açılmaz bu gidişle zor
İnşallah açılır diyorum ama sanmıyorum
Bence 2022 de açılır gibi
ümidim sıfır sıfır sıfır
Açılmasını beklemek hayaldan ötesi olamaz
Açılmayacağını düşünüyorum
önümüzdeki senede online olacak
Sağlık bölümleri açılmalı sözeller online devam etmeli
2022 Bahar dönemi belki açılır acı ama gerçek...
Artık kapatmaya cesaret edemezler bence
Bence seneye bahar döneminde açılacak
önlisans okuyanlar online dan bitirdi onlar için lütfen 1 dakikalık saygı duruşu
Aşılamaya bağlı. Bahar döneminde %80 açılır ama
Umarım açılır, gidemeden mezun olacağız.
Acilsada yine kapanır
Artık açmak zorundalar
belki açılır emin değilim yani
Açılacağını sanmıyorum
İnşallah açılmaz boş yere masraf
Bana açılır gibi geliyor ama belli de olmaz.
2021 bahar döneminde açılacak tahminimce
@Lillth aynen yanlış oldu
açılır
Acilmaz
açılmaz
Keşke açılsa
Umudunu kes bence
açmazlar
Unileri unutun artik
Kesin açılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?